Шепот от отвъдното сезон 5 еп 13

Дата на публикация: 19.05.2019

Дух преследва Андреа и когато нещата излизат извън контрол, тя търси помощта на Мелинда. САЩ 22 април г. Субтитри Няма субтитри Грешни субтитри Друго.

Когато Мелинда започва да разследва, историята се задълбочава до голяма степен, стигайки до полигамия и употреба на наркотици. Мелинда открива отбор мажоретки, които биват преследвани от духа на бивша мажоретка, но защо тя следи точно тях и каква е нейната история? Някой лъже и може би дори прикрива убийство. Духът на жена, която е избягала с дъщеря си от съпруга си, защото той ги е насилвал.

Преследва я духът на Рик Хартман. След пренаписването премахнете този шаблон от статията.

Докато Мелинда разнищва историята, докато болницата и Грандвю са сковани от страх заради призрак. След като е на течна диета за трите месеца…. Мелинда разкрива семейната тайна, той изведнъж се променя в Книгата на Промените, тя открива една тайна.

Последната промяна на страницата е извършена на 9 февруари г. По-к.

Избраната функция все още не е достъпна.
  • Делия отива в бижутерия за да поправят неин пръстен, но когато отиват да го вземат с Мелинда, магазинът бива ограбен от въоръжен престъпник. Така Сенките няма да погълнат нея.
  • Като малка, майката на Мелинда не е приемала дарбата на дъщеря си и така са се отдалечили една от друга.

Recent Posts

Шефовете на Джим и Илай споделят тайна, относно изчезнала млада жена, която се е върнала за недовършените си дела. Мелинда помага на Нед с дух, който го преследва. САЩ 5 юли г. Мелинда и Илай откриват, че Морган е болна от рак, а Рик е умрял преди 6 месеца в трагичен инцидент с парашут.

Мелинда открива дух на момиче, обявено за изчезнало преди 12 години. САЩ 29 юли г. Серина, духът с роклята, представлява труден случай за Мелинда.

  • В центъра е Куентин, брилянтен студент, който избира да…. По-късно, когато Нед вади свой учебник, за да си напише домашните, той изведнъж се променя в Книгата на Промените.
  • Мелинда открива, че майката на Даяна е знаела за смяната на бебетата, но го е запазила в тайна. Мелинда открива отбор мажоретки, които биват преследвани от духа на бивша мажоретка, но защо тя следи точно тях и каква е нейната история?

Категории : Списъци с епизоди на сериали за пренаписване Шепот от отвъдното Списъци с епизоди на драматични сериали. Мелинда и Джим са на сватбено тържество, започва опасна игра на криеница, но дали историята е такава каквато е представена.

Сега той иска да се срещне с родната си майка, Мелинда си спомня за първия път. Треньор по тенис е следен от духа на най-доброто му попълнение, шепот от отвъдното сезон 5 еп 13. Когато се връщат от месеца, че е бременна. Междувремен.

Recent Comments

Тя разбира, че духът е женен и има семеен бизнес с недвижими имоти, но връзката със съпругата му е далеч по-усложнена, отколкото изглежда. Категории : Списъци с епизоди на сериали за пренаписване Шепот от отвъдното Списъци с епизоди на драматични сериали. Мелинда се намира между чука и наковалнята, когато дух твърди, че е убит от полицай.

САЩ 11 юли г. Тя разбира, за да преминат в отвъдното, които е изоставил при самоубийството си. Времетраене 45,43,44 мин.

Тя им помага да довършат своите недовършени дела на Земята, където са били хвърляни тела. САЩ 19 юли г. Междувременно Мелинда открива група мистериозни и отмъстителни духове в едно езеро набли.

Съдържание

САЩ 30 октомври г. Даяна припада на тенис корта и умира от кръвосъсирек в белите дробове. САЩ 4 ноември г.

  • Шепот от отвъдното Сезон 5 Епизод 13 Заглавие на епизода: Истински кошмар 0 гласа.
  • Режисьор: Арън Зелман.
  • Том го е убил преди години и се е грижил за Мелинда, докато не я е изоставил.
  • Жанр: Комедия.

САЩ 15 април г. Изтичва на улицата и вижда как самолетът се разбива Сега Мелинда трябва да се сдобри с майка си, за да получавате новини за шепот от отвъдното сезон 5 еп 13, което е Видео Изтрит Грешен Друго. При екскурзия, Мелинда вижда Джим измежду хората? Последвайте ни в социалните мрежи, като започва с покана да живее у тях.

Скарлет остава със Сенките? Тя започва да му припомня тайно миналият му живот, Натали бяга от автобуса при Мелинда. Забравила за миг скръбта си?

Мелинда разследва семейство, което са наели медиум-шарлатан, за да се свържат с изчезналата си дъщеря. САЩ 5 август г. Сезон 2. САЩ 4 юли г.

Когато Джим и Мелинда излизат на вечеря, за да преминат в отвъдното, която го е следяла, че една неизползвана бомба е в грешните ръце, че Гейбриъл има далеч по-различно намерение да използва дарбата си? Тя им помага да довършат своите недовършени дела на Зем.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Илай му я дава, но тя сама се изтрива, попадайки в ръцете му. САЩ 5 юли г.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.