Pvr iptv simple client

Дата на публикация: 28.05.2019

Преди си вървеше, но сега не иска. Но вместо да трябва да ги ровиш и проверяваш в Google една по една, аддоните в коди САМИ ти ги обновяват като старата плейлиста спре.

Това е. Първоначално публикувано от iwan Махни това Kodi, и отиди в стор-а на Google и потърси Bulsat, като ти излезе, инстал, опън… слагаш e-mail и парола и си ти. С VPN-а работи без проблеми.

Bbts я имам от известно време,пуснах я само веднъж,даже се канех да я изтрия,но я държа заради това,че могат един ден повече Български програми да сложат.

Пусни си неизвестни източници и да виждаш скрити папки. Kodi Тръгва ама друг път. Както е писал по-долу колегата дайте да намерим решение на проблема pvr iptv simple client всички, а не за една групичка хора.

Проверих току-що. Ако някой е намерил решение нека сподели.

Здравейте, някой ще може ли да ми помогне ще дам Team Viewer да влезе да ми направи настройките. Какво да направя??? Нова телевизия още така и не минават на ХД,хем има какво да покажат при тия супер красиви жени в телевизията.

Аве тия съвсем ни взеха за малоумници…. Намирането на текущата страница става отново с регулярен израз. В момента не съм пред устройството. Като City и Bulgaria On air. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Проблема е там, че когато се изпрати имейл излиза съобщението, че е изпратено успешно, но не го доставя на имейла, който е посочен в настройките на плъгина.

Колега от офиса с Mac ми го сложи на телефона. Между другото имах много интересен случай с един Андроид бокс.

В момента не съм пред устройството. Ами, когато се "накачулят" примерно човека да гледат някакъв rtmp TV stream в реално време. Моля някой да оправи версията да качи правилните файлове и да даде разяснение как да инсталираме, pvr iptv simple client. Като стигна до папката. Другото ми върви.

Връзки за multimedia-video

Upload or insert images from URL. Пробвайте също да изключите опциите за хардуерно ускорение и с голяма степен на верояност, това ще реши проблема ви.

Все едно гледаме андроид приложението на Булсата..

При мене и логотата тръгнаха,само ЕПГ е само на няколко канала. Иначе е много готина,и каналите ви се подреждат ако си поиграете,но много бъгове дава. Препоръчан отговор. Връщате се на главния екран и влизате в Програми и с десен бутон на мишката върху Fusion TV избирате Настройки на добавката 5. Благодаря ви, pvr iptv simple client.

Video packages

Явно правят нещо,защото сега много адони не работят,но ти пробвай различни,все някой ще ти тръгне,може би ги оправят в момента. Мерси предварително. Първоначално публикувано от ockac Назад към темите в този форум.

Правя всичко и пак излиза. Tsvetan, да си жив и здрав. Не е добра идея да го поставяте тук във форума дори и в спойлерза повече информация да каже, нo на Raspberry не става никак.

С андроид съм. Ако някой знае как да се свържем със някой от създателите на тази добавкаpvr iptv simple client, no nqma li da se nameri nqkoi da obqsni tochno za Android. Restor-нах ATV2, защото лога може да съдържа чувствителна информация. Pvr iptv simple client Андроид устройство работи, за да мога да правя stream mirror. Като се върна отново на Fusion Run отново свети. Към днешна дата разбира се.

Препоръчан отговор

Дайте решение? Fusion old и module request 2. Kodi приложението използва по-висок битрейт, отколкото официалното за андроид както и самия плейър в сайта на Булсатком.

Благодаря предварително. На 17 версия не става. Решение има. Някой може ли да ми каже като инсталирам fusion имали значение каква версия е и дали трябва да се спре ъпдейта на PVR а, pvr iptv simple client, пробвам всички до сега и все 9 тв ми излизат.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Методея
    Заедно със Диема Спорт пакета!
  2. Антоалина
    Добре де Така е вече от поне 2 седмици!!!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.