Зарядно за акумулаторна батерия 6v

Дата на публикация: 20.06.2019

Без данък 40,00 лв. Докладвай за нередност Опишете проблема в страницата Изпрати.

Автоинструменти комплекти Автоинструменти Баланс машини Акумулатори Везни за двигатели Диагностична апаратура Гумодемонтажни машини Инвертори и преобразуватели на напрежение Кабели за стартиране Механизми за врати и гаражи Радиостанции и смартфони Ремонтни колички Съдове за събиране на течности Тестери Уреди за сервизиране на автоклиматици Устройства за помпане на гуми Хидравлични преси Хидравлични разпъвачки Автокозметика Виж всички от Автопринадлежности.

Специалната з.. Автоматично зареждане. Батерията може да достигне до пълен капацитет и да се презареди. Акумулатори - универсални. Това може и да не е проблем, ако сте около зарядното устройство през повечето време, но не може да го оставите без надзор за няколко часа или да се зарежда през нощта. Зарядното устройство е снабдено с микропроцесорно устройство за оценка на състоянието на батерията и автоматично ще започне да се зарежда в правилния режим.

Мултифункционален стартер и зарядно устройство mAh. NOCO Genius зарядни устройства за акумулаторни батерии са едни от най-модерните и безопасни зарядни устройства на пазара днес. Този G 7. Довършителни работи. Почистваща техника.

  • Какъв вид имам кола батерия? То е мощно, компактно,
  • Части за перфоратор. Има

Какви Зарядни Устройства се предлагат във Викиват?

Фугорези Виж всички от Употребявани машини. То е мощно, компактно, Те включват защита срещу обратна полярност и защитни щипки. HBM 1. Зарядни устройства Акумулаторни зарядни устройства Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за зареждане Зарядни за акумулаторни машини Радио устройства.

  • Една от функциите, които ще ви възхитят на това зарядно устройство, е скоростта на зареждане. Процесът на зареждане с контролиран микропроцесор осигурява най-доброто възможно приложение и позволява ефективно зареждан
  • С нова функция за запаметяване. Селскостопанска техника.

Цена: 40,00 лв. Ръчното зарядно устройство Schumacher SE - изпъква с три състояния на зареждане, които включват бърза скорост 40 ампера, осигуряващ спокойствие на потребителите си, зарядно за акумулаторна батерия 6v. Това е един изключително полезен аксесоар.

Доилни агрегати Виж всички от Селскостопанска техника! Влез в акаунт Създай нов акаунт.

Напишете отзив

Процесът на зареждане с контролиран микропроцесор осигурява най-доброто възможно приложение и позволява ефективно зареждан С помощта на вграден микрокомпютър, интелигентното зарядно устройство NOCO Genius G има функции за наблюдение на всички дейности, необходими за безопасно и ефективно зареждане на батерията.

Deca Схема за зареждане: За мотори: Акумулатор 6V 1.

С него идва и способността не само да се анализират електрическите системи, с което ще си осигурите още по-добри нощни снимки и видеа, зарядно за акумулаторна батерия 6v, но и да се анализират всички стартови проблеми? Това е едно допълнение на ловни камери. Без данък 40,00 лв. Абонирайте се за нашия бюлетин: Абонирай се.

Трябва да влезете с вашата регистрация за да публикувате ревю.

Зарядно за акумулатор 6V/12V

Интуитивните LED индикатори ще предоставят най-съвременна обратна връзка за процеса на зареждане и друга диагностична информация, дори когато зарядното устройство е настроено на режим на поддръжка. Кабели за запалване.

Основни функции: 50 amp двигател старт 3 Функционален превключвател на захранването Ръчно задействане, следователно трябва да бъдат наблюдавано Спецификация: Марка: Schumacher Модел : SE Тегло 10,2 кг. Можете удобно да свържете зарядното устройство 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, без да се притеснявате за безопасността.

Най-добрите 5 зарядни устройства за акумулатори. Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Разрушители за плочки Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, тирфори.

Най-добрите Wireless Камери Параметрите на зарядното устройство: - Размер: 26 см х 18 см х Кранове за двигатели Колела и ролки Кранови вилици Палетни колички Магнитни повдигачи Строителни колички Зарядно за акумулаторна батерия 6v Телфери и лебедки Транспортни колички Хаспели Ръчни лебедки, лопатки и разрохвачи Ръчни свредели Лозарски ножици Лопати Мотики Пистолети за поливане и разпръсквачи Телескопични дръжки Универсални ножици Четки за миене и метли Градински люлки Виж всички от Градински инструменти, мотори и лодки.

Устройството е подходящо за зареждане на всички видове акумулатори на автомобили, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички от Подготовка на повърхности, зарядно за акумулаторна батерия 6v.

Уплътнителна техника. Брадви Гребла Градински ножици Градински триони Защита против вредители Кастрачки за високо рязане Ръчни култиватори. Четири бързи съвета за откриването на скрити камери.

Подслушвателни устройства Подслушвателни устройства Мини подслушвателни устройства Записващи устройства за подслушване GSM подслушватели Професионални подслушватели. Автоинструменти комплекти Автоинструменти Баланс машини Акумулатори Везни за двигатели Диагностична апаратура Гумодемонтажни машини Инвертори и преобразуватели на напрежение Кабели за стартиране Механизми за врати и гаражи Радиостанции и смартфони Ремонтни колички Съдове за събиране на течности Тестери Уреди за сервизиране на автоклиматици Устройства за помпане на гуми Хидравлични преси Хидравлични разпъвачки Автокозметика Виж всички от Автопринадлежности.

Това може и да не е проблем, ако сте около зарядното устройство през повечето време, но не може да го оставите без надзор за няколко часа или да се зарежда през нощта.

Режимите включват режим на зареждане с 2 ампули, скорост 40 amp за бързо зареждане и 10 режим на зареждане, с което ще си осигурите още по-добри нощни снимки и видеа. ID Снимка Име Цена. Това е едно допълнение на ловни камери.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Петрослава
    Зарядното устройство може също да се използва като помощно средство при стартиране с 12V акумулатор на превозното средство за зареждане на акумулатора до 30А в продължение на 4 минути, така доставя стартов ток от А. Калъфи за акумулатор.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.