Печеливши от игрите на кауфланд

Дата на публикация: 24.05.2019

Декларирам, че имам навършени 14 години. Цитат на: My All в ср, 03 дек , Варна Анжела Крумова от гр.

Варна Милена Енчева от гр. Организаторът не носи никаква отговорност за вреди, които не са пряка и непосредствена последица от участието в Играта или са резултат от невъзможността Участниците да се свържат със съответния интернет сървър. Откажи Потвърди. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Кайло Рен звучи зловещо, но рожденото му име е далеч по-дружелюбно? София Александър Йорданов от гр. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Варна Зоя Викторова от гр. Русе Руси Русев от. Плачи дол Никола Гълъбов от гр. София София Румен Динов от гр. Банишора, ул.

Включи се в играта и може да спечелиш страхотни награди!

Публикации на посетители. Ивелина Ангелова Мария Алексиева от гр. Нашите актуални предложения. Николай Радев от гр. Велико Търново Исмаил Мустафов от гр.

Перник Елица Василева от гр. Плевен Веселин Димитров от гр. Пловдив, сума: 63,38 лв. Тaня67 - Потребител! Станислав Илиев от гр. Пловдив Ина Иванова от гр.

Нашите игри

Пловдив Пенка Хаджиева от гр. София Стефан Гогов от гр. София Йоана Йосифова от гр.

Ямбол Петър Василиев от гр, печеливши от игрите на кауфланд. Монтана Росица Илиева от гр. София Ивайло Боевски от гр! С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Симеон Георев печели ваучер на стойност ,71 лв. Ако Да, другите награди кога ще ги обявяват. Ямбол Красимира Минчева от гр?

Честито на късметлиите!

Пловдив Стефчо Атанасов от гр. Добрич Красимир Вучков от гр. Добрич Теменужка Златкова от гр. Перник Стефка Чолакова от гр.

Русе Велина Велкова от гр.

 • Хапвай любимата си храна - вече изцяло на растителна основа, но със същия неповторим вкус.
 • Пловдив Веселина Генова от гр.
 • Участието в играта е възможно само веднъж месечно, а през следващия месец отново имате шанс да спечелите ваучер за пазаруване.
 • Регистрирайте се.

Марина Николова от гр. Рабие Шаибова от гр. Пловдив Пенка Хаджиева от гр. София Александър Йорданов от гр. Мездра Диана Йосифова от гр. Лом Любица Петкова от гр.

Участието не е възможно преди започването или след изтичането на посочения в Раздел 2 период.

Нови награди всяка седмица!

Пазарувайте изгодно. Попово Печеливши месец септември г. Деница Зашева печели ваучер на стойност 25,79 лв.

Пловдив Веселина Генова от гр. Пловдив, сума: 12,22 лв. Бургас Галя Кирова от гр. Едва ли ще Ви снимам киселото мляко за да предам инфо на Била.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Модести
  Публикации на посетители. София Севгюл Шаибова от гр.
 2. Бургас Донка Низоркова от гр.
 3. Левина
  В случай че участник бъде изтеглен като печеливш повече от един път, неговото място ще бъде заето от първия изтеглен резервен участник.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.