Електронни учебници на булвест за 6 клас

Дата на публикация: 11.05.2019

Учебна тетрадка по история и цивилизации за 6. За учениците, които имат часове по чужд език, могат да се намерят подходящи учебници и помагала за съотвеният език.

Amis et compagnie 2. Музика за 6. Български език и литература. Предмет: История и цивилизации. За всеки от тестовете има брой на точките за верен отговор и скала за самооценяване.

В учебника по география и икономика са включени: Карти в началото и в края на учебника: Карта на природните зони на сушата - в началото на учебника - дава възможност на учениците бързо да се ориентират при изучаване на природните зони по континенти, както и да ги сравняват.

Работни листове по технологии и предприемачество за 6. Тетрадка английски език. История и цивилизации. Учебна тетрадка по български език за 6, електронни учебници на булвест за 6 клас.

Регистрация Забравена парола.

Литература за 6. клас (Герджикова и колектив)

В сайта често са налични различни промоции, от които може да се възползвате и да поръчате изданията, които сте набелязали. Научна литература. Човекът и природата за 6. Книги за учителя. В учебника са разработени 49 урока за нови знания, 8 лабораторни работи, 7 обобщителни урока, 7 урока за проекти и дискусии, 2 урока за решаване на задачи и 5 теста.

Разпределения за 6.

Предмет: География и икономика. Примерни годишни разпределения. Тук можете да купите всички наши книжни издания с добри отстъпки и с доставка до всяка точка на страната. Информационни технологии 6 клас? Английски език за 5 - 8.

Материали за учители

Друга литература. Amis et compagnie 2. Помагала за национално външно оценяване.

Технологии и предприемачество за 6. Политическа карта на света - в края на учебника - във всеки момент учениците могат да направят справка, изучавайки политическата карта и страните на континентите. Физическо възпитание и спорт. Предмет: Информационни технологии. Справочник по математика 5.

Новини и събития

Маноилова, И. Освен книги за задължителните предмети в училище, в раздела може да поръчате и различни видове учебни тетрадки за упражнения и задачи, както и много полезни и интересни помагала. Постигнат е баланс между държавно-политическа, стопанска, обществена, културна и религиозна история. Учим български език - Учебно помагало за 6. Химия и опазване на околната среда.

  • Предложени са и три теста за проверка на входното, междинното и изходното равнище на знанията и уменията на учениците.
  • Освен книги за задължителните предмети в училище, в раздела може да поръчате и различни видове учебни тетрадки за упражнения и задачи, както и много полезни и интересни помагала.
  • Предмет: Български език и литература.
  • Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка.

Учим български език - Учебно помагало за 6. Избери клас История и цивилизации. В категорията ще откриете издания на немски, които превръщат пазаруването в сайта в истинско удоволствие, руски, който иска да бъде добре подготвен за учебните занятия. Музика за 6. Онлайн Книжарница Сиела изненадва приятно потребителите с много изгодни и достъпни цени, разбери.

Проче. Електронни учебници на булвест за 6 клас за упражнения и самостоятелна работа. Те са безценен помощник на всеки ученик.

6. клас - Английски език

Общи условия за ползване на сайта. В учебника е спазено препоръчителното процентно разпределение по брой часове за различните видове уроци в учебната програма. Сборници със задачи. Методически апарат, насочен към формирането на умения — за разчитане на художествен текст и осмисляне на посланията му, за защитаване на собствено мнение, за самостоятелно учене, за изразяване чрез творчество.

В сайта често са налични различни промоции, които превръщат пазаруването в сайта в истинско удоволствие, от които може да се възползвате и да поръчате изданията! Учебна тетрадка по български език за 6. Онлайн Книжарница Сиела изненадва приятно потребителите с много изгодни и достъпни цени.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Свещара
    Целият музикален материал е съобразен с възрастовите особености на шестокласниците.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.