Документи при покупка на кола от германия

Дата на публикация: 19.12.2019

Уведомете се в кои държави какви са таксите за използване на републиканската им пътна мрежа. Вместо договор, като удостоверение за собственост може също да послужи фактурата за покупката на автомобила, ако ви е издадена такава от продавача.

Закупуване и внос на автомобил от Германия.

Форумът е създаден през г. Когато внасяте автомобил от чужбина трябва да имате договор за покупко-продажба от собственика по документите от съответната държава, както и да представите в КАТ самите документи.

Все пак аз не съм го правил този номер с тези номера и не съм запознат дали има такъв вариант на дневен ред все още. В същото време едва в пет страни може да се получи информация за реалните километри на колата преди покупката. Новогодишните обещания на всяка необвързана жена Edna.

Анантара Кихава - островът на богатите и известните Любопитно Преди 17 часа. Leave this field empty.

За ТЮФ-а е малко кофти ,ако няма и ще се кара на ход колата. Любопитно Преди 18 часа. Звъним и задаваме нормалните върпроси : Добър ден, казвам се Лук. В България не се изисква такъв сертификат.

Не пропускай

Казваме, че колата много ни харесва, открили сме някои дребни забележки имате поле за изява за преговаряне за цена , но искаме на всяка цена да направим една диагностика на колата в някой сервиз. Пича ми вика може да е някоя уплътнение за 5 евро, а може и още сега на излизане да ви замине компресора евро. Наричат се още червени номера или временни номера. Доколкото четох, най-добрия за мен вариант е с договор за покупко продажба изповядана от немски нотариус.

Те ще са необходими за заплаще на данък МПС, който Вие ще дължите към съответната община за срок от 1 месец това е най-краткият възможен срок. Шведската транспортна агенция също предоставя подобна онлайн услуга.

  • Издава се нов талон на твое име. Целта на тази временна регистрация е автомобилът да може да участва в движение с временен характер, напр.
  • Благодаря за съдействието! Коментар: Име Имейл Интернет страница.

Редактор: Пламен Георгиев. Връщат данъка на хората с най-ниски доходи pariteni? Там обаче се плаща и държавна такса за регистрация, която е около 33 евро. След една дузина огледи в България отново се убедих, че номерът е валиден до 24ти Август година. На табелата по-долу цифрите в жълтия правоъгълник означават, че тук читави автомобили няма. Към съдържанието.

Закупуване от частно лице:

Според КАТ договорът за покупко-продажба трябва да бъде изповядан пред български нотариус то есть в посолство в моя случай, няма да приемат договор изповядан пред немски нотариус.

Истории, които споделяте. Препоръчително е да помолите продавача да Ви изпрати 2 снимки от таблото на автомобила: Когато ключът е вкаран и е на контакт, но двигателят не е запален вижте за този вид МПС кои лампи е нормално да светят и кои не Когато двигателят е запален на таблото на автомобила не трябва да светят никакви лампи; Ако има светеща лампа, следва, че има неотстранен проблем ; Помолете продавачът да направи видео клип, като преди запалване е отворил предния капак на автомобила.

Днес обаче, след като въздушният транспорт не е проблем и се предлагат много нискотарифни полети от София до Германия на цени под лв.

Пламен Георгиев 11 ноемвриoбновена в Копирането на текстове от форума е разрешено само ако с цитата се упомене източника и се постави връзка към съответната тема във форума. На табелата по-долу цифрите в червения правоъгълник означават, че номерът е валиден до 8-ми Юли година. Интернет страница. Зареждане на гориво км средно 1.

Добре дошли!

Новогодишните обещания на всяка необвързана жена Edna. Всичко от днес. Когато решите да закарате колата у дома, трябва да й сложите временни транзитни номера, ако регистрационните са свалени.

Прикачен файл: jult-nomer.

Служител на КАТ ще провери дали номера на рамата на автомобила отговаря на номера, че тук читави автомобили няма, документи при покупка на кола от германия.

Ексклузивно Честит празник на всички, носещи имената Ексклузивно Островът на богатите и известните Преди 17 часа. След една дузина огледи в България отново се убедих, записан в големия и малкия талон. Продавачът му плати данъка.

Животът й в тъмно розово: Едит Пиаф Вдъхновени истории Преди 1 ден. Преди да тръгнете на път внимателно планирайте в кои градове ще нощувате и къде ще зареждате.

Закупуване от търговец:

Задължително ти трябва ТЮФ. Поздрави Г. Интернет страница. Русия и Украйна се разбраха за газа Свят Преди 17 часа.

Даже не се налага да носите колата на сверки. Special mk3. Частите продавачи обикновено са значително по-гъвкави по отношение договарянето на цената и плащането в брой е сериозно предимство.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Всичко по електронен път, без да се налага да ходим където и да било с изключение на регистрацията в КАТ , много спестено време и нерви. Ако единият от Вас не разполага с електронен подпис, то следва единият да го разпише, да го сканира и да го изпрати на втория.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.