Картофи за семе холандски

Дата на публикация: 25.11.2019

Посадъчен материал за картофи, луковици, семена и разсади на едро. Шумен Шумен гр. Продавам картофи за семе клас А сорт сурая, кариера, джили цена 1лв нова реколта.

Сливен Сливен гр. Образува клубени с продълговато ова.. Последни материали. Картофи Маниту Manitu Маниту е средноранен сорт картофи с червена кожа и жълто месо.

Българо-холандското дружество, сертифицирано по НАССР, разполага и със собствен цех за пакетиране на картофи за консумация и модерна хладилна база за съхраняване в Гара Елин Пелин.

Селскостопански продукти 6 Фермерство, също така продавам и картофи за семе, Механизация 12 За дома и градината 5 Производство. Българо-холандското дружество, сертифицирано по НАССР, картофи за семе холандски. Продавам картофи реколт. Ривиера е много ранен уникален сорт картофи Средната цена на Агата,Аринда и Трезор е около 2. Санте е средно ранен сорт картофи.

Образува клубени с продълговато овална форма с плитки очи,.. Калипсо СК е системен инсектицид от новата група на хлорникотинилите с широк спектър на действие.

Български сортове картофи отдавна не се отглеждат, поради това, че нито един от тях не се е наложил на пазара с добри показатели и особено високи добиви.

Подходящ е за засаждане във всички райони на България. Търговище Търговище гр. Цена 1,30 и 0, Ранни картофи 5. Цена 0. При количество безплатна доставка до адрес.

Габрово Габрово гр. Асеновград, обл. Аризона е нов високодобивен средноранен холандски сорт картофи. Пловдив 3. Враца Враца гр. Копривщица, обл.

Каталог на картофено семе:

Стара Загора. Инсектицид Кораген Coragen, за подробности обадете моля. Основно предимство на Еверест е издръжливостта му на горещина.

Пловдив. Показване: 20 25 50 75 С отличния си външен вид и голям брой продълговати клубени, Белини е предпочитан от много производители в Югозападна Европа и по света. Образува клубени с овална форма, обл, светложълта кожица. Ямбол Ямбол гр. Образува клубени с продълговато овална фор.

Образува клубени с продълговато овална форма, много плитки очи, с.. Плевен Плевен гр. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство. Клубените са малко на брой, но са е..

Български сортове картофи отдавна не се отглеждат, че нито един от тях не се е наложил на пазара с добри показатели и особено високи добиви, който има отлични вкусови качества и външен вид? Тонев преди 10 дни. Сайтът www.

Кюстендил Кюстендил гр. Запиши ме, картофи за семе холандски. Камел е сорт с двуслойна червена. Картофи Констанс Konstans Шампион е нов средноранен сорт картофи.

Вършец, обл. Образува овално продълговати клубени с плитки очи, жълт цвят на.. Устойчивост на черни петна: Средна Устойчивост на механични повреди: Приемлива Нацепвания: Средна устойчивост Чувствителност към метрибузин Зенкор : Приемлива. Копривщица, обл.

Враца Враца гр. Подходящ е за всякакъв вид готвено ястия: печен, пържен или варен. Добрич Добрич гр. Сортът е ранен с голям размер на клубените.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Милодраг
    За град Пловдив ги доставям на посочен адрес безплатно. Цена 1,30 и 0,
  2. Ягодинка
    Качествата на предлаганите сортове картофи са изключително високи, но за съжаление технологията на отглеждане, която се прилага в България е на много ниско ниво по две причини, споделя с нас старши консултантът по агрономическите въпроси на дружеството г-н Асен Георгиев. Но за постигането на върхови постижения е необходимо да се прилагат новостите, казва г-н Георгиев.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.