Нова година на хижа в планината

Дата на публикация: 11.05.2019

Хотелската база е напълно реконструирана и обновена през […]. Много добра хижа и Камен е железен! Това е мястото за всеки, който търси истинска […].

Варианти на оферта 3 дни лв за трима Хранене: нощувка и закуска. И докато Бъдни вечер и Коледа са семейни празници, които като правило прекарваме по-скоро със семейството вкъщи, то посрещането на новата година е повод да се организираме с приятели и познати за едно приятно прекарване в по-широк кръг.

Вече навлязохме в месец декември и всички отправяме поглед към предстоящите коледни и новогодишни празници. Тръгване от. Най страхотната хижа е Добрила в Стара Планина , Има страхотни оферти за нова година Гарантира Ви се пълна самостоятелност.

Варианти на оферта 3 дни лв за двама 3 дни лв за трима Хранене: нощувка със закуска и вечеря. Включва: празнична програма Представлява масивна двуетажна сграда с общ капацитет 37 места, разположени в стаи с. Вили Лъки са изцяло оборудвани с домашни пособия и завивки саобразени със сезона. Николовата къща Вкл.

Горещи оферти

Вили Лъки BGN Търся да наема хижа в Стара Планина за Нова година за 15 човека. След като приключили с пещерата, запечатали входа й с бетон, както си стои и до днес.

Знаехте ли, че…. Варианти на оферта 3 дни лв за двама 4 дни лв за двама Хранене: нощувка със закуска и вечеря.

 • Turnovo, Ruse za okolo 20 4oveka : mersi predvaritelno. Не забравяйте фотоапарата си.
 • Здравейте, От Стара Загора съм и също като вас търся някоя уютна хижа в района на Стара Планина или околността, където човека да си изкараме страхотно!

Вили Лъки са изцяло оборудвани с домашни пособия и завивки саобразени със сезона. Хотелски комплекс ПИРИ. Хижата разполага с столова вътрешни санитарни възли?

Няма какво да се чудите? Казвам ви го от собствен опит, защото и ние си търсихме нещо подобно за празника но още началото на септимври почти всичко беше заето или имаше места само за групи до човека. Къщата разполага с леглова база от 21 места.

Планини в България

Предлага всички удобства, които гарантират пълноценна почивка на гостите. Да не говорим, че снежната планина е невероятно красива и ако сте любители на фотографията можете да се приберете с много добри попадения. И докато Бъдни вечер и Коледа са семейни празници, които като правило прекарваме по-скоро със семейството вкъщи, то посрещането на новата година е повод да се организираме с приятели и познати за едно приятно прекарване в по-широк кръг.

Гарантира Ви нова година на хижа в планината пълна самостоятелност. След дълги години на упоритост и високо поставени амбиции успяхме да създадем райско кътче за почивка и отдих в сърцето на града на розите - Казанлък.

Имайте го предвид, самостоятелен санитарен възел и парно отопление. Всяка стая е с TV, когато планирате и кой ще присъства на празника и дали пътят ще е поносим за малки деца. Безплатно за деца до 6 години без куверт.

Топ оферти

Добро предложение е също така и х. Препоръчваме Ви хижа Балкански рози над Карлово. Най страхотната хижа е Добрила в Стара Планина , Има страхотни оферти за нова година Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

 • В Природен парк Странджа, близо до връх Градище м се намира пещерата на египетската принцеса Бастет, около която има повече мистерии, отколкото известни факти.
 • Facebook Like Box.
 • Къща за гости Радовата къща BGN
 • Ристевата къща BGN

Диамант е една двадесет годишна мечта, появила се на бял свят в пълния си блясък. Ако се сещате за нещо пишете. Дерменка Хубави карти. Къща Еми, нова година на хижа в планината. Търся да наема хижа в Стара Планина за Нова година за 15 човека. Представлява масивна двуетажна сграда с общ капацитет 37 места, разположени в стаи с. Все пак ви желая успех!!. Нова година на хижа Едва ли има по-уютен начин да прекарате празника. Най страхотната хижа е Добрила в Стара Планина .

Къщи за гости

След като приключили с пещерата, запечатали входа й с бетон, както си стои и до днес. Къща Еми. Хижата има собствено локално парно. Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

За Ваше удобство комплексът предлага безплатно безжичен Интернет. Хижа за Нова година в Стара планина Здравейте. Може би ще ги изгонят.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Теодоси
  Безплатно за деца до 6 години без куверт.
 2. Ан Мария
  Показани 20 от 26 Обекта. Къща за гости Чановете, Самоков разполага с леглова база от 17 места.
 3. Ранчо
  Предлага всички удобства, които гарантират пълноценна почивка на гостите.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.