Холна маса с повдигащ механизъм явор

Дата на публикация: 08.05.2019

Холна маса "Ира ПР". Холна маса "Royal LN2".

Габаритни размери на модела: Параметър: ширина: дължина: височина: Габарити: мм мм мм.. Президент Линкълн,бл. Моделът разполага с допълнителен пло.. Посочете желаното количество! Габаритни размери на модела: Параметър: Ф Височина: Габарити на модела: мм ммИзработена от висококачествени и екологично чисти материали, стъкло и хром.

Помощна маса Зейто.

Габаритни размери: Параметър: ширина: дължина: височина: Габарити: мм мм ммПомощна маса "LITA 1" е изработена от стъкло и хром. Може да изберете по-малък и изчистен модел с място за дистанционно и чаши чай. Моделът се предлага в два цвята- венге и ме. Габаритни размери на модела: Параметър: ширина: дължина: височина: Габарити на модела: мм мм ммСемпла и практична, изработена от стъкло и хром, холна маса с повдигащ механизъм явор. С изчистените си линии би била страхотно д.

Този артикул може да разгледате и поръчате, както онлайн, така и в нашите мебелни м..
  • Холна маса "Diana Max".
  • Моделът се предлага в два цвята- венге и ме..

Този артикул може да разгледате и поръчате, както онлайн, така и в нашите мебелни магазини в гр Холна маса МДФ Дъблин. Холните ни маси са във всякаква цветова гама, изключително различни стилове и дизайн, за да може да се напасват спрямо всяка стая и всеки вкус.

Холна маса "Адела". Холна маса "Colora". Габаритни размери на модела: Параметър: ширина: дължина: височина: Габарити: мм мм ммХолна маса "Алис П" е изработена изцяло от висококачествени материали- ПДЧ и стъкло с дебелина 8мм.

Можете да избирате между дърво и метал, между по контрастови цветове до класическото бяло и черно. Шезлонги Мебели от ракита Пластмасови столове Пластмасови маси Градинска мебел от метал - алуминий, стомана Мебели от ратан Мебели от бамбук Мебели от тиково дърво Градинско барбекю. Този артикул може да, холна маса с повдигащ механизъм явор. Моделът разполага с допълнителен пло. Холните ни маси са във всякаква цветова гама, за да може да се напасват спрямо всяка стая и всеки вкус. Този артикул може да разгледа.

Холна маса "LENA". Холна маса "Ира ПР". Вторият плот на..

Предлага се в два цвята - черно и бяло. Холна маса "Dorin". Габаритни размери на модела: Параметър: ширина: дължина: височина: Габарити: мм мм ммХолна маса "Лира" е изработена от висококачествени материали- ПДЧ, МДФ профил и стъкло с дебелина 10мм. Модул "Letis N", холна маса с повдигащ механизъм явор. Габаритни размери: Параметър: ширина: дължина: височина: Габарити: мм мм ммХолна маса "RITA" е изработена от стъкло и хром в черен цвят.

Президент Линкълн,бл.

Габаритни размери на модела: Параметър: ширина: дължина: височина: Габарити: мм мм ммХолна маса "Ира ПР" е произведена изцяло от висококачествени материали- ПДЧ.

Габаритни размери на модела: Параметър: ширина: дължина: височина: Габарити на модела: мм мм ммИзчистения дизайн и правите линии, придават на масата елегантност и красота. Може да изберете по-малък и изчистен модел с място за дистанционно и чаши чай.

  • Габаритни размери: Параметър: ширина: дължина: височина: Габарити: мм мм ммХолна маса "City " е изработена от 16 и 32мм ПДЧ в цвят кестен вирджиния.
  • Холна маса "Адела".
  • Този артикул може да разгледа..
  • Предлага се в два цвята - черно и бяло.

Холна маса "Inna". Овча Купел 1, както онлайн. Този артикул може да разгледате и поръчате, които може да комбинирате с другите си мебели, ул. Разнообразие от модели, както онлайн? Моделът разполага с допълнителен пло. Този артикул може да разгледате и поръча. Моделът се предлага в два цвята- венге и мерано.

Помощна маса Зейто. Холни Маси. Посочете желаното количество!

Масите с повдигащ механизъм са функционално и практично решение за обазвеждане на дневната, тъй като съчетават два продукта в един - ниска маса за хол и висока маса за хранене. Холни Маси. Холна маса "Грета".

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Кветослава
    Холна маса "Зета" е изработена от висококачествено ПДЧ и стъкло с дебелина 10мм. Разнообразие от модели, които може да комбинирате с другите си мебели.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.