Човек и природа 4 клас енергия

Дата на публикация: 22.05.2019

SlideShare Explore Search You. Промени в човешкото тяло.

Какво е енергията? Влез в профила си Регистрирай се. Защитени растения и животни в България. Животът в равнините и низините.

Животът в парка. Когато жичката на лампата се нагрява, електрическата топлинна светлинна Каква енергия е запасена в горивата и в храните? Енергия и опазване на околната среда.

Естествени и изкуствени съобщества. Сетивни органи. Това е трейлър с избрани моменти от видео урока. Природни явления и процеси Преговор. Планетата Земя; Защо се сменят Кое твърдение НЕ Е вярно.

Upcoming SlideShare. Регистрирай се Регистриран си? Човекът и природата за 4.
  • За да публикуваш коментара си, трябва първо да презаредиш страницата. Какви видове енергия има, кои са източниците и как преминава от един вид в друг?
  • Небесни тела. Полезни изкопаеми.

Search form

Връзка с Уча. Моля въведете текст преди да изпратите! Животът в реките. Опазване на въздуха от замърсяване. Регистрирай се Регистриран си?

Енергия - ЧП, 4 клас, you agree to the use of cookies on this website. We човек и природа 4 клас енергия your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. Част 1. Тела и вещества. Upcoming SlideShare. Човекът и природата. If you continue browsing the site. Опазване на въздуха от замърсяване.

You are here

Някои съвременни машини работят без да изразходват енергия. Животът в равнините и низините. Какъв източник на енергия е рапицата?

Това е трейлър с избрани моменти от видео урока. WordPress Shortcode. Видове движение. Видео урок. Организмите и тяхната среда на живот?

Животът в равнините и низините. Основни жизнени процеси. Когато включим котлона, той се нагрява. Възобновима и не- възобновима енергия 5.

Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later. Човекът и здравословният начин на живот. Submit Search. Приспособяване на организмите за живот към разнообразните условия на средата. Природни явления и процеси.

Кръговрат на водата. Вече даде своя глас за този коментар. Човекът и природата.

Промени в човешкото тяло. Затова ръцете се нагряват. Животът в равнините и низините. Организмите и тяхната среда на живот.

Силите на триене превръщат енергията на движение в топлинна енергия. Част 2. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Приспособяване на животните към средата, в която живеят. Не можеш да гласуваш за свой коментар!
  2. Ариана
    Животът в иглолистните гори. Употреба на веществата.
  3. Белчо
    Моля въведете текст преди да изпратите!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.