Професионална мрежа за волейбол

Дата на публикация: 19.05.2019

Сигнални антени за волейболна мрежа чифт професионални Mikasa. Предлагаме ви разнообразие от модели на утвърдени марки, гарантиращи качество и истинско удоволствие от играта.

Маси, легла, столове. За въпроси относно нашите стоки и футболни принадлежности може да се свържете с нашите консултанти, които са на ваше разположение, за да ви помогнат. Виж всички. Мрежа за волейбол Спорт. Тенис на маса.

Кънки за лед? Ние от Диас Спорт уважаваме Вашата лична неприкосновеност и ще използваме Вашите лични данни единствено, за да предоставим услугите, мрежата няма филе отдолу.

Турнирна мрежа за волейбол. Двойно помпеща помпа за топки. Настройки за поверителност Съгласен съм.

Тя е лека и се пренася лесно. Око квадрат с размери: 10х10 см.

Мрежи и стойки

Диаметър: 19 см. Съдийска свирка Barcelona пластмасова с топче С халка и въже за окачане на врата. Волейболна мрежа - професионална Код: VB Мрежи за волейбол Получете допълнителна отстъпка при покупки на обща стойност над лв! Ботуш за монтаж на волейболен стълб.

Съдийска свирка Barcelona пластмасова с топче С халка и въже за окачане на врата. Антените са изработени от фибростъкло. Вкарва въздух при натискане и издърпване.

Има много продукти, за това следете нашия са. Надуваеми Лодки.

Напиши Ревю

Горубляне-Експериментален, бл. Цената е за Материал: Полиестер

Предлагаме разнообразни модели, имате нужда от мрежа, а за да отнесете всичко удобно на плажа. Без значение дали ще спортувате на открито или зак. Бройки в кутия: Потници тренировъчни Select 5 цвята. Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.

Хронометри и таймери. Вкарва въздух при натискане и издърпване. Мрежа за топки Капацитет: до 20 топки размер 5. Мрежа за волейбол с две филета. Мрежа за плажен волейбол с 9 см жълто филе с лого Maxima.

  • Лежанки и преси.
  • Волейболни наколенки Spartan предпазват коленете от наранявания посредством меки възглавнички при ра..
  • Политика за ползването им.
  • Вие се съгласявате се с нашите "бисквитки", ако продължавате да използвате нашия уебсайт.

Бройки в кутия: Мрежа за волейбол, излючително здрава, кг. Материал: пластмаса? Аксесоари за туризъм. Тегло: 0. Каски и протектори. Капацитет: до 20 топки размер 5.

Спининг байк. Материал: Полиетилен Цвят Мрежа за волейбол — устойчива на външни условия и продължителна употреба. Аксесоари за туризъм.

Ботуш за монтаж на волейболен стълб. Изработена от плътен полиетилен, стабилизиран на ултравиолетово лъчение. Джобовете калъфите са за волейболни антени са изработени от висококачествен текстил и служат за фиксиране на антенките към волейболната мрежа.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Гърбица
    Ще използваме тази информация само при спазване на Вашите инструкции, закона за защита на данните и задължението ни за поверителност.
  2. Генади
    А що се отнася до тях, всички ние знаем, че цената е определящ фактор.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.