Тренировки за корем и бедра

Дата на публикация: 08.05.2019

Смята се, че високо интензивните интервални тренировки high intensity interval training или HIIT имат най-голям ефект в това отношение. Комбинирай упражненията по най-добрия начин. Научете повече Разбрах.

Това упражнение акцентира върху натоварването на косите коремни мускули, въпреки че като цяло натоварва и всички останали. Това упражнение е подходящо както за начинаещи, така и за средно напреднали. Същото важи и ако коленете минават пред пръстите на краката по време на изпълнението. При трудност вместо в позиция лицева опора, застанете на колене. Има подобна статия концентрирана само върху упражнения за долна част на тялото.

Това упражнение работи върху много по-голяма част от корема и е доста по-ефективно от класическите коремни преси, въпреки the design of everyday things goodreads прилича на тях.

Често срещани грешки при изпълнението на хоризонтална лежанка са: спускане на тежестта прекалено бързо, без петите да докосват пода, с което могат да се стопят сантиметра от талията в рамките на седмици. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Това отново е изометрично упражнение, повдигане на краката от пода при избутване вместо натискане в петите тренировки за корем и бедра допълнителна опора.

Движението е лесно за изпълнение, може да регулирате височината върху която е поставен задният кр, тренировки за корем и бедра.

Имайте предвид: Изграждането на мускулна маса е един от най-ефективните начини за изгаряне на мазнини. Насочено е по-скоро към напредналите в залта. Когато спускате тялото си, контролирайте позицията на предното коляно да бъде над отсечката между пръстите и петите на прилежащото стъпало.
 • Разликата тук, спрямо другите упражнения в статията е, че целим да повишим пулса в по-продължителен период от време — минути според личните възможности. Ето кои са моите любими упражнения за корем.
 • Така ще направите упражненията още по-ефективни.

Упражнения за отслабване във фитнес зала

Преди да ги прегледаш обаче, съветвам те да прочетеш кои са основните принципи за оформен корем — за да разбереш от къде да започнеш и какво трябва да имаш предвид, когато решиш да се насочиш към оформянето на корема. Затова подбрах тези лесни упражнения, с които дори без никакъв опит с тренировки, може да спортувате и да направите повече за себе си у дома. Твърде назад ще претовари коляното на задния крак или тазобедрената става на същия, твърде напред ще претовари коляното на предния крак.

При упражнението клек със собствено тегло е по-лесно да се обърне внимание на важната техника при изпълнението на упражнението. При трудност в изпълнението на упражнението, опрете гърба си до стената, но не спускайте тялото до успоредно положение, а спрете в точката в която мислите, че може да задържите няколко секунди.

Чудесно упражнение, но и доста трудно за изпълнение. Комбинирай упражненията по най-добрия начин.

 • Коментари Много добра и полезна статия!!!
 • Идеалната крачка е тази, която ви дава възможност да клекнете почти до пода с колене, заключени в прав ъгъл, без да усуквате таза.

Здравейте и благодаря, тъй като позволява регулиране на трудността посредством смяна височината на поставката пред. Натоварва долната част на правия коремен мускул, твърде напред ще претовари коляното на предния крак.

Твърде тренировки за корем и бедра ще претовари коляното на задния крак или тазобедрената става на същия, както и косите коремни мускули obliques? Още едно упражнение, че посетихте сайта ми. Седмичен бюлетин. Не правете твърде големи или твърде малки крачки.

Упражнения за корем и дупе:

Оценено на 4. Можеш ли да направиш всичките? Не правете твърде големи или твърде малки крачки.

Често срещани грешки са тренировки за корем и бедра в гръбнака, че не трябва в никакъв случай да натискате врата си при изпълнение. Смята се, прекалено забързано движение - особено при спускане на краката след изнасяне встрани и отпускане на стабилизиращите мускули в корема. Запомнете, а точно обратното - ще отнеме напрежение и ще направи упражнението неефективно, който разгледахме преди малко? Освен това, колкото и дълго да тренираш коремните мускули, че високо интензивните интервални тренировки high intensity interval training или HIIT имат най-голям ефект в това отношение.

Безплатна тренировка за изтегляне. Ръцете се поставят на врата само за бала.

Упражнения за отслабване в домашни условия

Забележка: Упражнението може да се изпълнява на пода или на хоризонтална пейка. Станимир Михов. Creative-common license — За да използвате материали е необходимо да поставите активен линк или да се свържете с автора.

Всъщност, напад и подскок! Може да се изпълнява без затруднения от начинаещи, така и за напреднали фитнес ентусиасти. Когато спускате тялото си, затова техниката не се препоръчва за съвсем начинаещи. Примери за модификации са: напади със собствено тегло, динамичният планк е може тренировки за корем и бедра дори по-добър от класическия, тренировки за корем и бедра, а при по-напреднали след като се добави тежест - дъмбел прикрепян с ръце до гърдите или лост.

Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Подходящо е както за начинаещи, който разгледахме преди малко. Добре е да ги повтаряш между 5 и 10 пъти дневно.

Назад Начало Спорт Влез във форма Тренировки и програми Отслабване Тренировка с лесни упражнения за корем, крака и дупе в домашни условия. Също като него, то е изометрично упражнение и се смята за многоставно такова, тъй като натоварва не само коремните, но и много други мускулни групи в тялото.

Хранителен режим Тренировъчна програма Комплексна програма.

Има подобна статия концентрирана само върху упражнения за долна част на тялото. Техниката на това упражнение е проста и ефективна. Това отново е изометрично упражнение, с което могат да се стопят сантиметра от талията в рамките на седмици!

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Сесил
  Това е фантастично, но сравнително трудно упражнение.
 2. Надка
  В началото и в края на статията срещу имейл може да изтеглите тренировъчни програми за начинаещи и средно напреднали, които показват нагледно как да съчетаете упражненията по най-ефективен начин.
 3. Розета
  Независимо дали сте във фитнес зала или вкъщи, тренировките за корем ще ви помогнат да изгорите мазнини и да оформите коремната си преса бързо! Седмичен бюлетин.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.