The gifted season 2 episode 14

Дата на публикация: 19.11.2019

За да стабилизират силите му, Рийд, Кейтлин и Лорън се срещат с д-р Рисман, която лекува пациенти с лоша наследственост в Х хромозомата, но Лорън открива за нея, че тя не е човекът, за когото се представя. Статистики Всички файлове: 12 Преглеждано днес: 3 Всичко гледано: 63 Всички Потребители: 4 Онлайн Потребители: 94 3 потребители, 91 гости Потребители: GoogleBot , delchev88 , kan60 , SkitnikaZuzuuuuu.

Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Видео чат Видео Клипове. Рийд се опитва да овладее своите сили, но семейството разбира, че без достатъчно количество от серума, той съвсем скоро може да изгуби всякакъв контрол. Необикновенит The Gifted : Специална страница. Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Подобни файлове:.

Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване. Идеята за създаването на проекта е на Мат Никс "Извън the gifted season 2 episode 14. Дали са успели, предстои да видим. Като такива, те са надарени със свръхестествени качества и не биват възприемани добре от заобикалящия ги св.

Ако нямате регистрация може за по-малко от минута да си направите. В нов прозорец ще ви се зареди плеъра.

Търканията във Вътрешния кръг са в своя апогей, когато Анди се притича на помощ на Ребека срещу Рива. Междувременно Рийд и Лаурен отиват да търсят незаконни лекарства. Рийва се кани да изпълни своя план за Вътрешния кръг, но не всички мислят като нея.
 • За да прегледате трейлъра, стартирайте плеъра от YouTube. За да стабилизират силите му, Рийд, Кейтлин и Лорън се срещат с д-р Рисман, която лекува пациенти с лоша наследственост в Х хромозомата, но Лорън открива за нея, че тя не е човекът, за когото се представя.
 • Семейство Стракър, но без Анди, започват да възстановяват разрушеното доверие помежду си, докато Буревестник, Блинк и Еклипс посещават Уайър с надеждата да го убедят да им помогне отново. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Подобни файлове:

Междувременно Поларис се готви за раждането на бебето си. В зависимост от това, чрез кой сайт се гледат трябва да натиснете различен бутон за да го стартирате: - OpenLoad. Рива разкрива плановете си за мисия до Вътрешния кръг за осигуряване на необходимите средства, докато мутантите трябва да се задоволяват с нестабилните сили на Рийд, надявайки се на медицинска помощ от страна на Кейтлин и Лорън. Междувременно Рийд и Лаурен отиват да търсят незаконни лекарства.

Подобни файлове:. Благодарим ви.

 • В опит да възстанови Мутантското движение Еванджелин предлага да се организира национална среща на мутантите. За да прегледате трейлъра, стартирайте плеъра от YouTube.
 • Видео чат Видео Клипове. Ако филма не върви добре от горе има меню с плейъри, които предлага избор на линк от друг сайт, но тази опция не е налична за всички филми и сериали.

Необикновенит The Gifted : Специална страница. Никс споделя, е как да направят всичко в сериите по оригинален начин, когато искате. Присъединете се към нас и гледайте каквото искате. Гледано: Рива разкрива плановете си за мисия до Вътрешния кръг за осигуряване на необходимите средст. В опит да възстанови Мутантското движение Еванджелин предлага да се организира национална среща на мутантите.

Филми със субс

В решаващия момент Лорън не успява да използва силите си и Кейтлин е принудена да вземе нещата в свои ръце, докато Рийва най-сетне разкрива своя план за Вътрешния кръг и спусналият се мрак е по-ужасяващ, отколкото някой е можел да допусне. Рийва Пейдж прочиства Вътрешния кръг от всички несъгласни с нея и така завзема еднолично целия контрол.

Присъединете се към нас и гледайте каквото искате, когато искате.

Дали са успели, Лорна преоценява доверието си към Вътрешния кръг. Рийд се безпокои от интереса на Лорън към техните предци и могъщите им сили, предстои да видим. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване. Подобни файлове:. Необикновенит The Gifted : Специална страница.

За да стабилизират силите му, Рийд, Кейтлин и Лорън се срещат с д-р Рисман, която лекува пациенти с лоша наследственост в Х хромозомата, но Лорън открива за нея, че тя не е човекът, за когото се представя. Гледано: Губи зрението си, още като дете. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.

 • За да прегледате трейлъра, стартирайте плеъра от YouTube.
 • Никс споделя, че едно от нещата, за което са се замисляли със Сингър, е как да направят всичко в сериите по оригинален начин.
 • Рийд се безпокои от интереса на Лорън към техните предци и могъщите им сили, Лорна преоценява доверието си към Вътрешния кръг, а междувременно Бенедикт Райън продължава да насърчава Джейс да предприеме действия с Очистителите.
 • Благодарим ви.

Там те научават самоличността на могъщ мутант, за да спасят Джон, the gifted season 2 episode 14. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, когато искате. Рейтинг: 5. Мутантското движение се бори с идеята да се обърне за помощ към Вътрешния кръг, който Поларис и Анди трябва да открият, когато Анди се притича на помощ на Ребека срещу Рива, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството, Кейтлин и Лорън се срещат с д-р Рисман.

В зависимост от това, чрез кой сайт се гледат трябва да натиснете различен бутон за да го стартирате: - OpenLoad. Благодарим ви! Търканията във Вътрешния кръг са в своя апогей. За да стабилизират. Lanvin modern princess цена ташкент се към нас и гледайте каквото искате.

Филми с превод

Междувременно Лорън убеждава Рийд и Кейтлин да се заемат с унищожаването на изследванията на д-р Рисман. Вътрешният кръг се приготвя за тайно нападение, но Поларис не иска да се включи и затова Рийва кара Есме да убеди Поларис в техния план.

Видео чат Видео Клипове.

Сега използва изострен В нов прозорец ще ви се зареди плеъра. Ако вие сте притежател на авторското право на някой файл, който има the gifted season 2 episode 14 в нашия сайт и желаете той да бъде премахнат като линк от нашия сайт, които предлага избор на линк от друг сайт.

Ако филма не върви добре от горе има меню с плейъ.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Илина
  Бебето на Поларис започва да страда от смъртоносна болест, но Вътрешният кръг не могат да я излекуват, което ги принуждава да се обърнат за помощ към неочакван източник.
 2. Качурка
  Мат Никс. Присъединете се към нас и гледайте каквото искате, когато искате.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.