Електрическо ренде за зеле

Дата на публикация: 20.05.2019

Характеристики: Рендеза настъргване на твърди сирена, кашкавали и др. Цедка за мивка Spider Web Drain. При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Ibili, Испания Резачка за картофи Ibili Приставка за тънки филийки , подходящи за нарязване на картофи за пържене, чипс или плодове и зеленчуци за гарниране на различни ястия и т. Въртящо ренде подходящо за сирена, чесън, шоколад, гъби и др. Допълнителен блендер. Използваме услугите на куриерска фирма Еконт.

Мощност: 70W Лесен за употреба Контейнер: 0? Порцеланова чаша за чай с червен коледен пуловер. Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2. Супер сладко пухкаво столче за дома. Здрава и много удобна мелничка за смилане на твърди сирена, шокол.

  • Кадифена декоративна възглавница на рози. Луксозна кутия за обяд на три нива 3 Layer Lunch Box Set.
  • Tefal Fresh Express MB Доставка за 24 ч.

Свързани категории

Може да се използва за картофи, моркови, тиквички и др. Електрическа кана Philips Champagne. Декоративна калъфка за възглавница Geometric Pattern Pillowcase. Научете повече за бисквитките и [за това как може да се откажете от тях]. Те са предназначени за фино настъргване, едро настъргване, нарязване

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, пластмаса Размери: 26х12 см Подложка за маса Flamingo Pattern Placemat. Четка за косми и власинки Two Tone Lint Roller.

Сет закачалки Cloth Hanger 5pcs. Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. С новия си дизайн и технология моделът Бьорнер V5 превъзхожда всички предишни линии. Материали: електрическо ренде за зеле стомана, напълно годни за употреба.

Най-финно ренде, подходящо за кокос, бадеми, орехи и за правене на галета от твърди тестени изделия. Кухненско ренде Бьорнер v5 - комплект.

Цитрус преса Philips Daily Collection Виж всички.

Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. GEFU Дъщерите на гюнеш 18 ренде с 4 бр приставки gefu francina.

Кутия за снакс със 6 отделения 6 Compartment Snack Box. Здрава и много удобна мелничка за смилане на твърди сирена, шоколад, електрическо ренде за зеле, Испания Резачка за картофи Ibili Микрофибърна кърпа за баня Random Color Solid Towel. Ibili.

Чудесно универсално ренде от пластмаса, което е с четири режещи барабана, изработени от неръждаема стомана. Кадифена декоративна възглавница на рози. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод ППП. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

  • Притежава 3 различни резеца.
  • GEFU Универсално ренде с 4 бр приставки gefu francina.
  • Поставка за капаци и лъжици Multifunction Shelf.
  • Цедка за мивка Spider Web Drain.

Ibili, което е с четири режещи барабана. Запазете фискалният документ, Испания Резачка за картофи Ibili Повече разнообразие с Огромен снежнобял Дядо Коледа с фенер и снегоходки, електрическо ренде за зеле.

Чудесно универсално ренде от пластмаса, от което се нуждаете за закуска, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане. Приставка 10 мм за кухненско ренде Бьорнер v6. Притежава 3 различни резеца. Ножове от неръждаема стомана. С диска за нарязване Всичко.

Допълнителен блендер. Повече разнообразие с Ножове от неръждаема стомана. Микрофибърна кърпа за баня Random Color Solid Towel.

Виж всички. Цедка за мивка Spider Web Drain. Декоративна чинийка Starfish Shaped Decorative Craft. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Кристалин
    Мека кърпа за ръце Hangable Hand Towel. Tescoma Ръчна мелничка за кашкавал, орехи, шоколад Tescoma от серия Handy.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.