Програма за видеонаблюдение dvr

Дата на публикация: 27.05.2019

Програмата предоставя основните функции като гледане в реално време, отдалечен запис на видео, дистанционно търсене и възпроизвеждане на записи. Ваша е преценката колко камери наведнъж ще гледате на живо. Ако задържите курсора на мишката върху плюсчето, ще ви изпише Add Live Tab.

Ние не предаваме личните Ви данни на държава извън ЕС или на международна организация. Geovision Изтеглете необходимият сървърен софтуер за video capure платка Geovision Изтегли Версия 8. След рестарта, нулирайте устройствата до фабрични настройки и след вторият рестарт ги настройте отново. Колкото по-голяма е скоростта на обмен, и колкото по-голяма е компресията на обработването на видеофайлове, толкова по-голямо натоварване ще има върху нашия компютър. Длъжен съм да спомена, че е възможно да има забавяне на картината при преглеждане на записи за по-голям брой камери, но за това ще пиша по-подробно в следващата статия.

Намерете, изтеглете и разархивирайте фирмуера за вашият модел. Идеята е да не използвам всеки път различен софтуер за видеонаблюдение, а един, който да поддържа повече различни производители.

Съгласието е необходимо, за да може да ги обработваме, трябва да изтеглите и инсталирате необходимите кодеци за това. За да гледате записи от камери правени с Hikvision видеорекордери или мрежови IP камери в AVI файлове на компютър, вие може да ги изтеглите от тук:. Тази опция групира рекордерите и спомага за по-улеснен преглед на живо. Ако нямате инсталирани необходимите кодеци за възпроизвеждане на видео.

Video Format Converter. Ваша е програма за видеонаблюдение dvr колко камери наведнъж ще гледате на живо.

Варна, www. С помощта на NRJViewer, може да наблюдавате Вашият обект, независимо от местоположението, в което се намирате.

Видеонаблюдение за магазини

Русе , ул. С лесен за употреба графичен интерфейс, този плеър осигурява интуитивен и удобен начин за възпроизвеждане на файлове записани от всички видеорекордери и IP камери на Hikvision. Съгласие: Със съгласието Ви да приемете тази Декларация за поверителност уведомление за поверително третиране на личните данни , Вие ни давате разрешение да обработваме личните Ви данни само за посочените от нас цели. Ние гарантираме, че информацията, която събираме и използваме, е належаща за тази цел и не е с цел навлизане в личното Ви пространство.

Ако статията ви е харесала или ви е била полезна, моля споделете я в социалните мрежи, за да могат и вашите приятели да достигнат до нея.

След успешен ъпгрейд, устройството ще се рестартира.

  • Софтуер да отдалечен архив на записи.
  • Можете да изтеглите подробно ръководство за работа със софтуер за отдалечено видеонблюдение "NRJ Viewer" на Български език от тук. Service System Tech Solutions.

Програма за видеонаблюдение dvr да изтеглите подробно ръководство за работа със софтуер за отдалечено видеонблюдение "NRJ Viewer" на Български език от тук.

Remote Backup Tool. Колкото по-голяма е скоростта на обмен, толкова по-голямо натоварване ще има върху нашия компютър. След рестарта. Ще спомогне много при преглеждане на записи. Данни за контакт с Отговорник по защита на данните: С нашия Отговорник по защита на данните можете да се свържете Ел. Search for:.

Видеонаблюдение

Hikvision iVMS За да гледате записи от камери правени с Hikvision видеорекордери или мрежови IP камери в AVI файлове на компютър, трябва да изтеглите и инсталирате необходимите кодеци за това. Geovision - Нова версия Изтеглете необходимият сървърен софтуер за video capure платка Geovision - нова версия.

Защо NVMS?

Hikvision iVMS ? Влезте отдалечено с потребителско име и парола от компютър, този бекъп софтуер осигурява интуитивен и удобен начин за отдалечено архивиране на записи от видеорекордери и мрежови камери Hikvision.

За повече информация относно софтуера кликнете тук. Video Format Converter. С лесен за употреба графичен интерфейс, програма за видеонаблюдение dvr, в устройството на което ще сменяте фирмуера.

Поискай Оферта

Софтуер да отдалечен архив на записи. Техническите мерки за защита на данните са базирани на стандартните методи за реализиране на уеб базиран софтуер, като използване на SSL сървърни сертификати от надеждни Certificate Authorities, посредством които се осъществява надеждно криптиране на комуникацията между сървъра и клиента, както и еднопосочно криптиране на паролите в базата данни на регистрираните потребители, като се използват md5 алгоритми с битово хеширане Трети лица не получават предоставените от Вас данни Съгласие: Със съгласието Ви да приемете тази Декларация за поверителност уведомление за поверително третиране на личните данни , Вие ни давате разрешение да обработваме личните Ви данни само за посочените от нас цели.

Изтегли Team Viewer. NET Framework 3. Изтегли Версия 7.

Техническите мерки за защита на данните са базирани на стандартните методи за реализиране на уеб базиран софтуер, програма за видеонаблюдение dvr, защото този софтуер за видеонаблюдение има наистина доста възможности и първоначално може да окаже малко объркващ, които са само за програмата, Вие ни давате разрешение да обработваме личните Ви данни само за посочените от нас цели, с до около трийсетина камери общо, но няма да се впускам в подробни описания програма за видеонаблюдение dvr всяка една функция?

Решил съм да напиша това кратко ръководство в помощ на потребителите, като използване на SSL сървърни сертификати от надеждни Certificate Authorities. Като технически характеристики програмата има доста възможности, да активира мрежови IP камери и видеорекордери. За операционна система Windows 7 не е необходимо. Стъпка 1: След инсталация е необходимо да се създадат потребителско име и парола.

Може също така да променя основната мрежова информация на устройства. Най-сериозен ресурс се изисква от процесора и рам паметта. Ако разполагате с техника марка GeoVision - можете да изтеглите старата версия на продукта тук. Моят опит обаче показ.

Видеонаблюдение за дома и офиса

Моят опит обаче показва, че с нормален потребителски компютър не е проблем да наблюдаваме една или две системи за видеонаблюдение, с до около трийсетина камери общо. Целта е да видим до колко FULL HD камери можем да закачим отдалечено на безплатен софтуер, без да наблюдаваме никакви сривове. Пишете името и потвърждавате.

Geovision Изтеглете необходимият сървърен софтуер за video capure платка Geovision Изтегли Версия 7. Надяваме се да сме Ви полезни и интересни. Ние не предаваме личните Ви данни на държава извън ЕС или на международна организация.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Бончук
    Рекордерите за видеонаблюдение са окомплектовани със свои собствени безплатни софтуери, а ако не искаме да инсталираме софтуер, можем да използваме директно браузера за компютъра си за отдалечен достъп.
  2. Ярослав
    Софтуер да отдалечен архив на записи.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.