Autobild тест зимни гуми

Дата на публикация: 06.05.2019

Луксозна британска лимузина или скромен модел от средния клас? Една или друга слабост проявяват моделите от средата на таблицата, но и тук потребителите могат да разчитат на сигурно представяне на гумите.

Debica Frigo HP2 91H.

Адрес Телефон за съпорт Гумите от третата десятка получават по-голям шанс от последните 23 зимни гуми, които отпадат още на първия тест за спиране на мокро. В снега беше много по-зле. Консултантите работят: Пон - Пет : ч.

В снега беше много по-зле. През зимата за да се избегне плъзгането на мокри и покрити със сняг пътища дори автомобилите с висок център на тежестта се нуждаят от надеждни гуми. Телефон за съпорт. Тест Какво биха избрали еколозите! Ниво на шум, autobild тест зимни гуми.

Адрес гр Пловдив , бул "България" 6А. Дори гуми, които се провалиха на тестовете заради опасно дългия си спирачен път, са представени от производителите като царе на сцеплението — поради факта, че сертификацията се извършва от самите производители.

Засега обаче в двигателната гама няма дизел. В по-малкия размер като тестов автомобил е изпозвано Рено Клио. В тазгодишният си тест на летни гуми за сезон експертите на Autozeitung тестваха 9 модела летни гуми и една всесезонна гума на своята тестова писта при мокри и сухи условия.

ADAC-Тест на летни гуми 05 май, Helena St.

DR4: просторен и изгоден. Ниво на шум, autobild тест зимни гуми. Една или друга слабост проявяват моделите от средата на таблицата, но и тук потребителите могат да разчитат royal spa велинград контакти сигурно представяне на гумите. Гумите за тестовете са закупени анонимно от различни магазини и складове. GO smart Модел Цена от 1.

Това е с около 57 метра повече от най-лошите зимни гуми - и над 65 метра повече от Kleber Kristalp HP 3.

Одобрени по целия свят

В тазгодишният си тест на летни гуми за сезон експертите на Autozeitung тестваха 9 модела летни гуми и една всесезонна гума на своята тестова писта при мокри и сухи условия. Но това не означава, че тестът за зимни гуми Auto Bild не донесе изненади тази година.

Резултати за пробег и цена на км изминат пробег.

Работно време 24 часа Онлайн можете да правите своите поръчки за автомобилни гуми. Виж последните новини, статии и тестове на гуми. Засега обаче в двигателната гама няма дизел?

Така всяка гума получи равни шансове за участие в нашия тест. Товарен индекс. Свържете се с нас, autobild тест зимни гуми.

Още по темата

DR4: просторен и изгоден. Те показват едно стабилно представяне без слабости. Пощенски код:. ADAC - тест на летни гуми 05 май, Тестове. Barthelemy St.

  • Canoo: автомобил ли е това или влакче от метрото?
  • В нея са обобщени силните и слабите страни на тези гуми както и измерените спирачни разстояния на всички тествани зимни гуми.
  • Mercedes GLB: като малък G-клас 6 дек.
  • Адрес гр Пловдив , бул "България" 6А.

Икономия на гориво. Renault Zoe от 16 лв. Нов интериор за Niva. Една или друга слабост проявяват моделите от средата на таблицата, но и тук потребителите могат да разчитат на сигурно представяне на гумите. Консултантите работят: Пон - Пет : ч. Autobild тест зимни гуми на следващата страница. За шофьорите, които са обезпокоени от сезонната смяна на гуми. Пощенски код:.

Резултати от теста на зимните гуми за горивна икономичност. Mercedes GLB: като малък G-клас 6 дек. Въведи отново паролата:. Колко важна е смяната на летни гуми със зимни гуми през студения сезон показва спирачният път на летните гуми, който също беше тестван по време на тестовете за спиране.

Устойчивостта на зимните гуми също се проверява в тест за пробег. Виж гуми с новия размер. Защо сезонната смяна на гумите е толкова важна Между другото, които е тестван в тестовете за спира.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Христослава
    Тестове на новите модели летни гуми г.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.