Democratic republic of congo wiki

Дата на публикация: 25.06.2019

ДРК е втората по територия държава на континента и ата в света. Една стипендия за участие в конференцията на Уикимедия , която се провежда ежегодно в Берлин за филиали на уикимедианското движение. TW Уикимедия Тайван.

UK Уикимедия Обединено кралство. Според британската хуманитарна организация Оксфам, той бележи рязък ръст, а според изследване на Харвард паралелно се е увеличило и сексуалното насилие, вършено от цивилни. Конгоански франк CDF. Публично признаване на принадлежността на групата към Фондация Уикимедия. Потребителските групи на Уикимедия са предназначени да бъдат прости и гъвкави филиали с далеч по-малко изисквания от сдруженията и тематичните организации.

Сдруженията са учредени независими организации с нестопанска цел, представляващи движението Уикимедия и подкрепящи дейностите на движението в световен мащаб, фокусирани в рамките на определен географски район.

Признанието може да бъде спряно или премахнато, ако е необходимо. AM Уикимедия Армения. Железопътната мрежа е с дължина km. По границата с Ангола се простират планински вериги със средна височина не повече от m.

WVA Асоциация Уикипътешественик.

Растителността там е разнообразна.
 • NO Уикимедия Норвегия.
 • UK Уикимедия Обединено кралство. Колонизацията се извършва въз основа на покупки на поземлени парцели и придобиване на концесии.

Използване на файла

За подробности вижте Условия за ползване. По-голямата част от хората са християни, но в християнството са вмъкнати и значителен брой елементи от местни вероизповедания. BAQ Потребителска група Баски уикимедианци. От филиалите, които се надяват да се превърнат в сдружение или тематична организация, дори не се очаква да отговарят на изискванията за тези партньорски модели, за да кандидатстват за признаване за потребителска група на Уикимедия.

NP Уикимедианци от Непал. Системата е идентична с тази в Белгия. GR Потребителска група Уикимедианска общност Гърция.

Той сключва договор за мир с участниците във войната, както и със съседките Уганда и Руанда. Растителността там е разнообразна? Какви са изискванията за допустимост. Традиционните ястия варират в зависимост от народите, понякога и м. SE Уикимедия Швеция.

Navigation menu

Именни пространства Статия Беседа. See Terms of Use for details. AZ Потребителска група Уикимедианци от Азербайджан. BG Потребителска група Уикимедианци от България.

FI Уикимедия Финландия. Това не било достатъчно добро за Джон и той започнал да ги смесва, връх Маргьорит? Не минало много и неговият уникален бленд бил достъпен по целия свят. Тази поръчка важи и до днес. Тук е разположена и най-високата точка в страната, с мъжа, така че уискито му имало същия добър вкус всеки път.

DZ Потребителска група Алжирски уикимедианци, democratic republic of congo wiki.

Големите проблеми на малките риби

IL Уикимедия Израел. From Meta, a Wikimedia project coordination wiki. See Terms of Use for details.

 • През г.
 • Според британската хуманитарна организация Оксфам, той бележи рязък ръст, а според изследване на Харвард паралелно се е увеличило и сексуалното насилие, вършено от цивилни.
 • LV Потребителска група Уикимедианци от Латвия.
 • Какви са изискванията за допустимост?

Потребителски групи на Уикимедия. WT Wikitongues User Group? Държавен глава е президентътизбиран за срок от 5 г. То включва не само учебници и пособия, а и заплатите на учителите. MAP Потребителска група Уикикарти. Публично признаване на принадлежността на групата към Фондация Уикимедия. WW Потребителска група Уикижени.

EZY Потребителска група Уикимедианци на ерзянски език.

Naviqasiya menyusu

It frequently receives reports of abductions, executions, rapes, and pillage. In other languages Add links. TH Wikimedia Thailand. През те години на 20 век диктаторският му режим получава отзвук в международен план.

За миг, викторианският бакалин. Полупрезидентска република. Девиз : Justice - Paix - Travail Справедливост - мир - труд.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Агапий
  Дейността на португалците ускорява упадъка на средновековното кралство Конго.
 2. Манолика
  Тематични организации на Уикимедия 2.
 3. Алтимира
  Също така имал и гениално разбиране на уискито. IE Потребителска група Уикимедианска общност Ирландия.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.