изхвърляне на камъни от жлъчката се налага да сменяш и него заради картата." />

Amd phenom ii x4 955 black edition

Дата на публикация: 10.05.2019

По - спокойно, успокой се колега. Очевидно възможностите за овърклок на новия 40 nm производствен процес на AMD са на път да бъдат доразвити, което може само да радва феновете на тази тема.

Моето дъно както и където и гледам не е с АМ3 сокет. До идването на този момент обаче платформите с DDR2 формират по-основната част от пазара. Никак даже.

Публикувано от chavv 5 отговора На картата ли сте?

Само amd phenom ii x4 955 black edition моменти процесора се затруднява. Публикувано от chavv 5 отговора Не че има някакъв голям смисъл от DDR3 за момента. Тоя Феном гледам е с АМ3 сокет. В заключение Вече е ясно, че преходът към 45 nm производствен процес се е отразил благоприятно на архитектурата на Phenom II.

В игровите тестове реших да заложа на директното тестване при реални настройки на играта вместо при симулирани ниска the emperors new groove summary, за да не се натоварва графичната карта.

Обаче като гледам какви нови заглавия ни очакват се чудя дали ще са проблем.
  • Аз да се обурудвам за сега па другото е лесно.
  • В игровите тестове реших да заложа на директното тестване при реални настройки на играта вместо при симулирани ниска резолюция, за да не се натоварва графичната карта. Като става дума за техника мене маааалко главата не ме слуша Това също е добро обаче няма Vapor-X тунинг така да се каже.

SckAM3 AMD Phenom II X4 955 Black ed.BOX (3.2GHz,8MB,125W)

Ако ще се копува ново дъно с памет и процесор то избора ти е Core I5. Впрочем при всички игри използваното ниво на детайли беше максималното възможно с изключение на Crysis Warhead, където то беше на ниво Gamer. Ами честно казано — доста! Щом разполагаш с лв. Тестовете в Lost Planet проведохме при разделителна способност х с активиран 4х антиалайсинг.

Това ми работи на около 40С в покой и 70С под товар, ти кажи дали е достатъчно хладна, като перката е някъде около оборота и картата е доста тиха. Не мога да му туря 2 карти примерно

Тая нова платформа на амд като излезне каква ще е Проблема, подобна на тази във FarCry 2. Хи хи хи Както и да е До идването на този момент обаче платформите с DDR2 формират по-основната част от пазара. Добро утро кафе и целувка от мен от wrathchild 5 отговора.

С постепенното преминаване към DDR3 цената на този тип памет без съмнение ще бъде намалена всъщност тя вече е доста по-ниска от първоначалната и масовата част от потребителите ще мигрират към системи със Socket AM3 и DDR3, amd phenom ii x4 955 black edition. В игровите тестове реших да заложа на директното тестване при реални настройки на играта вместо при симулирани ниска резолюция, за да не се натоварва графичната карта.

Още подобни стоки от най-популярните

Малко и там главата не ме слуша За адобе приложения и разни други програми май интела е по-добрия вариант. Бе накратко: където и да ида като кажа Фенома или интела ми казват да забравя Фенома.

Skill казвате, че са добри. Имам предвид освен че ще дам повечко пари. Но до там има още доооооооста време. Не че има някакъв голям смисъл от DDR3 за момента. Във FarCry 2, боядисване на джанти пловдив направо ще цепи мрака, системата успява да постигне и поддържа отлично ниво на кадрите независимо от използваната разделителна способност.

Дори и без да се клокне е къде къде над нивото на Фенома. В момента най - удачният ти вариант е да вземеш предложението на HumVee, но за в бъдеще ще трябва да купуваш дъно за ддр3 и ддр3. А и не знам дали може да му се сложи отделно охлаждане. Ами честно казано — доста!

  • Как обаче се отразява той на ценовата политика на AMD — нещо, което е също толкова важно, колкото и производителността на новите процесори?
  • Е, поне за тези, които това ги интересува.
  • Стандартното захранващонапрежение на Phenom II X4 е 1.
  • Защо и5 на интел?

Книга за подарък Публикувано от vodomera 3 отговора Искам като взема веднъж да взема и това е образно казано. Microsoft Office приложенията вече могат да се интегрират с уеб приложения благодарение на Glue for Office. Без клок. Значи викате да взема модела. Иначе сте прави, че ще мина на тънко ако направя така и така.

Разполагам с лева. Овърклокът на процесора до 3.

AMD Phenom II x4 955 или Intel i5 750

Обаче където и да ида ми казват, че интелския е по-удачен вариант защото е бил по-бърз. Когато AMD представи прехода към нов призводствен процес с фамилията процесори Phenom II, стана ясно, че този път компанията е постигнала успех в разработката на процеса. Много съм доволен от тях.

Само на моменти процесора се затруднява. Златен си А и нямат кой знае каква разлика в цените.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Гороцвет
    Дано да намеря от тях.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.