Nvidia geforce gtx 1060 6gb цена

Дата на публикация: 12.05.2019

Ако желаете да сте в течение с новите компютри, монитори, лаптопи и промоции, заповядайте в групата ни във Фейсбук. Видеокартите към края на година: Nvidia е перфектна, но и AMD не изостава: ревю.

Твоят рейтинг:. Матов дисплей. Може да сглобите Ваша собствена конфигурация посредством нашия компютърен конфигуратор. Гласувай положително 5 0 Гласувай отрицателно Отговор. Подсветка на клавиатурата.

Регистрирай се в Ardes Club и събирай бонус точки с всяка твоя покупка! MS Office е една от най-атакуваните програми в света.

Пхааа, модел на 3 години в България се продава за лв. Използването на нова по-бърза памет в масова видеокарта, като GeForce GTX наистина ще окаже много добър маркетингов ход? Марки Alienware Lenovo reThink Fujitsu. Конкуренцията започна да се осъзнава но вече е късно защото плана вече се изпълнява…AMD мачкайте ги тия от BugIntel и NOvideo докато още са се ококотили…дебили заслепени от парите?

Условия за ползване. Предишна Най-горещият коментар?

Кристиан Борисов. Избрани филтри:.
  • MS Office е една от най-атакуваните програми в света.
  • Научавайте първи нашите новини и промоции!

Добавете продукти за сравнение

X Затвори. Избрани филтри:. Научавайте първи нашите новини и промоции! Докладвайте този коментар. Свали декларация. Може да се запознаете и с промоции на видеокарти или да видите за видео карти втора ръка които предлагаме. Шина на паметта : bits.

Intel HD Graphics. Представителите на компанията отговориха, че това понижение на цената е планирано и официалната препоръчителна цена на графичната карта GeForce GTX 6GB към днешен ден в евро. Може да сглобите Ваша собствена конфигурация посредством нашия компютърен конфигуратор. Thunderbolt порт. X Затвори?

Още подобни стоки от най-популярните

Процесор модел Intel Core i7 6-ядрен. Честота на опресняване Hz. Използването на нова по-бърза памет в масова видеокарта, като GeForce GTX наистина ще окаже много добър маркетингов ход. Прочетох Условията за ползване и съм съгласен с тях.

Thunderbolt порт. Твоят имейл:. Без операционна система. Марки Alienware Lenovo reThink Fujitsu. Регистрирай се в Ardes Club и събирай бонус точки с всяка твоя покупка.

74% подобен:

Свали декларация. Актуализация: Каталожен номер: Кирилизация на клавиатурата БДС. Безплатен абонамент за най-интересните новини от деня.

  • Топ продукти Промо продукти.
  • Най-горещият коментар.
  • Прочетох Условията за ползване и съм съгласен с тях.
  • Порталът отправи официално запитване към Nvidia.

Шина на паметта : bits. Обикновена GDDR5 се използува в Акциите на Tesla достигнаха исторически максимум. Тип дисплей Матов дисплей IPS матрица. FM2 Дънни платки s? Възстановяване на парола. Процесор модел Intel Core i7 6-ядрен?

Описание за Видеокарта Gigabyte Aorus GeForce GTX 1060 6GB GDDR5

Изследователи на Nvidia представиха технология, която прави 3D модели от 2D изображения. Промо продукти. Регистрирай се в Ardes Club и събирай бонус точки с всяка твоя покупка! Представителите на компанията отговориха, че това понижение на цената е планирано и официалната препоръчителна цена на графичната карта GeForce GTX 6GB към днешен ден в евро.

Лагера : 7 3 6 6 6 8 или r e m o n t. Контакти Реклама Политика за поверителност Условия за ползване. Абонирай се.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Геньо
    Намаляването на синьото излъчване на смартфоните наистина не помага на очите Гласувай положително 5 0 Гласувай отрицателно Отговор.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.