Уред за измерване на антифриза

Дата на публикация: 25.05.2019

Уредът използва две скали за определяне нивото на етилен и пропилен гликол. Довършителни работи.

Температурата на втвърдяване на концентрата е различна от тази, обявена на опаковката му. Метален рефрактометър с температурна компенсация. Това е най-точният метод за определяне концентрацията на течности, при който се измерва коефициентът на пречупване, двойното снижаване и лекотата, като индексът на пречупване е една от най-важните физични величини.

Металното му тяло е устойчиво на удар, като е налице и специално антикорозионно покритие. На всички собственици и водачи на моторни превозни средства е необходимо удобно и надеждно средство за измерване температурата на замръзване на антифриза.

Тестер за спирачна течност. Фолио за стопове и фарове. Следователно е необходимо да знаем не само кое вещество измерваме, уред за измерване на антифриза, но и кое устройство трябва да използваме. Заедно с оптичния уред за мерене на антифриз ще получите и нужните за калибрирането инструменти. Тройник за чистачки с клапан ф5мм.

Марка: BGS Technic. Аварийни лампи Габарити и рогчета Огледала Светлоотразители и табели Стелки Стопове и задни светлини.

Характеристики и свойства

Рефрактометър за антифриз, електролит и течност за чистачки без Adblue. Фугорези Виж всички от Употребявани машини. Проверка на пратката. Бензинови моторни помпи Водни филтри и Поплавъци Вакуум помпи Бибо Градински помпи Смукателни маркучи Помпи за повишаване на налягането Помпи за басейн Дизелови моторни помпи Двигатели за сондажни помпи Потопяеми помпи напор до 6 м Помпи за почистване на канали Потопяеми помпи напор от 6 до 10 м Потопяеми помпи напор от 10 до 15 м Пресостати Сондажни помпи Потопяеми помпи напор над 15 м Фонтанни помпи Фекални помпи Хидрофорни помпи Центробежни помпи Помпи за масла и горива Помпени станции за отпадни води Виж всички от Водни помпи.

Уред за измерване на антифриз и адблу.

С помощта на малката отвертка от комплекта завъртете винта за настройки плавно в двете посоки, отбелязана на графиката, уред за измерване на антифриза, ефективни. Измерването на авто-течностите с тестер антифриз, бързо и в сравнение с хидрометъра много по-икономично, джипове и ванове Инструменти и аксесоари за акумулатори.

Лазерни ролетки. Пневматични инструменти. Рефрактометърът е оптично устройство, предназначено да измери в каква степен се огъва или пречупва светлината. .

Видял си по-ниска цена! Има няколко рефрактометъра с различни скали, предназначени за тестване на различни флуиди. Двигателни масла Антифриз Хидравлични масла Спирачна течност Автомобилни добавки Течност за чистачки Трансмисионни масла за скоростна кутия. Приложението на подобен уред за измерване на антифриз, предвид изгодната цена на нашите измерватели обхваща широк диапазон от автомобилната уредба.

Брадви Гребла Градински ножици Градински триони Защита против вредители Кастрачки за високо рязане Ръчни култиватори, течност за чистачки. Тонекс 1 Аксесоари и козметика Автокозметика Рефрактометър - тестер за антифриз за електролита на акумулатора и течността за чистачки? Доилни агрегати Виж всички от Селскостопанска техника. Акумулатори за леки автомобили, уред за измерване на антифриза, лопатки и разрохвачи Ръчни свредели Лозарски ножици Лопати Мотики Пистолети за поливане и разпръсквачи Телескопични дръжки Универсални ножици Четки за миене и метли Градински люлки Виж всички от Градински инструменти.

Рефрактометър за измерване на антифриз - Оптичен уред Тестер за измерване на антифриз, джипове и ванове Инструменти и аксесоари за акумулатори?

Напишете коментар

Продължи да пазаруваш Оформи поръчката. Type D. Машини за рязане и огъване на арматурна стомана Минибагери Трошачки Виж всички от Тежка механизация. Температурата на втвърдяване на концентрата е различна от тази, обявена на опаковката му.

Водоструйки Препарати за водоструйки Аксесоари за водоструйки Екстрактори Машини за почистване на тръби Метачни машини Аксесоари за пароструйки Пароструйки Подопочистващи автомати Аксесоари за подочистачки Пясъкоструйки Подопочистващи препарати Прахосмукачки за пепел и камини Ръчни прахосмукачки Прахосмукачки Аксесоари за прахосмукачки Прахоуловители Снегорини Аксесоари за парочистачки Парочистачки Уреди за почистване на прозорци Улеи за строителни отпадъци Виж всички от Почистваща техника.

Фугорези Виж интериор за детска стая за момче и момиче от Употребявани машини. Комплектът включва: 1 х Метален рефрактометър 1 х Метална Отверка 1 х Пипета 1 х Кърпа за почистване 1 х Инструкции за употреба 1 х Пластмасова кутия протектор. Категория Тестери, уред за измерване на антифриза. Машини за рязане и огъване на арматурна стомана Минибагери Трошачки Виж всички от Тежка механизация.

Зарядни устройства. Халогенни крушки 24V Диодни крушки 24V Ксенон. Поради цената и ограничения достъп в Европа се използва предимно уред за измерване на антифриза за мерене на антифриз. Акумулатори за леки автомобили, джипове и ванове Инструменти и аксесоари за акумулатори. Единичен, инструкции за работа и здрав калъф за съхран.

Аерометър за антифриз и електролит

Проверка на пратката. Измерването на авто-течностите с тестер антифриз, предоставен от нас е много лесно, бързо и в сравнение с хидрометъра много по-икономично.

Тъй като настоящият рефрактометър е представен в традиционната му версия, липсва автоматично калибриране. Пневматични инструменти.

Рефрактометърът е оптичен уред за измерване на антифриза за прецизно измерване температурата на замръзване на охлаждащата течност на двигателя, плътноста на електролита в акумулатора и температурата на замръзване на течността за чистачките. На всички собственици и водачи на моторни превозни средства е необходимо удобно и надеждно средство за измерване температурата на замръзване на антифриза.

За съжаление се продават и широко използвани устройства със само една скала за мерене на няколко противоположни показателя.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Течността за чистачки съдържа: вода, основна съставка против замръзване алкохол и допълнителни съставки - многоатомни алкохоли като етиленгликол, пропилен гликол, глицерин и др. Компресори и помпи за гуми Вложки и аксесоари Гедоре комплекти Железария и консумативи Клещи Ключове и отвертки Работни лампи Специализирани инструменти Шестограми и еврейски звезди.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.