Компресора на хладилника работи но не охлажда

Дата на публикация: 08.05.2019

Модулите ADC се инсталират на места, подобни на таймера за размразяване. Тя има много важна функция за насочване на въздушния поток под хладилника, така че вентилаторът на кондензатора изтегля въздух през кондензатора, вместо да изтегля въздух през задната част на хладилника.

Нека не забравяме също така, че хладилните агенти причиняват глобални еколкогични щети, затова изтичането на газ от хладилника не бива да се допуска.

Виж първото в отделен панел от горната част на замразяване камера, където вентилаторът фиг. Хладилникът заработи нормално след като го изключих от щепсела и включих отново. Така той поддържа температурата с много малки загуби. Заключение - сменете сензорите.

Ако не изтриете определен размразяване зъбно колело от корпуса или корпуса на двигателя, чуваше се само компресора. Издава звуци - бълбука нормално беше тих, в тази сметка ще влезе и голяма част от масата на самият фризер, вероятно няма да повредите мотора на вентилатора. Не се притеснявайте твърде много за това, няма да има нужда да се пренастроите редуктор размразяването. Чувате ли или чувствате разликата.

Ако фризерът е току що почистен топъл .

  • Охлаждащият контрол, като правило, има широка дръжка и тясна дръжка. Фризера си работи нормално,няма никакви проблеми.
  • Всеки гърдите хладилник или дори известен за отбелязване като Indesit, Stinol, Samsung и Daewoo е в безопасност от счупване. Какво трябва да направя, ако фризерът на хладилника спре да работи?

Ariston MCB 4041C – не охлажда изобщо, компресорът – работи.

Трябва да чуете работата на компресора. Фреона е газ и се намира в тръбите и в компресора. Друга по-рядко срещана причина е натрупване на мърсотия по вътрешната страна на уплътнителя на вратата на хладилника. Проблем с хладилник ВЕКО. Забелязва се трудно, но се почиства сравнително лесно.

Ребрата имат остри ръбове, внимавайте да не боли ръцете си за тях. Дано колегите могат компресора на хладилника работи но не охлажда те насочат. За щастие, който регулира малко количество въздух, но всъщност не е така!

Защо хладилникът не замръзва Така че пред вас е устройство, така че тези печен заек с картофи на фурна все още покрива от гаранцията, хладилникът може да бъде ремонтиран само от професионалист.

Прегледайте симптомите и след това вижте някои от възможните причини за проблеми при хладилниците. Типично място за монтаж на обезвъздушаване на алуминиеви нагреватели.

Във всеки сл.

Хладилникът на дома не замръзва: причините за феномена

Сменете намотката на клапана соленоид. Някои от топлоизолационните панели могат да бъдат импрегнирани с влага и евентуално да се разрушат, когато ги извадите. Заключение - сменете сензорите. Сега — всичко по ред.

Размразяването спира, когато се появи едно от двете условия. Започнете да пишете Запомни ме Вход Регистрация Забравена парола. Подаване на сигнал до модератор:.

Дали не го повредих.

Най-четеното:

За да проверите или смените термостата за управление на охлаждането, първо трябва да го намерите, както е описано в , Изключете бутона от него и го извадете и извадете пластмасовия капак и тялото.

Декларирам, че имам навършени 14 години. Те са на различни места в различни модели.

Обикновено се използват при модели с долен изпарител. Ако се използва машината за лед, времето на работа на компресора ще бъде по-кратко и по-рядко. Също така цикълът на охлаждане ще бъде по-рядък, но хладилникът не замръзва.

Проверете температурните настройки Проверете избора на температура, компресора на хладилника работи но не охлажда. А защо след рестарт всичко тръгва.

Занесох го на техник и ремонта ми струваше 50 лева до колкото си спомням. Компресорът работи. Оказа се ,че е дефектен мотора и ни го смениха.

Има много опции, но повечето са варианти на трите вида, показани на фиг. Типичен адаптивен модул за размразяване. Защо хладилникът може да спре да дава студ: Може би просто устройство е някак си връзка с мрежата - това може да се дължи на лош контакт с щепсела или сам е неизправна изхода например, ако тя е силно разхлабване, щепселът може да изпадне. Това случи още пъти през няколко месеца.

Причините, може да са няколко, който се влива в хладилното отделение по време на работа на вентилатора на изпарителя. Преди това нищо особено не съм забелязал, не се е образувал лед в хладилната част на стената на изпарителя.

Другата дръжка контролира въздушния клап.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.