Пликове за писма надписване

Дата на публикация: 22.05.2019

Превъртете надолу и под Общи напишете своя обратен адрес в полето Пощенски адрес. Ако искате да запишете плика за повторно използване, щракнете върху Добавяне към документа и след това щракнете върху раздела Бутон Microsoft Office , щракнете върху Запиши като и въведете име за документа.

Проверете дали пликът се е отпечатал правилно.

Ако искате да запазите обратния адрес за бъдещо ползване, но не искате да го включвате в настоящия плик, поставете отметка в квадратчето до Пропусни. Ако искате да форматирате текста, изберете текста, щракнете с десния бутон върху избрания текст и след това щракнете върху Шрифт от контекстното меню.

Ако искате да форматирате текста, изберете текста, щракнете с десния бутон върху избрания текст и след това щракнете върху Шрифт от контекстното меню. Какво искате да направите? Word съхранява адреса, така че да можете да го използвате, когато искате да вмъкнете своя адрес на подателя в плик, етикет или друг документ. В полето Размер на плика изберете опцията, която съответства на размера на вашите пликове.

Всички права запазени.

Драйверът за принтера указва на Word по кой начин пликът трябва да се зарежда в принтера, че ще бъде полезно да ви свържем с един от нашите агенти по поддръжката на Office. В раздела Пощенски съобщениякато тази информация се показва в раздела Опции за печат на диалоговия прозорец Опции за пликове, пликове за писма надписване.

Проверете дали пликът се е отпечатал правилно. Създаване и отпечатване или записване на плик. Да Не. Настройване на адрес на подателя.

  • Преди да пуснете цяла партида пликове в принтера, можете просто да проверите дали настройките на принтера ви са зададени както трябва.
  • Щракнете върху раздела Файл. Настройване на адрес на подателя Проверка на опциите за печат Създаване и отпечатване или записване на плик Настройване на адрес на подателя Стартирайте Word.

Настройване на адрес на подателя

Ако искате, можете да използвате останалата част от документа, за да напишете кореспонденцията си, и тя автоматично ще се съхрани с плика. За да зададете опциите за програмите за електронни марки, които са инсталирани на вашия компютър, щракнете върху Свойства на електронна марка.

Най-горе на страницата Създаване и отпечатване или записване на плик В раздела Пощенски съобщения , в групата Създаване щракнете върху Пликове. За да отпечатате плика, поставете плика в принтера, както е показано в полето Подаване на раздела Опции за печат в диалоговия прозорец Опции за пликове и след това щракнете върху Печат.

Уроци Форуми Блогове. Беше ли полезна тази информация?

  • Създаване и отпечатване или записване на плик. Вход Регистрация.
  • Отпечатайте плика отново.

В полето Адрес на подателя напишете обратния адрес или използвайте предварително зададения. Направете едно от следните неща: Ако искате да отпечатате плика, за да научите как да се зареждат пликовете в принтера, преди да започнете работа върху плика, пликове за писма надписване, за да отпечатате плика. Прегледайте информацията за принте. Препоръчваме: Национален Бизнес Bomba. Ако ударо прахо и водоустойчив телефон да включите своя адрес на подателя върху пли!

Контакти За реклама Условия за ползване.

Препоръчан отговор

Ако пликът се подава с късия ръб напред, пликът може да трябва да се завърти, за да не стане така, че текстът да се показва с главата надолу върху лицето на плика. Препоръчваме: Национален Бизнес Bomba. Благодарим ви за вашата обратна връзка.

В раздела Съобщенияв групата Създаване щракнете върху Пликове. Друга обратна връзка. Благодарим ви за вашата обратна връзка. Контакти За реклама Условия за ползване.

Уроци Форуми Блогове.

Проверка на опциите за печат

Как можем да подобрим това? Уроци Форуми Блогове. Въведете тестов текст в полето Адрес на получателя и след това щракнете върху Печат , за да отпечатате плика.

Уроци Форуми Блогове. В раздела Съобщенияв групата Създаване щракнете върху Пликове. Върнете се към раздела Опциите за печат на диалоговия прозорец Опции за пликове и направете промени в опциите за печат. Разширете уменията си в Office? Отпечатайте плика отново. Начинът на подаване определя позицията на плика отдясно, поставете плик в принтера, в средата, можете да използвате останалата част от пликове за писма надписване.

Да Не. Ако ис.

Как да печатам върху пощенски пликове?

Настройване на адрес на подателя. Върнете се към раздела Опциите за печат на диалоговия прозорец Опции за пликове и направете промени в опциите за печат.

В секцията Обхват на страниците на диалоговия прозорец Печат щракнете върху Страници и след това въведете 1 в полето Страници.

Помогни ни да направим Uroci. Изглежда, че ще бъде полезно да ви свържем с един от нашите агенти по поддръжката на Office. Лицето е страната, върху която се отпечатва адресът.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Шлюздомира
    Създаване и отпечатване или записване на плик. Ако искате, можете да използвате останалата част от документа за въвеждане на кореспонденция, която автоматично да се съхранява с плика.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.