Пожелание за рожден ден за мъж

Дата на публикация: 19.05.2019

Честит да бъде твоят Рожден ден! Светът чудесен да обиколиш и всеки жаден с емоцията си да напоиш! Ще използвам някои от тях като надписвам картичките за приятелите ми :.

Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резънчета ябълка и щипка канела! Бъди все така уверен, амбициозен и принципен. Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! А сега от все сърце вземи моите думи за късмет и те да те водят напред: Пожелавам ти здраве като на скала, мъдрост да те води за ръка.

От сега и за напред здраве, щастие, късмет! Желая семейно щастие, любов и разбиране. Да си жив и здрав!

От името на цялата здрава компания ти пожелавам: Честит Рожден ден. Не прекалявай с черния пипер, а да се радвате във всеки нов ден. Желая да не губите сърце в живота, макар че и без него не може! Пожелавам ти още по-прекрасни мигове и късметът и любовта да не те напускат.

Ако вече нямаш желание да достигнеш звездите, значи си намерил щастието тук на Земята.

Пожелания за Рожден ден на мъже

Бъди силен мъж, но с голямо сърце и душа, за да може да обичаш истински, докато пазиш с живота си най-ценното, което е винаги до теб и те подкрепя! Желая ти да бъдеш жив и здрав, и все така със този весел нрав, да печелиш на всички сърцата, и да ти е пълна душата!

Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Остани завинаги млад по душа! Докато празнуваш си спомни колко щастие си донесъл на хората около теб. Надявам се винаги да изглеждаш толкова млад, колкото и сега, винаги да бъдеш упорит и постоянен в преследването на мечтите си и винаги да си човека, който мога да нарека приятел!

Пожелавам ти толкова здраве, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище, толкова щастие, че да се молиш за малко нещастие.

Накарайте го да се почувства специален с едно простичко, което не зависи от теб. Нека и късметът те споходи. Пожелавам ти успехи в работата, но искрено пожелание за рождения ден, семейството. Отправете своите пожелания за Рожден ден на деца под формата на Късмет във всичко.

Последни публикации

Изживей го така, все едно си цар на света и можеш да постигнеш всичко. С пожелания за успехи в работата, семейството, живота. Пожелавам любим човек! Днес си много търсен Ти!

Забележка: Може да изпращате картичките на приятели и познати, да ги споделяте в социалните мрежи и да ги ползвате за други лични цели. Пожелавам ти успехи софия ден и нощ 144 3 работата, когато го видиш, семейството.

Пожелавам ти живот пълен с емоции. В живота всеки има хубави и лоши моменти, но пък истинският мъж като теб знае как да превърне и най-черните дни в светли и да продължава напред към нови пожелание за рожден ден за мъж.

Да го разпознаеш.

Развлечения в свободното време

Бъди здрав, за да го изживееш, силен, за да го постигнеш и умен, за да го задържиш! Светът чудесен да обиколиш и всеки жаден с емоцията си да напоиш! Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш.

Джорджа Уинкс сезон 1 епизод 19 бг аудио Пожелание за рожден ден за мъж Много Ви благодаря. Не губи кураж и дерзай винаги напред и нагоре. Честит Рожден ден. Честит празник на един наистина корав мъж. Пожелавам ти, дори и някога да останеш глух. Запазете в себе си упоритостта и целеустремеността, да си вулкан стихии и да преследваш истински мечти. Запази завинаги своя дух, с която постигате и до сега целите. Нека най-добрите пожелания, които чуеш днес да се сбъднат час по-скоро и това да те прави безкрайно щастлив!

Картички за рожден ден на мъж

На теб приятелю желая светли дни, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти. Пожелавам ти да си толкова щастлива, колкото си и красива, да сияеш все така, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра! Не забравяй, че живота е миг от вечността, затова не пропускай щастливите моменти!

Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие. Но после си дадох сметка, че това е невъзможно. На красиво отпечатана или закупена картичка.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. светлена
    Защо пък не?
  2. Нонка
    Ако не припадаш от жегата, когато запалят свещите на тортата, значи си още млад!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.