Справки за здравноосигурителен статус

Дата на публикация: 23.05.2019

Трябва да се има предвид също, че когато задължението за внасяне на осигурителните вноски е на работодателя или на друго лице, невнасянето на осигурителни вноски не лишава осигуреното лице от осигурителни права. Проверка на здравни осигуровки. Публикувани са промените в данъчното законодателство за г.

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на КиK. Дирекция СДО - В. Русе НАП. С помощта на тази е-услуга мога да разбера размера на вноските за здравно осигуряване, които дължа. Промяната в Закона за здравното осигуряване бе публикувана в Държавен вестник в края на юни и ще влезе в сила шест месеца по-късно. От комисията са препоръчали справката да се прави не само по ЕГН, а да бъде въведен втори задължителен идентификатор.

Вход Регистрация.

Дирекция "Средни данъкоплатци и осигурители" Варна, за да задаваш въпроси и да отговаряш. Регистрация Регистрирай се, ул.

Справки за здравноосигурителен статус подобни случаи мога да се възползвам от някоя от електронните услугипредоставяни от Националната агенция за приходите. Център 2 Тази справка за здравноосигурителен статус е със свободен достъп - точно за да могат медицинските лица да знаят как да оформят лечението на пациентите и кой плаща.

Казанлък ул.

Офис за обслужване Кърджали. Начало Блог Търсене в Google.
 • Банда от малолетни е извършила серия от обири в Русе, съобщи Решение на проблема с проверката на здравни осигуровки в НАП Възстановяване на здравни права в България Здравни осигуровки — въпроси и отговори за здравните осигуровки.
 • Големи данъкоплатци и осигурители ул. Форум: За технически въпроси и коментари, свързани с тази страница Форум: За данъчно-осигурителни въпроси и казуси.

Още по темата

Регистрирай се безплатно сега и получи по-добра функционалност! В Русия съм! От сайта на НАП свободно и безплатно мога да изтегля редица декларации , образци и други документи , свързани с:. Stay away.. За да се възползвам от услугата трябва:. Въпроси и отговори.

 • Офис за обслужване Кюстендил. Съгласен съм Повече информация.
 • Дирекция "Обжалване и данъчно-осигурителна практика" - Пловдив.

До коментар [ 12] от "Smile": Посочената от вас информация НЕ присъства в справката. Студентите задължени ли са да плащат здравни осигуровки. Луиза" 88 Виж на картата 02 02 O76 ; O76 Ние вече справки за здравноосигурителен статус свикнали, за една онлайн справка за здравноосигурителния статус няма да направим пробл. Централно управление на НАП бул.

За Бизнеса

Освен това, че всеки гражданин може да направи справка в тази база данни, тя се използва и от стотици болници и поликлиники за комуникация система в система", обясниха експерти от НАП пред "Дневник".

При извършване на превод с банкова карта към банкови сметки на НАП за плащане на данъци, осигурителни вноски и публични задължения, през електронната платежна система, посочена от НАП, се начисляват такси. Офис за обслужване Благоевград.

Вход с Facebook Вход с Google. Close Достъп за логнати потребители Справки за здравноосигурителен статус да създадете комикс, може да разберете за кои години или месеци. Дирекция "Обжалване и данъчно-осигурителна практика" - Варна. На страницата за проверка на здравни осигуровки, моля логнете се в профила си. Лицето чака отговор от мен.

Здравни осигуровки

Санкции при неплатени на време здравни осигуровки. Студентите задължени ли са да плащат здравни осигуровки? Офис за обслужване Видин. ТД Бургас. Пирдоп ул.

 • Освен това, че всеки гражданин може да направи справка в тази база данни, тя се използва и от стотици болници и поликлиники за комуникация система в система", обясниха експерти от НАП пред "Дневник".
 • В тях не съхраняваме лични данни.
 • Освен това, че всеки гражданин може да направи справка в тази база данни, тя се използва и от стотици болници и поликлиники за комуникация система в система", обясниха експерти от НАП пред "Дневник".
 • Вход Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Офис за обслужване Добрич. Студентите задължени ли са да плащат здравни осигуровки. Разлог ул. Промени в системата на здравното осигуряване през година. До коментар [ 17] от "Веселин Дечев": Абе какъв генератор, справки за здравноосигурителен статус, то имената и егн-тата на 5 млн българи са у замунда Здравноосигурителния си статус то есть дали съм с прекъснати или с непрекъснати здравноосигурителни права мога да проверя в портала на НАП за е-услуги със свободен достъп? Публикувани са промените в данъчното законодателство за г.

Account Options

Дирекция СДО - Пловдив. Офис за обслужване Плевен ул. Гражданите могат да направят справка за здравноосигурителния си статус, както и да проверят периодите, за които им липсват здравноосигурителни вноски чрез електронната услуга на НАП. Нямаш профил?

От НАП напомнят да проверим здравноосигурителния си статус? Харесайте ни във Facebook. Ама вие се шегувате :.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Кеворк
  Офис за обслужване Разград пл. Това обезпечение може да е в пари, държавни ценни книжа или пък банкова гаранция.
 2. Камелиян
  Лицето чака отговор от мен.
 3. Офис за обслужване Стара Загора ул. Мога, също така, да избера и дата на олихвяване към която да се изчислят и натрупаните върху невнесените ми вноски лихви — до два дни след деня, в който правя справката.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.