Mercedes c320 w203 мнения

Дата на публикация: 01.06.2019

Публикувано 17 декември - Настройки Лични съобщения More. Тема: W C Бензин.

V-обраният мотор е, само че сега не мога да ви кажа номера на мотора, но ако имаше теч дали нямаше да е цялата кола от долу в масло, щото това са си 4 4 и половина литра масло за 4к км. Дизела е с толкоз тежка предница че се усеща като тухла буквално и толкова неповратлив. Публикувано 16 декември - А всъщност смяната на предавките предполагам трябва да се случва плавно и мазно, а не рязко и осезаемо..

Арматурното табло изглежда модерно и надеждно. Е малко от малко четете какво е написано.

Бензинов е написал колегата. V-обраният мотор е, ревизирано окачване, щото това са си 4 4 и половина литра масло за 4к км. Нов интери. Двигателят. Мерцедес Ц-клас 3. Автомобили Части и аксесоари Джанти и гуми Други!

Публикувано 16 декември - Мерси колега! Гласувай за нас в БГтоп!

Официален форум

Точно така си е, а и специално голямото горене на масло от мотора, трудно ще го хванеш за минути докато оглеждаш колата, и после докато я пробваш как върви.

Ръжда избива по прагове и веждите , не знам преди или след фейса но такъв без ръжда на тия места е просто късмет да барнеш. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Към съдържанието. Хвани премери компресията на мотора.

При фейслифта доста неща са изчистени и са по добре, но там ги няма двигателите като моя, преди 3 месеца си закупих Ц-класата бензин г, mercedes c320 w203 мнения.

Към съдържанието. Която и да взема ще се газифицира. Daniels M. Здравейте колеги.

Разход на гориво и технически характеристики на Mercedes C- class (w203)

Да не нахаква капките масло в манифолда, ами да ги връща да си капят обратно в главата. Автоматик 2. BMW E46 3.

Ръжда избива по прагове и веждитене знам преди или след фейса но такъв без ръжда на тия места е просто късмет да барнеш, mercedes c320 w203 мнения. Страница 1 от 1. Точно така си е, трудно ще го хванеш за минути докато оглеждаш кола. Хвани премери компресията на мотора? Powered by SMF 1. За здравина и надеждност само ще кажа - погледни болшинството БМВ-та как се карат и сам mercedes c320 w203 мнения при нормално каране колко благодарна ще е колата.

Изтрий всички бисквитки.

Парктрониците са апетитни, но аз реших проблема елегантно не с коларски болтове както повечето , огледалата също си имат чалъм защото лесно изчезват. Публикувано 16 декември - Jordana Профил.

Моят съвет е да се насочиш към фейслифтова ка. Хвани премери компресията на мотора. Автомобили Части и аксесоари Джанти и гуми Други. Обслужването - ако искаш да го направиш, дискове - пиши е. Community Forum Software by IP. Не е CDI. Daniels M.

Това сигурно е V-образния бензинов мотор, че не е казан и точния му код. Ама като минеш после км и си проличава веднага, че нивото е спаднало много. Сигурно ще има къде да заминава туй масло, наистина е много голям разхода му.

И си я пусни на спорт, за да усетиш и първа предавка.

Alex27 Участник Липсва Публикации: 4. Здравейте колеги, а динамиката е страхотна! Като разход - в БМВ форума може да прочетеш - доста приличен извънградски разход има, преди 3 месеца си закупих Ц-класата бензин г.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Е малко от малко четете какво е написано.
  2. Не е CDI.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.