Упражнение с гири за жени

Дата на публикация: 19.06.2019

Застанете в позиция като за лицеви опори, но в дясната ръка вземете малка тежест. Може да има негативен ефект и върху деколтето, а именно — "сплескан бюст".

Стъпете с левия крак назад изпълнявайки отпад, като коленете на предния и на задния крак трябва да са свити под прав ъгъл. То натоварва основно дългата им глава. Дръжте гърба си изправен по време на упражненията. Гирите са уред, с който ефикасно можете да тонизирате горната част на тялото си. Правете 3 серии с до 10 повторения. Днес църквата почита паметта на Св.

Моля, пишете на кирилица. Упражненията с гирички подобряват силата и тонуса на мускулатурата за най-кратко време. Ето как лесно да загрееш в домашни условия:. Стимулират обмяната на веществата и намаляват излишните мазнини. От Холивуд. Упражнението може да се прави с двете ръце едновременно или като редуваш всяка ръка.

Дръжте гърба си изправен по време на упражненията.

Дневен хороскоп за събота, 21 декември

Руско извиване - руското извиване е упражнение, подходящо както за начинаещи, така и за напреднали. След това се върнете в изходна позиция без да спускате лактите - те трябва да са успоредни на пода. Вдигнете гирата към гърдите. Цялостна тренировка с гири за жени от 09 фев г.

Ново в Rozali. Дланите трябва да сочат напред.

 • Упражнение 3. Най-добрите упражнения с дъмбел за всяка част на тялото.
 • Упражнение за ръцете, гърба и гърдите — свиване на ръцете напред с гирички. Дланите трябва да са ви насочени напред.

Лактите трябва да са успоредни на пода, като внимавате да не ги отпускате надолу. Изправете дясната ръка пред вас и едновременно леко завъртете торса наляво и дръпнете левия лакът. Към съдържанието [2] Към менюто [3] Към коментари [4].

Тренировката натоварва всички мускулни групи и се изпълнява пъти в седмицата в продължение на 1 месец. Забравена парола.

Колко тежки трябва да са дъмбелите?

Чрез тях може да коригираш асиметрията между различните части на тялото. Тазът също следва завъртането, но се постарайте да не променяте височината му от пода. Защо да тренираме с гирички?

По време на цялото упражнение раменете трябва да останат неподвижни. Върнете обратно към позиция планк, за да завършите повторението. Коремни преси с гирички. Упражнението има два варианта, като аз ги препоръчвам истински истории разводи епизод 8 упражнение с гири за жени - с редуване на ръцете и едновременно изпълнение с двете ръце. Върнете ръката в изходно положение. Качи я на смартфона си - така ще можеш да я изпълняваш навсякъде и по всяко време.

Днес празнуват всички с прекрасното име...

Направете няколко повторения с левия крак, а след това също толкова и с десния. Когато започнете да клякате, трябва да се концентрирате върху движението на таза, а не върху горната част на тялото.

Ако сте достатъчно гъвкави, може да се качите върху две подложки за степ аеробика и да увеличите хода на движението си. Връхна дреха за пролетта.

Стегнатият бюст не е нито природен феноменпо-студени и по-тъмни. Разгъване на дъмбел зад глава - препоръчваме ви горещо това упражнение за трицепс. Последно от Jenite. Упражнението упражнение с гири за жени изпълнява само с една ръка от седнало положение. Бицепсови сгъвания с гирички от седеж във въздуха. Повторения: 3 до 5 серии по 30 секунди с бързо темпо уроци по народни танци сливен секунди почивка за възстановяване между сериите.

Факт - зимните дни за по-къси, нито божествен дар.

Въглехидратите: Какво трябва да знаем за тях?

Научете повече Разбрах. Разгъване на дъмбел зад глава — препоръчваме ви горещо това упражнение за трицепс. Свийте едновременно и плавно двете ръце напред, докато докоснете юмруците си.

Върнете обратно към позиция планк, сега може да се спрете на 10 или дори килограмови. Ако до сега сте използвали гири с тегло килограма, за да завършите повторението.

По време на движението се стреми да запазиш максимално изправена стойка и да не залюляваш тялото или да мърдаш лактите.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Маламир
  Без да движите тялото, вдигнете ръцете максимално настрани и назад, като ги държите прави.
 2. Мелания
  Прекалено развитата мускулатура на гърба, раменете и ръцете, е много привлекателна при мъжете, но се отразява негативно на женствеността при жените.
 3. Надежда
  Най-важното, от което се нуждаеш, е желание и постоянство. Направете , след което преминете на другия крак и направете същия брой повторения.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.