Изходно ниво история 5 клас

Дата на публикация: 24.05.2019

Издател: Кронос. Начало на елинската цивилизация. За бърза справка или преговор в удобен формат.

Връзка с Уча. За бърза справка или преговор в удобен формат. Контурни карти и задачи по история и цивилизация за 5. Силите ми се изчерпаха. Плащане Можете да заплатите чрез: наложен платеж банков превод Разберете повече тук.

Тестовете съдържат също указания за работа и система за оценяване. Желая да получавам бюлетин и се съгласявам предоставените от мен данни да се обработват за целите на изпращане на бюлетин. Втори раздел Праистория.

Поне там има някакво постоянство. Продукти за игра на открито.

Част от серията "Глаголите с един поглед" Спрежението на глаголите в удобен формат за по-лесно заучаване и бърза проверка. Издател: Рива.

Кога ща учи не се знае. Жанр: 5-ти клас , ти клас. Ще харесате още. Контурни карти и задачи по история и цивилизация за 5. Религиозните вярвания на жителите в Месопотамия. Специалното помагало е във формата на ветрило и позволява с един замах да нам

 • Детски оръжия за игра. В четвъртък каза, че му е почивен ден, в петък щял да учи, вчера отложи за днес, днес за утре
 • Кулинария, Готварска литература. Началото на човешката история.

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Първите европейци! Подготовка за външно оценяване по История и цивилизация за 7. Плащане Можете да заплатите чрез: наложен платеж банков превод Разберете повече тук. Одриското царство. Жанр: 5-ти клас6-ти клас.

Ще харесате още

Общество, Политика, История, Биографии. Начало на Римската империя. Тестовете съдържат също указания за работа и система за оценяване. За утре обеща, че ще решава и задачи по Математика и по АЕ ще преговаря.

Резултатите могат да служат за самоконтрол от ученика и контрол от страна на учители и родители. Безценна си? Контурни карти по история и цивилизация 7. Автор: Дейвид Хайтлер. Скъпо дете, Ти си изходно ниво история 5 клас ученик и в тази книжка заедно ще открием много нови неща за правилата, че ще решава и задачи по Математика и по АЕ ще преговаря.

Белоградчишките скали: Виртуална разходка,360 градусови панорамни снимки

Тестове и задачи за упражнения по история и цивилизация за 5. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Желая да получавам бюлетин и се съгласявам предоставените от мен данни да се обработват за целите на изпращане на бюлетин. Сподели с приятели:.

 • Чужди езици : Самоучители, Разговорници, Помагала, Речници.
 • Не, не искам.
 • Колебаете ли се понякога как да напишете определена дума или къде да поставите запетая в изречението?
 • Моят направи един тест по история, доволна съм от резултата.

Контурни карти и задачи по история и цивилизация за 5. Античният полис и неговите граждани. Онлайн тестовете съдържат интерактивни тестове за текущ контрол и изходно ниво.

Примерни комбинирани тестове за националния изпит след 7. АТЛАС история и цивилизации за 5. Вход Нова регистрация, изходно ниво история 5 клас. Трети раздел Първите цивилизации.

За нов тест с нови 10 въпроса - презаредете страницата

Усвояването и проверката на знанията става лесно, забавно и успешно. По ЧП са правили контролно в петък - отново е било "много лесно", което е сигнал за опасност По математика са правили някакъв тест също.

Вход Нова регистрация.

Продукти за игра на открито. Управлението на Август. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Валерий
  Поява и разпространение на християнството.
 2. Митка
  Началото на човешката история. JavaScript seems to be disabled in your browser.
 3. Носимира
  Автор: К.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.