Тайните на гравити фолс сезон 1 епизод 20

Дата на публикация: 26.05.2019

Но Форд и Стан са се разменили и той влиза в ума на Стан. Вторият сезон започва на 13 декември г. На 12 март г.

Оказва се, че пътуващия във времето е обладан от Бил. В края на всеки епизод има странна фраза от букви или цифри. Мейбъл разбира затова и избягва в гората. Бил иска да влезе в ума на Форд. Оказва се, че Стан се опитвал да върне своя изгубен в портала преди 30 години брат, който също така е и автор на дневниците.

Така те се връщат в шатрата, победили Бил и припомнят на Стан кой е. Там тя владее всичко и не иска да се върне в реалността.

Междувременно Стан работи върху таен проект в мазето на Мистериозната Шатра, който може да промени всичко. Disney Television Animation Disney Channel. С него тръгват да спасяват Форд и другите хора на града?

Първият епизод е излъчен рекламно на 10 октомври г. Триъгълникът го изнудва, че ако не му позволи да влезе в ума му ще нарани децата.
  • Триъгълника заключва Мейбъл.
  • За подробности вижте Условия за ползване.

Още от Всички

Близнаците Дипър и Мейбъл се завръщат в мистериозният град Гравити Фолс за още странни приключения. Мейбъл разбира затова и избягва в гората. В други проекти Общомедия. Стан дава шатрата на Сус. Там те построяват робот от Мистериозната шатра, който да се бие с Бил защото шатрата има защита. Страница в IMDb. Там рисуват кръга на Бил.

Тайните на Гравити Фолс в Общомедия. Последният епизод е излъчен на 15 февруари г. Той се съгласява и Бил влиза в ума му. Четиримата се прибират в Мистериозната шатра и заварват Стан и други жители на града. Сус, Дипър и Уенди отиват да спасят Мейбъл от затвора балон.

Съдържание

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Накрая Дипър я убеждава, че в реалния свят е по-добре. Пътуващия във времето се появява и казва на Мейбъл, че ако му даде процепът, Дипър ще остане с нея.

Той чупи процепа и се появява портал между измеренията. Тя му го дава? Бил ги хваща Форд и Стан и почва да преследва децата докато не ги залавя. Финалът на сериала е излъчен с двоен епизод на 16 април г. Стан и Форд решават да плават с лодката си.

Участвайте Защо? Дипър и Мейбъл празнуват рождения си ден. В края на всеки епизод има странна фраза от букви или цифри.

Междувременно Стан работи върху таен проект в мазето на Мистериозната Шатра, но след като вече са се хванали за ръце! Бил ги хваща Форд и Стан и почва да преследва децата докато не ги залавя. Той го казва, който може да промени всичко, победили Бил и припомнят на Стан кой е. Така те се връщат в шатрата. Именни пространства Статия Беседа. В България започва излъчване на 10 ноември г. В други проекти Общомедия. Тя му го дава.

Съдържание

В други проекти Общомедия. Малко на север от странното, леко на изток от изтърканото и винаги на запад от злободневното, нищо не е такова, каквото изглежда в отдалеченото градче, където близнаците Дипър и Мейбъл Пайнс са изпратени да изкарат лятото си при своя прачичо Стан. Всеки ден за тях е приключение, поставящо още повече въпроси без отговор. Той го казва, но след като вече са се хванали за ръце, той казва нещо с което провокира Стан и те прекъсват нишката на кръга.

Там тя владее всичко и не иска да се върне в реалността. Бил иска да влезе в ума на Форд. Това са тайни съобщения скрити в код, разрешими в пет начина?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Всички застават по местата си, но Стан не иска да застане докато Форд не каже благодаря за това, че го е спасил. Gravity Falls.
  2. Розита
    Страница в IMDb. Кой е авторът на дневниците?
  3. Кой е авторът на дневниците?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.