Паста за полиране на фарове cena

Дата на публикация: 04.06.2019

При обработка на фара трябва да се образува бял слой което е нормално. Комплект на 3M, с който всеки домашен майстор може да полира и възстанови захабените с времето кристални фарове.

Категории продукти Тревни смески Торове Пръскачки Мрежи за защита от птици Зимни покривала за растения. Поръчките се приемат от сайта otrovi. Монтана Монтана гр. Няма никакъв майсторлък. Виж повече. В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки 5.

Услугата може да се извърши и на локация избрана от. Поставете и центрирайте златно оцветения абразивен диск P в държача за дискове. Категории продукти Уреди против комари Препарати против комари. Почистете с мека кърпа и ако видите дълбоки драскотини. Характеристики Артикулен номер: Тегло: 0.

  • Technical Bulletin.
  • Разбрах Научете повече. Премахване на стар и обелен лак!

Полиращи пасти

Toggle navigation. При използване на дрелка с по-високи обороти полирането на фаровете става по-бързо, но при продължително шлайфане на едно и също място е възможно да се отнеме прекалено много материал. Обучен екип и гарантирано качество на продуктите! Измийте всякакви остатъчни наслоявания от фаровете използвайки почистващ препарат и мека, чиста кърпа. Преди да включите дрелката размажете полирпастата по лещата. Разград Разград гр.

Стара Загора 2. Допълнително значително разваля външният вид на колата. Дунапренов полиращ тампон Краен гланц 6 бр! Technical Bulletin. Кърджали Кърджали гр. Стара Загора.

1.Полиране на фарове с лакочистител

Не са налице повреди причинени от неправилна употреба. Post comment. Изпратете ни запитване:.

Когато диска се захаби, замете го с нов. При използване на дрелка с по-високи обороти полирането на фаровете става по-бързо, но при продължително шлайфане на едно и също място е възможно да се отнеме прекалено много материал. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Паста за полиране на фарове cena или Спиди.

Стъпка 2. Бургас предлага на нашите клиенти услугата пастиране на изгорели фарове. Разбрах Научете повече.

3M Headlight Lens Restoration System 39073 – Кит за полиране на фарове

Skip to content. София ж. Категории продукти Капани за мухи Препарати за мухи Уреди против мухи. Обучен екип и гарантирано качество на продуктите!

Русе, обл. Търново гр. Защитна лента хартиено тиксо За защита на близки детаили. Ако не се появи направете още минавания върху лещата след като започне да се появява бялото отлагане. Бургас Бургас гр. Монтирайте диско-държача в винтоверта или дрелката. Уведоми ме за наличност Добави в списък желания Добави за сравнение?

Паста за полиране на фарове,стопове и мигачи.

Сайт за обяви alo. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт. Стъпка 1.

Комплекта съдържа всичко необходимо за да пастирате самостоятелно фаровете на вашата кола с професионален ефект. Варна Варна гр. Паста за полиране на автомобилна боя - 3M Scratch and Swirl Remover Ако имате рекламация в рамките на две години ние връщаме вашите пари на моме.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Драга
    Пожълтелите и изгоряли фарове влошават осветяването на фаровете особено през нощта като тя спада на половина в зависимост от това колко са помътнял поликарбоната.
  2. Огледайте фара добре ако збележите драскотини продължете шлайфането с диск P докато те не изчезнат не превишавайте оборотите на бормашината или винтоверта повече от rpm.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.