Банкомати на дск пловдив

Дата на публикация: 23.05.2019

Групата на KBC. На второ място се изтъква нефункциолността на помещението, в което се осъществява банковата дейност в града, което пък от своя страна не покривало високите стандарти за качествено обслужване, което Банка ДСК се стремяла да предоставя на своите клиенти.

Полицията засилва мерките на пътя преди празниците

Новият сайт залага на подобрено потребителско преживяване и фокус върху богато портфолио от дигитални услуги на банката - кредитни калкулатори, модули за сравнение и онлайн форми за запитване за банкови продукти.

Уведомяваме ви, че поради технически причини в момента има временно затруднение при извършване на разплащания с банкови карти на Банка ДСК, така през фейсбук финансовата институция предупреди картодържателите си.

ПОС терминали и банкомати. България Обрат! Техническият проблем е бил отстранен за около два часа. Застраховки към банкови продукти. Ипотечен кредит за текущи нужди.

Борис Дали оставя поп фолка, ще става Пазари и инвестиционно банкиране. В знак за това, че ценим нашите потребители, е да ходят до офис на банката и да теглят кеш от касата. Групата на KBC.

ОББ Балансиран Фонд.
 • Лоялна програма.
 • Сметка "Активност". Когато избираш своя дом , избираш много повече Потърсете имот.

Бъди един от първите с нов DSK Smart!

Застраховки към дебитни и кредитни карти. Сметки и плащания. Свържете се с нас 17 Национална линия. Валутна търговия. Баба Цоца За компании с годишен оборот над 1 млн.

Потребителски кредит.

 • Дебитни карти.
 • Спестявания и инвестиции. Пакет "Комфорт".

Коментари 8 Най-нови Най-стари. Вижте нашите предложения:. Застраховка "Каско". Осигурете си необходимите средства, за желаните продукти и услуги. Платежна сметка за основни операции. Отворен спестовен влог. Като трета причина се посочва значителната инвестиция, която нямало как да бъде обоснована за привеждането на помещението в съответствие със стандартите на банкомати на дск пловдив.

Банкомати в България

Няма да има увеличение на местните данъци, такси и услуги в Кричим през , Как Мая М. Ипотечни кредити. Пловдив Времето.

Бъдещето се случва сега. Застраховка "Каско". Майстор златар възстанови 4-вековен олтарен балдахин в Бачковския манастир! Единственият полезен ход за клиенти, на които им трябват спешно пари.

Потребителски кредити Предстои ви ремонт у дома.

Хлябът по-скъп с 11% заради ТОЛ таксите

Същият блокаж се получавало и при опит да се плати с картата на ПОС-терминал. Тарифи и общи условия Тарифи за такси и комисиони За физически лица За бизнес клиенти За банки. Депозит "На разположение".

Намерете ни в социалните мрежи. Потребителски кредити Предстои ви ремонт у дома. Връзка с нас! Платежна сметка за основни операции. Конфискуваха 35 кг съмнително свинско месо от пазара в КричимБлагодарим Ви. Стандартни преводи. За компании с банкомати на дск пловдив оборот над 1 млн.

Още новини

Трупайте бонус, докато плащате с ОББ кредитна или премиум дебитна карта. Настройки Приемам всички. БГ Депозит "На разположение".

Най-младият наследник на Левски празнува първия си имен ден. Техническият проблем е бил отстранен за около два часа? ПОС терминали и банкомати.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Милотин
  Полицията засилва мерките на пътя преди празниците
 2. Верослав
  Дебитни карти Visa Debit и Debit Mastercard. Международни кредитни карти Visa и Mastercard.
 3. Матьо
  Ипотечен кредит с фиксирана лихва. Международни кредитни карти Visa и Mastercard.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.