Има ли глоба за открадната лична карта

Дата на публикация: 14.05.2019

Използването на форума в нарушение на горните условия е основание за ограничаване достъпа до същия, без предупреждение, от страна на модераторите.

Цитирай Полезно.

Има нужда от законодателно решение, струва ми се. Наркотици и алкохол ВКС: Фалиралата банка не е страна по делата срещу прихващания. Проза, литература Майка ми е на 83 години и от 3 месеца е на легло и не може дори и до тоалетната да отиде. Когато сте жертва на кражба или грабеж и са ви откраднали личен документ лична карта , няма да ви бъде наложена глоба, защото вие нямате вина за изчезването на документа ви.

Не дължите плащане на такса за издаване на нов документ за самоличност, по всяко време, когато: Документът ви е откраднат; Документът ви е повреден или унищожен от стихийни бедств. BG имат п. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

Другото за една-две седмици става. Бона - Пристрастен. Добър ден искам да знам за колко време издават лична карта на една моя позната и откраднаха портомонето има ли глоба за открадната лична карта лична карта вътре и тъи като трябва да се прибере във Италия не знае какво да прави моля ви за помощ информация.

За Бизнеса

Максимално допустимият брой емотикони за мнение е Браво, на мен така ми бяха откраднали портмонето с всичко, но го хвърлили на земята и един мъж го донесе до нас.

Споделени истории При тая врътка гражданите най-често направо декларираха, че са си загубили унищожили, изпрали в пералнята, изгорили в камината по невнимание Вътре имаше лв в брой както и дебитна карта с пин код!

Хейтъри не се толерират. Попълването има ли глоба за открадната лична карта Ви отнеме между 7 и 10 минути. Продажбата на стоки и услуги чрез платформата на ЛЕКС Форум е недопустима, освен в случаите на продажба на употребявана правна литература и след предварително разрешение от страна на ЛЕКС. Общи условия. Искането да платите глоба или такса в тези случай е напълно неправомерно и имате правото да откажете плащането.

БГ има правото да поставя на всяка от страниците на ЛЕКС Форум и потребителските профили електронни препратки, рекламни банери и други рекламни форми за стоки и услуги. Благодаря ви много за отговорите.

Информационният портал за Австрия

После охотно си плащаха глобата, след което им се издаваше нов паспорт с чисти странички. Имам проблем аз съм момиче на 18 и си загубих личната карта а скоро са ми матурите колко струва бърза поръчка. Недопустимо е публикуването на мнения, съдържащи информация, данни, текст, звук, файлове, софтуер, музика, видео, фотографии, графики, аудиоматериали, съобщения, както и всякакви други материали или електронни препратки към материали:.

Преди седмица изгубих моята лична карта и ще ти кажа аз какво направих. Сега за акта-глобите са от 20 лв до лв Има ли глоба за открадната лична карта да кажеш че са ти я откраднали и за това глобата ти да е само 20 но трябва да го докажеш. БГ ЕАД. Контакт с модераторите? Важно е да заявиш тава в районното, че съвестни хора има и вътре ми беше абсолютно всичко включително и стотинкте, да напишеш подробни паказания какво се е случило.

Та още не съм си подала документите- може би в началото на следващата година ще го направя и ще си държа картата в къщи! Любов и изневяра Откажи Изпрати.

Начало форум. Ако ми трябват повече пари си тегля от картата или направо плащам с нея. Още не съм подала документи за нова. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Допреди седмица, не ми потрябва никъде.

Имам проблем аз съм момиче на 18 и си загубих личната карта а скоро са ми матурите колко струва бърза поръчка. Зъбни импланти.

Pravatami.bg

Добавянето на потребителите в лист с игнорирани има за резултат непоказване на мненията на тези потребители и ограничаване на възможността за получаване на лични съобщения от същите. Цитат на: Bastet в пт, 28 дек , Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Не знам дали с новия Търговски регистър е по-лесно или по-трудно, но вервайте ми, не трябва да заплащате глоба. Ако не подадете заявление за нов паспорт или шофьорската книжка, с която отиваш в полицията да ти напишат полицаите акт за изгубеният документ.

Там ще ти дадат бележка.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Дамянка
    Споделени истории Здравейте, моят проблем е малко по сложен и бих искалa да Ви попитам дали някой може да ми помогне със съвет.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.