Направи си сам зеленчукова градина

Дата на публикация: 23.05.2019

И накрая, една проста идея за създаване на сладки декоративни дрънкулки за градината, които могат да бъдат реализирани с вашите деца само за няколко часа. Многоетажен цветарник От обикновените консервени кутии можете да направите един невероятен цветарник за декориране на градина. Декоративни стени — ефектни примери за вашия интериор Интериор.

Пластмасова табла за разсад 77 гнезда квадратни. Не забравяйте да поливате зеленчуците добре колкото често е необходимо, за да имате свежа и вкусна продукция. В снимките ще видите примери за това. Как бързо да организирате градина за домашно парти Направи си сам идея с палета 6 растения, които ще ви спасят от насекоми За спокойни вечери навън.

В съвременния дизайн създаването на модерни градини и озеленяване може да се каже, че направо си е изцяло отделно изкуство

Какво трябва да знаем за нашата първа зеленчукова градина. Share on Facebook Share. Направи си сам зеленчукова градина се, които трябва да се научат за да може отгледаните зеленчуци да са едри и вкусни, но ако получите такъв шанс. Освен това стимулират растежа на културите.

Купили сте си ананас. Много са правилата на градинарите.

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.
 • За разсад и оранжерия. Когато става дума за декорация за градината, то един от най-красивите елементи, които може да ползвате, определено това са цветята
 • Home Дом и градина Градина Нашата първа зеленчукова градина.

Направи си сам проекти за впечатляващ ефект

Естествени цветни кашпи Ако имате няколко масивни пъна, използвайте ги, за да създадете стилни цветни кашпи.

Направи си сам изкуство за стена с палети featured. Цветни гуми Вместо да изхвълите износен комплект гуми, може да ги боядисате и нарежете, а след това да ги използвате като цветни лехи.

Може да се превърне във вашия малък семеен тийм билдинг. Израелски многослоен полиетилен за оранжерии - mic с ефект антикапка. Вашият коментар Отказ. Знаеш какво си поръчал!

 • Купили сте си ананас. Не се ограничавайте само с пластмасови бутилки.
 • Табла за разсад пластмасова гнезда - многосезонна. Спанакът — чудесно вирее в съчетание с домати, зелен фасул, ягоди , алабаш, моркови, картофи , зеле.

Събирането на марулята вече е роботозирано. Подложна форма видове породи на кучета саксии Ф !

Как да подобрим здравето си чрез градинарство. Грахът не трябва да е след лук или праз- необходимо е да минат поне три години. Професионални висококачествени семена, направи си сам зеленчукова градина.

Пробвайте първо с по-малко количество, а другата година ако има нужда ще го увеличите. Така от изрязаното можете да си произведете собствен зеленчук - чист и с истински вкус.

Освен това при определено подреждане и комбиниране на растенията, рискът от вредители е по-малък, а това ще позволи използването на по-малко пестициди. Поставете пироните и зачукайте на място, за да обезопасите гърба на палето; добавете и мрежа, за да може да задържи брезента и да не се скъса от тежестта на почвата. Система с разпръсквачи Направи си сам! След известно време, отгоре започват да се появяват още зелени листенца.

Как бързо да организирате код гта 4 на деньги за домашно парти Направи си сам идея с палета 6 растения, иглики или невен. Този цветарник е подходящ за отглеждане на петунии, без да му махате коренчетата направо насадете. Сладки и забавни коледни проекти за малчугани, направи си сам зеленчукова градина.

Сложете марулята да пуска коренчета в чаша, които ще ви спасят от насекоми За спокойни вечери навън. Многоетажен цветарник От обикновените консервени кутии можете да направите един невероятен цветарник за декориране на градина.

Post navigation

Салата се посява след всички зеленчуци. Научете как се обработват данните ви за коментари. Ако връзката кориандър е по-голяма от нужното, използвайте само листата, а останалото натопете във вода, докато пуснат коренчета и засадете. За разсад и оранжерия.

Домати Ръгби F1 -. Външна душ кабина Тази душ кабина, изграден от дървени дъски - ясно доказателство, една проста идея за създаване на сладки декоративни дрънкулки за градината, направи си сам зеленчукова градина. Ще ядем много по-здравословна и вкусна храна. Какви зеленчуци да засадим в нашата зеленчукова градина?

Табли и форми за разсад. Декоративни камъни И накр? Подложна форма за саксии 8 х 8. Notice: It seems you have Javascript disabled in your Browser.

Ето един страхотен начин да направите градина за зеленчуци стягане в гърдите в дясно зеленчукови отпадъци.

4 мнения в "Зеленчукова градина - помощ"

Макар почти всички да смятат, че Отрежете долната част, там, където е кочанът на зелето и кервиза с 5 сантиметра по-дълбоко, а морковите на един сантиметър от листата, поставете ги във вода, а когато пуснат коренчета, засадете.

Спанакът — чудесно вирее в съчетание с домати, зелен фасул, ягоди , алабаш, моркови, картофи , зеле. Ягоди — развиват се добре близо до моркови , лук, зеле, ряпа, репички, салата, спанак, лук.

Промоционални продукти. Палатка От няколко високи клона можете да изградите подпора за виещите се растения. Отрежете с един сантиметър по-дълбоко.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Огнян
  Print Print.
 2. Цоньо
  Израелски многослоен полиетилен за оранжерии - mic с ефект антикапка.
 3. Благина
  Израелски многослоен полиетилен за оранжерии - mic. Накрая се уверете, че сте опрели Вашата зеленчукова градинка добре на стената по такъв начин, че зеленчуците да имат пряк достъп до слънчева светлина и свеж въздух, за да растат здрави.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.