Как се прави снимка на екрана на самсунг

Дата на публикация: 17.05.2019

Повечето смартфони и таблети имат вградена скрийншот способност и тя обикновено включва натискане на два бутона по едно и също време.

Аpple вероятно ще продължат да са лидер по този показател. Извинете, а бихте ли могли да ми кажете как след като съм направила снимка бих могла да я вмъкна в екселски файл.

Stanislava Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук. Успоредно с това знаем, че Huawei P40 Pro ще предложи още по-впечатляващи камери спрямо своя предшественик. Изгледът на приложението може да бъде напълно персонализиран с опции за промяна на цвета на фона, текста, заглавието и дори иконата на приложението.

Със сигурност ще се възползвам отново от Вашите услуги!

Въведи кода :. Преговорите все още в начална фаза. Няма звук при обаждания или уведомления в Samsung Note 5. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван? Възстанови максимална производителност и функционалност на хардуера на вашия компютър. Конкуренцията между водещите брандове доведе до навлизането на гъвкави смартфони и предпостави навлизането на устройства с 5G технологията.

  • Как да направим скрийншот от Samsung Galaxy S8 Публикувано на Остави ме логнат в сайта.
  • Nikolay

Как се прави снимка на екрана на Windows

Ако се питате кое да е то, разгледайте предложенията на Review Geek. И това е много лесно. Алекс Остава да разберем каква ще е цената за европейския пазар. Заснемането на това, което виждате на екрана, чрез правене на екранна снимка е полезно поради няколко причини:.

Facebook Свържи се с. Няма тагове. Забележка : Натискането на тези бутони заедно може да е трудно. PC Reviver Пълна компютърна оптимизация. За много потребители, които са свикнали с опцията на настолните си компютри това ще бъде един наистина полезен съвет. Източник: wikipedia.

Как се прави снимка на екрана на iPhone

Простият и богат на функции дизайн и синхронизирането в Google акаунта правят Keep отличен избор за повечето потребители на Android. Този метод е оригинален за всички устройства с Android. Security Reviver Бързо и безопасно премахване на заплахите за сигурността, да ги предпази от повторна поява и пазят Вашия компютър защитени.

Повече в Как да Как да запазим новогодишната си мотивация и след края на януари Нова година — ново аз!

Was this post helpful. Междувременно компанията се подготвя за следващите 10 години с най-различни проекти! Всъщност ситуацията е малко по-различна, ако се доверим на ново проучване проведено от специалисти на University of Manchester.

Повече в Как да Как да запазим новогодишната си мотивация и след края на януари Нова година - ново аз. File Extensions Библиотека на файловите разширения.

Как да направим снимка на екрана на MAC

Как да поправим Samsung Galaxy Note 9, която няма да изпраща снимки чрез текст? Благодаря за четенето! PC Reviver. Тези очила са предназначени за целодневна употреба и са стъпка по-близо до евентуалната цел на Apple да пуснат устройство, което да замести iPhone. И ако сте загрижени за поверителността, можете да заключите всяка бележка с парола.

Заснемането на това, готово вече имате скрийншот, чрез правене на екранна снимка е полезно поради няколко причини: 1? Освен това, като бележките могат да бъдат директно свързани с напомнянията на телефона ви, така че при по-новите версии на Android нещата са значително улеснени. Подобни Статии Никола вапцаров стихосбирка моторни песни да направим снимка на екрана на телефона iPhone и Android Как се форматира флашка Как да инсталираме виртуална машина Част 1 Как да инсталираме виртуална машина Част 2 Как се инсталира Андроид на лаптоп или компютър Bluestacks.

Нуждите на всеки са различни, как се прави снимка на екрана на самсунг. Answers Въпросите ви отговориха. About Us. Напоследък Android подобри функцията за правене на скрийншот. Достатъчно е човек да грабне своя смартф.

Сродни статии

Има ли комбинация от клавиши, с която да правя скрийншот на декстопа на windows7, без да се налага всеки път да влизам в пейнт, да пействам, сейф и т. Надявам се да съм бил полезен! Пакетът от услуги, за който се говори, че ще стартира следващата година не включва Apple Arcade — услугата за абонамент за видео игри, която Apple стартира през месец септември.

Надежда Неделчева Как да премахнете акаунт от Samsung Galaxy Note 5? Анализатори и медии очакват iPhone 12, който ще се появи през следващата година да има 5G свързаност!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Балина
    Ако компанията се постарае да гарантира добра комера и стартира продажбите на изгодна цена това може да превърне Xperia 6 в хит на пазара. Безплатната все още е налична в Play Store, но е с преустановено развитие - това означава, че приложението няма да получава никакви актуализации в бъдеще.
  2. Маноло
    Този метод е оригинален за всички устройства с Android.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.