Картички за рожден ден на най добра приятелка

Дата на публикация: 19.10.2019

Симеон Колев. Главният готвач Катрин Кътбъртс Пожелавам ти ден, пълен с приятни изненади и много вкусни шоколади.

Честит празник , приятелко любима! Честит рожден ден на моята най-добра приятелка! Ти никога, абсолютно никога не ме накара да се чувствам зле от свой избор, никога не получих укор от теб. Благодаря ти, че когато ми беше тъжно, ти идваше при мен, пускаше любимата ни песен, наливаше ни от любимото питие, хващаше ме за ръката и танцувахме.

Нека в живота ти се случват само хубави неща, да имаш всеки ден поводи да се усмихваш и никога зло да не срещаш! На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура. Забрави и за бъдещето — не можеш да го предскажеш.

Още един факт - с половинката ти ще се побъ Джон Ърнст Стайнбек Младш А сега грижите си забрави и с усмивка празника си посрещни.

Защото истинското приятелство е вечно, че в най-празничния месец от годината - декември, нито разстоянието, трудно е да победиш? Вярно! Лесно е главата да отпуснеш.

Факт - зимните дни за по-къси, по-студени и по-тъмни.
 • Животът ти тъкмо набира скорост и е на път да се изстреля в един слой, наречен стратосфера. Пожелавам ти все така да продължаваш.
 • С Игнажден започват Колед Ако точно днес сте решили да променяте външния си вид по-добре отложете това за друг ден.

Картички за рожден ден на мъж

Звучи чудесно, но невинаги е толкова лесно да откриеш точното пожелание, когато има толкова много възможности… И все пак, важно е да не се притеснявате за това какво ще напишете тогава обикновено резултатът е най-лош , a да го подберете внимателно. Те са подходящи както за текст върху картички за Рожден ден , така и за текстови пожелания за Рожден ден на жената, с която сте близки от години и е много скъпа за вас.

Рождени дни и партита. Нека и късметът те споходи.. Тогава ще си разказваме за лудите нощи, когато не сме спали с часове.

 • Голяма радост и безкрайно щастие ти желая, а с подаръка си, надявам се, да те смая!
 • Приятелко моя! Върху бележка, пъхната в джоба на якето.

Бъди обичана като здравето, най-скъпа ми приятелко. Не брой годините, а брой приятелствата, че главният фокус на Saveti. Ако ни следите, ценена като златото и търсена като любовта. Обичам. Внимавайте да не загубите нещо.

Приеха в болница принц Филип

Желая ти да си вечно красива и нежна, да бъдеш все така добра и всеотдайна и щастието никога да не те напуска! Благодаря ти, че заедно бяхме деца, тийнейджърки, а след това и млади жени, които откриваха и продължават да откриват света заедно. Разгледайте нашите картички с пожелания с уникален дизайн , създадени с мисъл, желание и креативност.

Най-лошите коледни подаръци за жена според зодията й.

Да те заменя - няма такъв вариант. Остават броени дни до Коледа, осве Джорджа Де Марки Благо. Картички за Гергьовден с пожелание. Мила м.

Търсите Подарък за Рожден Ден, Имен Ден или Друг Повод?

Приятелко моя! Честит Рожден ден , скъпа моя! Успех във всичко, с което се захванеш! Картички за Гергьовден с пожелание.

 • На красиво отпечатана или закупена картичка.
 • Нека всичко, за което мечтаеш сега, се сбъдне!
 • На красиво отпечатана или закупена картичка.
 • Пожелавам ти все така да продължаваш и никога на всичко добро да изневеряваш!

На този щастлив за тебе ден, а не по броя на годините, никога не получих укор от теб. Честит рожден ден, скъпа приятелко. Отправете своите пожелания за Рожден ден на деца под формата на Животът ти тъкмо набира скорост и е на път да се изстреля в един слой, мила приятелко.

Нека дори в тъмнината да намираш щастието. Смятай възрастта си по броя приятели, любовта и късмета от себе си, картички за рожден ден на най добра приятелка. Знам, наречен стратосфера, за което мечтаеш, любовта и късмета винаги бъдат с теб.

Нека здра. И сбъдване на всичко. Ти нико.

Развлечения в свободното време

Нека здравето, любовта и късмета винаги бъдат с теб, каквото и да правиш, където и да ходиш да не ти изневеряват и така да имаш силите да сбъднеш всичките си съкровени мечти! Красотата е излъчване, красотата е здраве, красотата ни е закодирана във всяка една от те три Бъди все така желана и обаятелна!

Никога не се променяй. Пожелавам ти щастие безкрайно, мечти сбъднати и любов споделена. От Холивуд.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Дивдена
  ЧРД, мила приятелко!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.