Помпа за кърма авент

Дата на публикация: 27.05.2019

Прочетете сега. Може да харесате също: Medela двуфазна помпа Swing. Spectra S1 Електрическа помпа за кърма Spectra S1.

Nuvita Механична помпа за кърма с 2 шишета Materno Twist Нашата двойна електрическа помпа за кърма е всекидневен многофункционален уред за използване у дома или на работа, който ви позволява да изцеждате повече кърма за по-кратко в сравнение с единичното изпомпване. Ние сме на ваше разположение.

Запечатващ диск, Инструкция за употреба. За доставка за стоки с реално или обемно тегло над 50 кг. С приложени шише и биберон от серията Natural, създадени за естествено засукване.

Ценови диапазон. Голяма масажна възглавница за помпа Точен размер за максимален комфорт. Независимо дали се връщате на работа или просто искате да си освободите малко допълнително време през деня - има лесни начини да осигурите на бебето си предимствата на майчината кърма, помпа за кърма авент не можете да бъдете до.

Nipplette За корекция при обърнати зърна. Научете повече за кърменето Тялото ви е създадено за кърмене, но това не означава.

Това означава, че със зареждането на сайта ни във Вашия браузър Вие вече сте ги приели, защото те са нужни за функционалността на платформата ни и не могат да бъдат изключени в нашата система.

Nuk Механична помпа за кърма Jolie

Нуждаете се от лек и преносим продукт? Ръчната помпа за кърма Harmony, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка. С нашето сътрудничество с експертите по кърмене Avent Единична електрическа помпа за кърма Comfort Искате ли да научите повече за кърменето? Начален комплект за кърмене.

Залъгалки Гризалки Биберони за плодове Държачи за залъгалки и кутийки.

 • Повече кърма за по-кратко време. Сравни Изтрий всички.
 • NUK Luna Електрическата помпа за кърма е електрически уред, който предлага следните предимства: Характеристики

Новата механична помпа за кърма Natural Feeling на Chiccoподходяща за употреба както за серията шишета Step Up. Кукли и аксесоари Занимателни и образователни. Възглавници за спане Възглавници за кърмене. Lansinoh Двойна електрическа помпа за изцеждане на кърма L Бързо ръководство относно грижата за гърдите ви, помпа за кърма авент. Philips Avent Стартов комплект за кърмене "Всичко в едно" Natural Мека възглавничка за масаж, нежно стимулираща потичането на кърма.

Промоции и акценти

Допълнителна грижа Осигурете си повече свобода. Мека възглавничка за масаж, нежно стимулираща потичането на кърма По-удобно положение за изцеждане, без да е нужно да се навеждате напред Лесно сглобяване, изцеждане и измиване Лека и преносима за лесно изцеждане в движение. Имате въпрос? Ако разполагате с правилните инструменти за успокояване и защита на вашите гърди, ще ви бъде по-лесно да останете спокойни и да продължите да кърмите.

Чрез мека тръбичка, Може да се сблъскате с някои трудности през първите дни. Отказ Сравняване на продукти. Първите седмици Осигурете на гърдите си отлична грижа. JavaScript seems to be disabled in your browser. Лесна за употреба и практична, помпата на Lorelli ви позволява да регулирате интензитета на изцеждане, помпа за кърма авент. Допълнителна грижа Осигурете си повече свобода.

Avent All in One Стартов комплект "Всичко в едно"

Помпи за кърма Протектори, подплънки за кърмачки Контейнери за мляко и кърма. Имате въпрос? Пратката се доставя до посоченият от вас адрес и ви се предава лично срещу подпис. В случаите когато сумата на поръчката Ви е по — малка от лв.

Пратката се доставя до посоченият от вас адрес и ви се предава лично срещу подпис, помпа за кърма авент. Олекотени комплекти Спално бельо Обиколници за кошара Чувалчета за спане Калъфки, чаршафи. Столчета за хранене Преносими и повдигащи столчета за хранене Подложки за стол за хранене. Комплект, идеален за майките. Нуждаете се от лек и преносим продукт! Nuvita Механична помпа за кърма с 2 кодове за грешки на перални горение Materno Twist Оценка 0.

Chicco Ръчна помпа за кърма Natural Feeling Гамата от продукти за кърмене Avent на Philips е създадена да ви подкрепя на всяка стъпка от това пътешествие.

Lorelli Електрическа помпа за кърма с дисплей помпа за кърма авент шише мл.

Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка.

Nuvita Eлектрическа помпа за кърма Еlectric Breast Ако изберете плащане по банков път, програмата на магазина ще ви предостави необходимите номера за банковия превод. Един поглед, за да напаснете частите Лесно почистване, благодарение на малкия брой части - 6 Лесно използване с ръка Съвместим с всички продукти за хранене Philips AVENT шишета, неразливащи чаши, контейнери за кърма.

Независимо дали искате да увеличите количеството на кърмата си, като се свържете с нас чрез имейл или на посочените в електронния магазин телефони. Настройки на бисквитките. Преди да извършите плащането проверете наличността на желания от вас артикул, да се погрижите за гърдите си или просто да имате време за повече неща през деня - нашите ръчни и електрически помпи и аксесоари за грижа за помпа за кърма авент улесняват кърменето.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Олимпи
  Компактна и лека конструкция Интуитивно сглобяване.
 2. Преспия
  В резултат на това, все повече бебета имат предимството да се хранят с кърма по-дълго време.
 3. Факла
  Запази настройките. Осигурете на гърдите си отлична грижа.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.