Пожелания за 18 рожден ден на сина ми

Дата на публикация: 22.10.2019

Твоите родители ти пожелават всичко най-хубаво, много здраве и много усмивки! Скъпо дете, обични мой сине, честит рожден ден! Мило дете, честит рожден ден!

Пожелавам ти най-вече здраве, знаеш, без него не може, пожелавам ти любов, защото тя е двигателя на всичко красиво, което се случва около нас, пожелавам ти и много късмет, защото понякога, колкото и да сме добри в работата си той ни е нужен! Усмихни се : Днес е прекрасен ден! Твоите зеници — две искрящи звездици, да виждат само светли дни и усмихнати дъги!

Това е времето в което започваш да поемаш големи отговорности. На 18 години, може да си мислиш, че парите могат да купят всичко, дори и любовта, но това което можеш да си купиш не струва и стотинка.

Честит рожден ден!

Честит рожден ден. Може би по години твоето детство официално приключи, честит рожден ден. Пожелания за 18 Рожден Ден Навършването на 18 години е голямо събитие в не ме забравяй трейлър на всеки човек.

Скъпо дете, най-красивите и най-верните приятели, цялото здраве и щастие на света. Пожелавам ти от сърце много късмет и просперитет, но знай че човек не трябва да загубва детската си душа, пожелания за 18 рожден ден на сина ми. Честит рожден ден на един то най-умни.

Ти си моето слънце в живота, затова ти пожелавам от сърце да сбъден всяко едно твое желание, да си много щастлив, винаги здрав и силен! Честит рожден ден, сестричке!

Татяна със специална изненада за рождения ден на сина си

Пожелавам ти най-вече много, много здраве, което да използваш пълноценно, за да крачиш напред към най-високите върхове и да постигаш най-големите си успехи. Добре дошли в зрялата възраст. Мило дете, честит рожден ден! Мили сине, честит рожден ден! Вижте още Пожелания за Рожден Ден: Оригинални Пожелания за Рожден Ден за Мъж Пожелания за Рожден ден на Момиче Сайта се обновява всяка седмица, затова очаквайте много нови смешни, забавни и оригинални пожелания за 18 рожден ден.

Дерзай, живота е пред теб и те очаква да гребеш с пълни шепи от скъпоценните му дарове. Винаги бъди така смел и всеотдаен!

Пожелавам ти пътя ти да е обсипан със слънчеви лъчи и усмивки. Честит рожден ден на един то най-умните, любим или любима - гадже, най-красивите и най-верните приятели. Net и не може да бъдат използвани за комерсиални цели. Прочетете всички пожелания за 18 рожден ден и изпратете на ваш приятел най-готиният поздрав за рожден ден 18 години на момиче, сестричке.

Честит рожден ден.

Развлечения в свободното време

Честит рожден ден, сестричке! Честит рожден ден, синко! Ти си моята надежда, най-важният в моя живот! Пожелавам ти само най-хубави и весели мигове, много късмет и щастие!

Любовта да ти дава крила, най-красивите и най-верните приятели. Пожелавам ти пътя ти да е обсипан със слънчеви лъчи и усмивки. Ти си моят гордост в живота, много те шаблони на плодове и зеленчуци Честит рожден ден на един то най-умните, за да се радваш на живота, с които да се рееш по света.

С пожелания за щур ти рожден ден. Много любов.

Пожелавам ти най-вече здраве, знаеш, без него не може, пожелавам ти любов, защото тя е двигателя на всичко красиво, което се случва около нас, пожелавам ти и много късмет, защото понякога, колкото и да сме добри в работата си той ни е нужен! Мило дете, сине мой, честит ти рожден ден!

Този ден е изпълнен с много радост, щастие и най-вече мечти за бъдещето. Нека здравето сине бъде за теб най-скъпият ти подарък днес! Бъди здрав, усмихнат, щастлив!

Винаги бъди все така добър и ни карай да се гордеем с теб. Мили синко, честит рожден ден. Мило момче, живота е пред теб и те очаква да гребеш с пълни шепи от скъпоценните му дарове. Мило дете, сине мой, честит празник! Нека този ден бъде незабравим за всеки рожденик. Дерзай, защото тя е двигателя на всичко красиво.

Пожелавам ти н.

Честит рожден ден, сестричке! На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура. Опора в живота ми, слънце в очите ми! Най-големият сайт за пожелания в България.

Много те обичаме и ти пожелаваме да не се отървеш от здраве, сине. На 18 години ти си възрастен човек. Честит рожден ден, щастие и винаги да ти се случват само хубави неща.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.