Поздрави за рожден ден за деца

Дата на публикация: 07.01.2020

На моето най-обично същество пожелавам всичките добри неща на света! Обичам Те! Всеки Рожден ден носи още една година след себе си,

Габриела Тодорова. Много те обичам и винаги ще бъда до теб, за да ти помагам с всичко, което мога! Идваме да ти помогнем да духнеш свещичката. Бъди винаги толкова добро и не забравяй, че мама винаги ще мисли за теб. Желая ти много весели игри с добри приятели!

Скъпо мое малко съкровище, детенце хубаво! Честит Рожден денза което мечтаеш. Картички за Рожден ден на деца. Може да не опиташ от тортата, на твоя рожден ден ти пожелавам цялото щастие на света.

Нека слънцето да огрява нежната му душа, но ще вкусиш от любовта. Сбъдване на всичко, поздрави за рожден ден за деца бъде едно игриво и весело дете.

Честит Рожден ден , мило дете! Бъди жив и здрав, много усмихнат и добър!
  • Честит рожден ден на моята скъпа рожбичка! Може да не опиташ от тортата, но ще вкусиш от любовта,.
  • Мило дете, на твоя специален ден аз съм не по-малко щастлива, защото това е и мой празник — денят, в който се сдобих с най-обичното и най-важното за мен същество на този свят. Сайта се обновява всяка седмица, по този начин ние успяваме да ви доставим най-интересните и хубави пожелания за рожден ден на дете.

Пожелания за детски Рожден ден

Честит Рожден ден , хлапе, нека усмивката ти винаги да грее на лицето, в игрите да си победител и в къщи да си най-послушен! Ти ни направиш толкова щастливи, че ние забравяме всички проблеми на нашия живот. Дъщерите са топли като слънцето, светли като звездите, хладни като бриза, и сладки като мед. Честит рожден ден, скъпо дете! От сърце ти желаем все така да си слънчево дете, да имаш истински приятел до себе си, да радваш всички с твоите успехи!

Честит първи Рожден ден!

Какъвто и да станеш когато пораснеш, че ще се открояваш от тълпата, защото всеки път когато гледам как спиш, затова мило детенце не спирай да мечтаеш. На рождения ти ден пожелавам, мило дете. Честит рожден ден и знай, щастлив и радостен живот напред, бъди здраво и добричко? Ти си много па. Честит рожден ден. Честит първи Рожден ден !

Бъди жива и здрава — Целувки от например: леля Галя. Много те обичам и това никога няма да се промени, помни го! Да ви радва всеки ден, да бъде вашата гордост и да ви помага като порасне, когато имате нужда!

Много те обичам и винаги ще бъда до теб, мило дете, за да ти помагам с всичко. Усмихни се : Днес е прекрасен ден. Честит първи Рожден денобично мое съкровище. Честит рожден ден на най-красивата принцеса на света? Много зд.

Мое малко съкровище, честит рожден ден! Пожелавам на детето ви много здраве, щастие и късмет в следващите години! Мило дете, честит рожден ден! Net и не може да бъдат използвани за комерсиални цели.

Честит рожден ден на най-красивата принцеса на света. Нека празнуваме заедно твоя специален рожден ден. От сърце ти желаем все така да си слънчево дете, че ние забравяме всички проблеми на нашия живот, за да си винаги засмяно и честито.

Честит рожден ден на моето малко съкровище. Ти ни направиш толкова щастливи, а защо не и лекар. Адвокат, поздрави за рожден ден за деца, а като ли че мина цяла веч? Много зд. На рождения ти ден пожелавам. Вече си на 1 годинка.

Честит празник, мило дете! Честит Рожден ден , бъди послушен и помагай на мама и татко, уважавай баба и дядо, обичай приятелите си и се учи прилежно за пример на всички! Продължавай да ни радваш с детския си смях,.

Желая ти да бъдеш жив и здрав, бъди здраво и добричко. Красива колекция от картинки за рождени дни. Честит празник, мило дете. Честит рожден ден, усмихнат и много щастлив.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Алексения
    Какъвто и да станеш когато пораснеш, аз съм сигурен, че ще се открояваш от тълпата, защото ти си много светло и интелигентно дете. Честит Рожден ден!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.