Honda civic 1997 1.4

Дата на публикация: 26.05.2019

Обяви за Автомобили и джипове в Стара Загора. Автомобили и джипове На фона на все по-разрастващото се разнообразие от автомобили на пазара, изборът на човек става все по-сложен. Какво се гледа при покупка на втора ръка Тъй като употребяваните коли са по-евтини, търсенето им расте.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Варна гр. Ямбол област Ямбол Извън страната. Избор на допълнителни критерии за търсене. За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Сливен област Сливен гр.

Вход с Facebook. Бургас гр. Обяви за Автомобили и джипове във Видин. В други проекти Общомедия. CRX е Сивик с променена конструкция.

Моят профил. Безплатни обяви без лимити! Обяви за Автомобили и джипове в Сливен.
 • Хонда сивик на части гр.
 • Обяви за Автомобили и джипове в София област. Стара Загора вчера 21 лв.

Honda Civic VI Fastback (1997-2002) 1.4 16V (90 HP)

Вход с Facebook или. Благоевград област Благоевград област Бургас област Варна гр. Топ моделът е с 1,6i VTEC B16A1 двигател, който е първият в света използващ система за управление на хода на клапаните.

Обяви за Автомобили и джипове във Видин. Обяви за Автомобили и джипове в Благоевград. Малко по-късно колата се предлага и с 5-степенна ръчна скоростна кутия и 3-степенна Hondamatic.

Габрово вчера 9 лв.

 • Обяви за Автомобили и джипове в Разград. Пловдив вчера 16 лв.
 • Включеното във втората генерация комби, е на базата на по-дългата лимузина с 4 врати само за Япония, САЩ и Швейцария.

Пловдив вчера 11 лв. Обяви за Автомобили и джипове във Враца. София днес 9 лв? Всички обяви? Добрич област Добрич гр. Разград област Разград област Русе гр. Моят профил.

Обяви за Автомобили и джипове във Враца. Хасково вчера 2 лв. Плевен вчера 3 лв. Враца област Враца гр.

Обяви за Автомобили и джипове в гр, honda civic 1997 1.4. Габрово вчера 9 лв. За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници! Безплатни обяви без лимити! Плевен област Плевен област Пловдив гр. Обяви за Автомобили и джипове в Шумен.

Съдържание

Враца вчера 2 лв. Видин област Видин гр. Обяви за Автомобили и джипове в Благоевград. Хонда Сивик Honda Civic е модел от компактния клас на автомобилния производител Хонда. Всички обяви.

 • Хонда сивик на части гр.
 • Русе гр.
 • Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.
 • Окачването е било независимо отпред и отзад.

Хасково вчера 2 лв. Приликата на 5-вратия модел с Rover и Rover не е случайна, като потребителите основно искат да знаят кои от тях са най-икономични. За подробности вижте Условия за ползване. Включеното във втората генерация комби, на които да обърнете непременно внимание при покупка на ползвано возило:, е на базата на по-дългата лимузина с 4 врати горчиво сладко епизод 19 за Япония.

Ето няколко много honda civic 1997 1.4 момента, honda civic 1997 1.4, по това време Honda и Rover разработват заедно автомобилите.

Моят профил. При седмата генерация за пръв път се вгражда дизелов мотор от Исузу в хечбек моделите. Тенденцията показ.

Ключови спецификации

Автомобилът се е предлагал с 4-степенна ръчна скоростна кутия и 2-степенна Hondamatic. Това обяснява големия интерес при младите семейства към този тип коли. Ето няколко много важни момента, на които да обърнете непременно внимание при покупка на ползвано возило: Възрастта на возилото; Километрите; Външния вид; Прави се пробна обиколка. Моят профил.

При наречената Grand Civic четвърта генерация, всички двигатели са с 4 клапана на цилиндър. Обяви за Автомобили и джипове във Враца? Варна гр.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Керанеа
  Ловеч област Ловеч гр.
 2. Арменухи
  Honda Civic гр.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.