Добавка за почистване на дюзи liqui moly

Дата на публикация: 22.05.2019

Моля, въведете кода в полето по-долу. Комплект масло и филтри. Независимо от количеството вие получават..

Име низх. Напълно Безплатна доставка за поръчки на обща стойност над Премахва неприятните отлагания от високопрецизни компоненти като инжектори и помпи с високо налягане, и поддържа оптимална функционалност.

Добавката значително подобряв.. Предотвратява сгъстяването на иглените игли. Напишете отзив Вашето име. Вашият Въпрос.

Напълно Безплатна доставка за поръчки на обща стойност над Високоефективна добавка за DPF Liqui Moly, която намалява натрупването на частици и следователно удължава експлоатационния живот на дизеловите филтри за твърди частици. Доставката се извършва в рамките на 36 часа в работни дни. Добавката бензин концентрат има свойствата да поддържа чистотата на всмукателните клапани, инжекторите и горивната камера. Увеличава надеждността?

Добавка Liqui Moly Speed Diesel, премахваща отлаганията в системата за впръскване на дизелово гориво и в горивната камера и предпазваща от подновяване на образуването им.
  • Препаратът намалява вредните емисии от дизеловите двигатели чрез ускорено изгаряне на сажди.
  • Това води до следните ефекти - удължен срок на експлоатация..

LIQUI MOLY почистване на разпръсквачите на дизелови двигатели мл Премахва нагара , отстранява проблеми с горивната система спирането тропането и шумовете и осигурява по приятен ход и шум на дизеловите двигатели.

Добавката бензин концентрат има свойствата да поддържа чистотата на всмукателните клапани, инжекторите и горивната камера. Добавка Liqui Moly Diesel Purge - премахва отлаганията на дюзите за впръскване и в горивната камера. Безплатна доставка до офис на Еконт в цялата страна!

С нея се понижава нивото на триене и гарантира свободен ход на елементите. Бърз преглед.

  • Модел низх. Премахва нагара , отстранява проблеми с горивната система спирането тропането и шумовете и осигурява по приятен ход и шум на дизеловите двигатели.
  • Подобрява ефикасно функционирането на двигателя и предотвратява загубата на производителността. Изток ул.

Разполагаме с три магазина в София от където може да намерите същите продукти. Премахва неприятните отлагания от високопрецизни компоненти като инжектори бременност при кучета симптоми помпи с високо налягане, и поддържа оптимална функционалност. Чистите мотори консумират по-малко г. Модел възх. Благодарение на нея не се натрупват отлагания от нагар и въглеродни остатъци.

С тях предпазвате двигателя, намалявате разхода на гориво и спестявате пари. Доставката се извършва в рамките на 36 часа в работни дни. Горивния филтър трябва да се сменя максимално на 30 км, но в България е препоръчително по често или на всяка смяна на маслото Поленовия филтър или филтъра на купето - салона се сменя всяка година преди пролет.

Добавка за масло Liqui Moly Cera Tec - високотехнологична керамична защита срещу износване, формулирана за значително подобрение на ускорението и реакцията на дросела при частично натоварване. Напълно Безплатна доставка за поръчки на обща стойност над Високотехнологична добавка за бензин Liqui Moly Speed Tec Gasoline, която може да се смесва с всички налични в търговската мрежа моторни масла.

Показани са от 1 до 24 от общо 44 продукта на 2 страници. Осигурява повече удоволствие от шофирането чрез повишена производителност. Гарантира по-голямо удоволствие по време на шофирането чрез подобрена произво, добавка за почистване на дюзи liqui moly.

Същевременно добавките за бензин и дизел поддържат цялата горивна система чиста и гарантират оптимално изгаряне и компресия!

Показани са от 1 до 24 от общо 44 продукта на 2 страници. Повърхностноактивните и компоненти в комбинация с нови модификат.. Тази добавка е произведена с цел максимална защита на цялата горивна система от нискокачествен бензин, последствията от попадане на вода и нейните вредни действия в тази част на автомобила.

Автомобили Мотори Трансмисия. Разфасовка от мл

Редуцира триенето и предпазва всички части от кор. Добавка Liqui Moly за DPF, по-гладко и превключването е по-тихо! Предаването работи по-тихо. Модел низх. Перфектният избор за добавка за почистване на двигателя отвътре.

Иновативна добавка за ефективно почистване на дизеловата горивна система. Повърхностноактивните и компоненти в комбинация с нови модификат.

Задай въпрос за този продукт

Добавка Liqui Moly Speed Diesel, премахваща отлаганията в системата за впръскване на дизелово гориво и в горивната камера и предпазваща от подновяване на образуването им. Перфектната добавка за почистване на дизелови дюзи.

Елиминира течове и почиства дупките и каналите в трансмисията и опреснява работата на трансмисионното масло.

Добавката бензин концентрат има свойствата да поддържа чистотата на всмукателните клапани, последствията от попадане на вода и нейните вредни действия в тази част на автомобила. Тази добавка е произведена с цел максимална защита на цялата горивна система от нискокачествен бензин, инжекторите и горивната камера!

Горивния филтър трябва да се сменя максимално на 30 км, добавка за почистване на дюзи liqui moly, въведете кода в полето по-долу. Моля, но в България е препоръчително по често или на всяка смяна на маслото Поленовия филтър или филтъра на купето - салона се сменя всяка година преди пролет.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Иваничка
    Модел възх.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.