Golf 5 r32 мнения

Дата на публикация: 08.01.2020

Ами не казвам , че не е пържил 1,2,3та но изпържена 3та и после 4та , става адски много за градско каране. Меркал съм такъв голф в Банско на FRF изглежда добре и върви доста!

Posted January 10, Я го дай това BMW E46 i където хвърчи да го видя аз как ще ме бие, а 2. Искам да Ви споделя случката си от вчера и ми се иска да разбера вашето мнение за въпросния Голф и това което се случи. Навсичкто отгоре Голфи е по-качестевен и добре сглобен и по-евтин. Тунингованите ги правят доста по-корави от кс, както и М-ките на БМВ. Share this post Link to post Share on other sites.

Дори и колата с халдекс да върви направо с висока скорост пак мотора върти раздатката и кардана и пак колата е по-тежка и има заден диф, полуоски и. Меркал съм такъв голф в Банско на FRF изглежда добре и върви golf 5 r32 мнения Join the conversation You can post now and register later. До колкото знам А3-ойката от темата има тунинг под капака, golf 5 r32 мнения, а тогава можем да дадем много примери като HGP-тунинг за R32 и тогава БМВ-то го би на правата отсечка първото състезание въпреки че Голфа олимпик застраховки велико търново повече въртящ момент.

Upload or insert images from URL. Clear editor?

Posted January 14, edited. Караме си ние съвсем спокойно и до нас фучи въпросния Голф.

Join the conversation

Не напъвай от място дизайнерската голфарка когато е пълна с багаШ, че може да ти почине съединителчето,или пък пък ако си мноо мощен може и полуоските да резбоваш Edited January 12, by dhtj.

Особено като е с Халдекс а? MaXimal Профил. П Мисля да пусна темата в БМВ форума, щото там си мислят, че от кафеварките по-бързо, верно е че много ме кефят кафеварките ама това е дръга тема. Назад към Основен Форум. А знае ли се дали човека с Голфа е имал смелостта глупостта да натиска на 4та в града. Колата ти , не е сток , до колкото знам

Интересна ще е такава гонка? Назад към Основен Форум. Като попълниш формуляра получаваш меил и после плашаш с смс така ли е. Я го дай това BMW E46 i където хвърчи да го видя аз как ще golf 5 r32 мнения бие, а 2! Posted January 11, You can post now and register later.

А знае ли се дали човека с Голфа е имал смелостта глупостта да натиска на 4та в града. Другия път ,като го видя пак на МакДрайва в Бургас,ще се радвам да сподели лично за колата си.

Приятно гледане!!!!!!!!!!!

Posted January 14, You can post now and register later? Хубаво е сравненията да се правят със сток коли за да е честно. Р32 да тунинговаш за някви си коня Голфа все пак е 4х4.

AutoScout24: Покупка и продажба на автомобили в повече от 10 страни

При по-новите поколения халдекс към задния мост се предава постоянно малък процент от тягата на мотора. Sign In Sign Up. Хостинг и Домейни Time : 0.

Съвсем нормано бе, MaXimal Профил, golf 5 r32 мнения. Покарах след него и на чистия асвалт на 3та го изравних и на 4та си го изпреварих Погледнах го и прочетох доста паника в погледа му Същото се случи и на Eos V6 на морето,но от Голфа очаквах повече.

От поста ти остах с впечатление че си само на предно. Като попълниш формуляра получаваш меил и после плашаш с смс така ли е. Вчера приятелка ме помоли да и помогна национален гаранционен фонд прср пренасянето на багажа за новата и golf 5 r32 мнения.

Другия път ,като го видя пак на МакДрайва в Бургас,ще се радвам да сподели лично за колата си. Posted January 12, човек. Назад към Основен Форум.

Технически характеристики на Volkswagen Golf V R32 (250 Hp) AWD 2005, 2006, 2007, 2008

Съвсем нормано бе, човек. If you have an account, sign in now to post with your account. Лично мнение, че на 4-та може, но преди това трудно. Вчера приятелка ме помоли да и помогна с пренасянето на багажа за новата и квартира.

Posted January 10, Display as a link instead. Report post.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Сърмена
    Впечатляващото е Голфи е по-голям просторен тежък и луксозен и въпреки това рулира и наказва секви кафеварки. Кола с Халдекс теоретично има по-малки загуби от кола с торсен, но пак загубите са си доста по-високи от тези на кола с един задвижващ мост!
  2. Шмулю
    Posted January 13, edited. Posted January 12,
  3. Витко
    Някъде четох, че в М1 ще бутната мотора от Е46 М3 с неговите шестима в редица и 3.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.