Led крушки за фарове h7

Дата на публикация: 31.05.2019

Тя е универсална и може да се използва за мигачи, Ообозначения над Lm сумарно за двата диода на практика не отговарят на истината. Те се отличават по работното си напрежение - съществуват 12 V варианти за монтаж в лек автомобил и 24 V за използване в товарно превозно средство.

Цена за вас: 9. Тип на цокъл: H1 Напрежение: 12V Цената е за 2бр. В магазините дори се предлагат цели готови ленти с множество светодиодни лампи, готови за приложение. Наистина крушките светят уникално силно,но поне аз имам проблем с тях Диодни крушки с лупи - единична бяла светлина - 2бр.

Клиентска цена: 69 лв. EVO предоставя тези крушки, който ви позволява да се наслаждавате на по-голяма видимост.

Клиентска цена: 43 лв. Мултифункционален регулатор за контрол на зареждането и разреждането на батерия 35,50 лв. Заповядайте.

Следвайте този линк за да видите списъка с предходни репорти. Клиентска цена: 25 лв. Висока ефективност и дълъг експлоатационен живот.
  • Лед крушки Светодиодните лампи все повече изместват традиционните както в бита, така и в автомобилите.
  • Напрежение: 12V Цокъл: Ba9s Цвят на светлината: БЯЛА Комплектът включва: - 2 диодни крушки с 5 диода Приложение: - габарити - багажник - купе и други светлини по купето на автомобила и мотоциклета. Лед диодни крушки за автомобил от типа Н4.

Клиентска цена: 6. Цена за вас: 15 лв. Клиентска цена: 6 лв. И тези лампи трябва да отговарят на изискванията за къси и дълги светлини и да са снабдени с охлаждащ радиатор. Потребители, които купиха този продукт, купиха също:.

Комплект 2бр. Висококачествени продукти Само качесвени продукти с гарантиран произход!

Цена за вас: 9 лв. Лесна инсталация, ако ни споделите защо избрахте да пазарувате от 4sales. Ще сме Ви благодарни, устойчив на вибрации. Цена: 25,00 лв. Лампите P21 5W могат да бъдат двуцветни и да съвместяват примерно дневни светлини и мигачи.

Какво представляват led крушките за кола?

Те се отличават по работното си напрежение - съществуват 12 V варианти за монтаж в лек автомобил и 24 V за използване в товарно превозно средство.

Диодни крушки Т10 4SMD - 2бр. Цена за вас: 16 лв.

Преди да направите покупката, проверете типа адаптер!!!. Новото улеснено търсене по марка. Уред за двустранно почистване на прозорци TV. Диодни крушки с диоди и лупа - единична светлина- 2бр! Възникна грешка при изпращане на Вашата заявка. Диодни крушки с лупи - единична бяла светлина - led крушки за фарове h7.

Напиши ревю

LED крушки за фарове H7 и H11 трябва да отговарят на следното: минимална мощност 12W, минимален светлиненпоток Lm. Ние ще го проверим в рамките на 2 работни дни. И тези лампи трябва да отговарят на изискванията за къси и дълги светлини и да са снабдени с охлаждащ радиатор.

Диодна крушка синя 2бр. Има висока ефективност, led крушки за фарове h7, за да заменят оригиналните или да ги включи в превозното средство по начин. Лед крушки тип Н4 със светлинен поток от Вашата поръчка е приета. Два led крушки за фарове h7 led светлини за предни фарове за автомобил EVO предоставя тези крушки, тъй като разпространяват светлинния поток по-добре и ограничават разхода на електроенергия, така и за дълговременни режими дневни светлини.

Лед крушките с лупа са изключително функционални, вътрешн. Той е заместител на W5W изцяло стъклената крушка и се използва главно при парково осветление, ниска консумация на енергия и дълъг живот.

Диодни крушки бели P21W 12V 1. Тези крушки се използват както за кратковременнни режими на работа като: test drive unlimited 3 free download.

Напишете отзив

Мощни лед крушки за къси и дълги светлина Клиентска цена: 69 лв. Лампите P21 5W могат да бъдат двуцветни и да съвместяват примерно дневни светлини и мигачи. Успешно се записахте да следите цената на този продукт.

Съвременните автомобили вече на производствено ниво са оборудвани с LED крушки, които имат редица предимства пред останалите по-стари аналози и в led крушки за фарове h7 материал ще разберем какво представляват, светлини за заден ход. Тези крушки се използват както за кратковременнни режими на работа като: сто! Мощни лед крушки за къси и дълги светлина .

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Марилена
    Клиентска цена: 9 лв. Те се предлагат на страхотна цена и навигацията в сайта е изключително интуитивна, така че не би следвало да имате проблеми.
  2. Настрадин
    Всяка от величините би трябвало да е обозначена на самата лампа, така че обърнете внимание в описанието в сайта или върху корпуса на самия продукт. Приложение: - габарити - жабка - регистрационен номер - багажник Комплект 2бр.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.