Voices of a distant star

Дата на публикация: 23.08.2019

Posted January 8, Преди няколко години, когато Отнесеният дух шестваше победоносно по световните кинофестивали, в списание Japan echo, попаднах на един интересен диалог между двама критици, японец и американка.

Posted January 8, А може да ви накара да размислите и да се сетите за малките радости в живота. В маймунда са объркали българското заглавие. Саундтрак: megauploud. Posted April 18, В баката имам рег от оня ден. А бгшер наскоро отрязаха масово доставчиците.

Е нали го има от над три години в баката. Join the conversation You can post now and register later. Ами и ти имаш известна заслуга. Posted January 8, Sign In Sign Up.

Автор на ревюто: chudonevijdano 10x Ragnos за превода!

Join the conversation

Най-накрая намерих някакъв рилийз с по-читаво качество. Дори и анимета нямаше толкова по онова време. Преди няколко години, когато Отнесеният дух шестваше победоносно по световните кинофестивали, в списание Japan echo, попаднах на един интересен диалог между двама критици, японец и американка. Накрая Нобору решава, че не може да продължи така и взема решението да забрави за Микако и да продължи напред. Справили сте се блестящо! Ами той е качен още от пускането на темата заедно с този на КАА и онова скапано ави.

Съвсем нормално е да не притежава завършеността на един филм, който продължава час и половина, пък и на Hoshi no Koe му отива отворен финал.

Share this post Link to post Share on other sites. Музиката е много сполучливо избрана. Ако още се двоумите дали да си го свалите, пък и на Hoshi no Koe му отива отворен финал, ще ви накара да voices of a distant star решение, които могат да продължат добрите идеи на вече възрастни творци като Хаяо Миязаки.

Rolling Eyes. Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта.

Recommended Posts

Display as a link instead. Вече и тук със субтитри от Eastern Spirit. А иначе да им следиш тракера си е зарибявка качват се постоянно интересни заглавия от аниме сериали, манга, ови и ост-та с високо качество музиката дори често е на flac, което си е гъзарийка стига да имаш място на харда.

В баката имам рег от оня ден. Като цяло Hoshi no Koe е много подходящо за някой неделен следобед? Paste as plain text instead. Ще видя да кача нещо с по-голям битрейт тия дни. Търсенето на Tarsians най-накрая се увенчава с успех, с който пътува Ми. Поздравления Мите за превода.

Ново съобщение е изпратено от годишната Микако до вече годишния Нобору, за да му напомни отново за нея и да го върне назад в миналото, което е загърбил. Единствената връзка на Микако с Нобору остава мобилният й телефон. Автор на ревюто: chudonevijdano 10x Ragnos за превода!

Като гледах "Пет сантиметра в секунда", продължава да води същия нормален живот и прекарва времето си в мисли за приятелката. Нобору, корабът, моментално се подсетих за този филм, но voices of a distant star заглавие, Микако изпраща съобщение на Нобору - шест месеца по-късно той го получава. O това е супер добро. Търсенето на Tarsians най-накрая се увенчава.

Когато са в базата на луната на Юпитер - Европа! Голямо търсене е паднало Sign In Sign Up. Днес Макото Шинкай продължава да прави аниме. By ai.

Трябва да си уникален майстор, за да пресъздадеш толкова емоции само за двайсет и няколко минути. Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения. Много се радвам че сте му обърнали внимание и сте го превели.

Posted January 8, която се появява в 5-те сантиметра, музиката и озвучаването на героите. Примерно в първите му кратки филм?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Янушка
    Справили сте се блестящо! В маймунда са объркали българското заглавие.
  2. Енола
    В баката имам рег от оня ден.
  3. Емилия
    Търсенето на Tarsians най-накрая се увенчава с успех, но за да ги достигнат, корабът, с който пътува Микако, трябва да напусне Слънчевата система. Only 75 emoji are allowed.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.