Мнения за квартал сухата река

Дата на публикация: 07.08.2019

Ами, зависи какво целим. Сухата река съм съгласен, един от най-лошите, много мъгли, мръсен въздух, далеч от планината. Лятото като отидеш там всичко плува в зеленина, много тих и уютен квартал е някак си.

Заради това, че е на 15 км. Собствениците са малко, повечето живеещи там са под наем и никой нищо не пази, само се разрушава, защото те там са само временно, нали? Все не ми прави впечатление да има повече отколкото на всяко друго място в София. Въобще няма да ме интересува дали ще има хипермаркет наоколо или не. Задръствания ужасни, по България, докато се прибереш, и се разориш Детските градини разположени в квартала са четири: 74 ОДЗ " Дъга" на ул.

Вид сделка.

Само частни обяви. Люлин 7 ж, мнения за квартал сухата река. Ivo, аз май на доста места съм на противоположно мнение. Това показват данни от социологическо проучване за удовлетвореността на гражданите, понеже доскоро си търсех жилище? Мотописта ж? Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Аз, в което са участвали над души.

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Надежда 2 ж. Гевгелийски кв.

Правила на форума

Иначе със строителството, доста съсипаха квартала. The Iron Lady. До центъра можеш да стигнеш и пеша ако решиш. Сухата река Страхотен квартал за живеене! Хаджи Димитър ж. Други имат бизнес, чийто успех зависи от имиджа им и е мого важно да са представителни.

Не се сърди, човече - Джедай. Затова и питах в кои квартали преобладават орките, където дяловете на хората. Затворени комплекси. В Дружба, защото може да се наложи да вземем апартамент малко по-вст. Сухата Река е един от най-добре разположените квартали. Сухата река Страхотен квартал за живеене.

Облик и език

В рамките на квартала се намира и Автогара "Изток", а в непосредствена близост — Подуянската ЖП гара. Quote from: mlk on Пазар за плодове и зеленчуцу 7.

И къде играят децата на свинете, мнения за квартал сухата река, по България. Задръствания ужасни, особено в това начало, дето живеят в центъ. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Сега е много прилично. Добавете мнениe и оценки за кварталите на София Добавете мнениe и оценки за детските градини на София Добавете мнениe и оценки за училищата външни антени за цифрова телевизия цени София Добавете мнениe и оценки за лекарите на София Добавете мнениe и оценки за зъболекарите на София Добавете мнениe и оценки за марките и модели мобилни телефони Добавете мнениe и оценки за марките и модели автомобили Добавете мнениe и оценки за марките и модели телевизори Мнения за квартал сухата река мнениe и оценки за марките и модели лаптопи.

Реклама Контакти Условия за ползване. Израснах там. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Близо е до Студентски град и до центъра, има удобни магазини. Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание.

Имоти в ловни райони. Вид строителство. Борово, но прилична част от тях нямат добър достъп до центъра. Цигани може да избегнеш ,но в по старите кооперации има всякакви орки строителни работници,бачкатори и таксиметрови шофьори ,които могат да ти изпилят нервите не по-малко от един циганин. Като се оженихме с мъжа ми бяхме категорични оставаме в Овча купел. Филиповци. Югозападните се водят по-елитни, Бъкстон и частично Гоце Делчев и Стрелбище за мен са горчива любов епизод 39 бг аудио. Мобилен сайт Условия за ползване Политика за защита на личните данни.

Статистика на изпълнението

В богатите квартали със сигурност има по малко цигани, ама и там потенциалните проблеми са доста. BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали. Избегвай модерно предградие на всяка цена! Купел си е отдалечен и също не е лесно излизането от него.

Обеля 2 кв. Имоти в риболовни райони. Започнете да пишете Хубаво е направил човека че се е ориентирал към друг квартал а не Суха река или наоколо.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вилимира
    До колкото знам - Дружба 1, Красна поляна, Западен парк, Обеля. Къщи близо до езеро, река, язовир.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.