Тест междинна диагностика 1 клас

Дата на публикация: 25.06.2019

Пропуснати думи. Общоучилищна евакуация 5.

Назоваване на сетивните органи;. Диктовката съдържа 3 съобщителни изречения. Тестът по Математика съдържа задачи от събиране и изваждане до 20 без преминаване. ЧП- междинна диагностика. БЕЛ - изходяща диагностика Всички ученици показват много добро ниво на владеене на материала за 2 клас.

При задачите за отговор на въпроси към текст, някои ученици са отговорили частично.

Тестът по Математика съдържа задачи от събиране и изваждане до 20 без преминаване. Самостоятелна работа. Диференциран подход 2. Започнато изречение с малка буква. Корен.

Математика - ИУЧ. Групиране на растенията според стъблото; 3. Представяне на число като сбор от дес.

Тестове по Български език

Причината е в повърхностното четене. Справили се отлично. Учениците могат да отделят изреченията едно от друго, като поставят главна буква в началото на изречението и препинателен знак в края на изречението. БЕЛ - изходяща диагностика Всички ученици показват много добро ниво на владеене на материала за 2 клас. Права и отговорности;.

Сонорни съгласни? По възможност, защото не гарантираме тяхното изпълнение в срок по-ранен от обявения. Определяне на органите на растенията; 4. Грешки са допуснати при пунктуацията и при редактиране на текст. Количествен анализ. Числата до 8. Изходящо равнище на учениците .

Онлайн магазин

Препоръка: Записване на отговор на текстовите задачи. JavaScript seems to be disabled in your browser. Моля, обърнете внимание на чистото и четливо писане!

Заявената за покупка стока се доставя за сметка на Клиента на посочения от него "адрес за доставка" с куриерска фирма "Спиди". JavaScript seems to be disabled in your browser. ЧП- тест. Поръчки направени извън промо кампания се обработват и изпращат в срок до 3 работни дни, след като поръчката е преминала в статус "Подготовка"?

Входящо равнище на учениците. Среден годишен успех:. Тест междинна диагностика 1 клас проверяват писмената си работа!

Професионалният блог на Аничка Петкова

Междинна диагностика Учениците от I клас направиха тестове за определяне нивото на знания в края на първия учебен срок по Български език и Математика В тестовете взеха участие 62 ученика. В Iа клас има 1 ученик, който е СОП. Разпознаване на правоъгълниците и триъгълниците в чертеж и определяне на броя им ;.

При ТЗ с изваждане, свързана с отношението "по-малко" - 1 ученик. Среден успех от тестове на 3. При подготовка за тест междинна диагностика 1 клас да четат и от УТ и тетрадката в клас. При задачите за отговор на въпроси към текст, някои ученици са отговорили частично. До четат с внимание. Учениците знаят как, но не всички ученици ги спазват.

Напуснали 1 ученик от Iв клас и 1 ученик от 1а клас. Препоръки: Да четат внимателно какво се изисква в езиковата задача.

Без грешка при диктовката- 5 уч. Входяща диагностика I клас- анализ на резултати 2. Препоръка: Учениците да запомнят, че няма глагол в бълг.

Съотнасяне на думи към групата на живата и неживата природа. Отличен 35т. За Автора. Учебното помагало е предназначено за установяване на знанията и уменията в началото на учебната година, между двата срока и в края на учебната година по основните учебни предмети.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Пандора
    Учебни предмети Среден успех от тестове на 4. Количествен анализ.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.