Контейнери за отпадъци пловдив

Дата на публикация: 21.02.2020

Ние предлагаме: -транспортни и хамалски услуги -преместване на дома и офиса -товаро-разтоварни услуги -разтоварване на тирове и контейнери -преместване на метални каси сейф и пиано -монтаж, де.. Освен количеството боклук, въпросните обемни сензори засичат също индикации за огън, ако бъдат запалени.

Изхвърляне на строителни отпадъци и земна маса със самосвали 4,8,10,15 и 20 куб. Машинно метене — 1 час — 54 лв. Контейнери за строителни отпадъци 4 кубика. Самосвал с екип от водач и 2-ма работници за извозване на едрогабаритни и насипни отпадъци от една площадка до сметището в село Цалапица — 1 курс 2 часа — 94,80 лв.

Публикувай обява Моят профил Вход в alo.

Същите могът да бъдат поръчани за гр. Пловдив е нашият дом. Велико Търново В. Построиха се големи комплекси, пълни с хора - трябва да мислим за тях. Машинно миене на дюзи - 1 час - 60 лв.

История на фирмата. При необходимост от товарене и изхвърляне на боклук, предлагаме работници, които да почистят и натоварят образувалите се отпадъци. Обем над 10 куб.

КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ СОФИЯ

Ямбол Ямбол гр. В момента в голяма част от България събирането на битови отпадъци се фокусира върху разтоварването на контейнерите според предварително зададени графици.

За Ваше улеснение предлагаме улеи за строителни отпадъци. Русе Русе гр. Догодина всички тези системи ще бъдат разширени като обхванем всичките 6 района на града.

  • Пловдив и околноста.
  • Услуги с Верижен багер 3.

Самосвал с екип от водач и 2-ма работници за извозване на едрогабаритни контейнери за отпадъци пловдив насипни отпадъци от една площадка до сметището в село Цалапица - 1 курс 2 часа - 94,80 лв. Монтана Монтана гр. Виж повече. За извозването и контейнерите по договаряне на личният ми номер.

Фирма Атлант ЛТ предлага пълен набор от товаро-разтоварни услуги и транспорт. Загора гр!

4 кубиков контейнер за строителни отпадъци

Екипа на Спасови транс отговаря с нужното търпение на всеки ваш въпрос, свързан с почистване и извозване на строителни отпадъци.

Плевен 3. Извозване на строителни отпадъци с контейнери 7,5 куб.

Извозване на стари мебели,развалена битова техника,метале? Доставяме всякакви размери и модификации на контейнери за строителни отпадъци. Продавам контейнер 10 куб. За един зимен сезон необходимото количество сол е 4 хил, контейнери за отпадъци пловдив.

Ямбол Ямбол гр. Около Пловдив има села, които се отопляват на твърдо гориво и през зимата. Машинно метене - 1 час - 54 лв!

Държим на качествено и отговорно свършена работа. Пловдив Пловдив гр. Враца Враца гр.

Toggle navigation. Топ Хамали преди 24 дни. Цените за почистване, товарене и изхвърляне на боклук се определят от естеството на работата. Собствен превоз-закрит бус и контейнер,изхвърляне на сметище. Обемът и броят на контейнерите е малък.

Смолян Смолян гр. Той обаче е предназначен само за домакинствата. Всякаква техника за превоз на сторителни контейнери за отпадъци пловдив отпадаци?

Без значение, дали сте строител или правите всичко това за себе си, най-лесния начин за справяне с тази не лека задача е използването на професионална помощ. Виж повече. Абонамент за новини Въведете Вашия Е-Mail:.

Извършваме доставки и извозване на строителни отпадъци след работно време, само след предварителна уговорка по телефона. Ямбол, обл.

Ловеч Ловеч гр.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Извозване на строителни и битови отпадъци с контейнер - 7 куб. Там наистина е поставен контейнер за строителни отпадъци с вместимост 4 кубични метра.
  2. Обретим
    София
  3. Жерина
    Разполагаме с кон.. Същите могът да бъдат поръчани за гр.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.