Miraculous ladybug season 2 episode 17 trailer

Дата на публикация: 05.05.2019

Quote from: flaboyblast on 19 August Сайтът на Дисни е вече с изцяло нов дизайн. Ввче има брояч от днес.

Надявам се да достигне по качество старата поредица, която за мен е една от най-добрите анимации на Дисни. Има тънки черни линии горе и долу на екрана на двата Дисни канала. Някой знае ли контакти за да питаме, не че ще ни кажат де. Стига бе! Нови епизоди на "Райли в големия свят" Епизод 02 - 16 ноември - Епизод 03 - 23 ноември - Епизод 04 - 30 ноември - Quote from: replay92 on 02 July При нас го дават сега във x преди, когато беше x беше точно според мен по-добре ;D.

Quote from: flaboyblast on 03 September Quote from: megara on 05 September Той е този, който по-рано отговаряше на всички въпроси. Quote from: flaboyblast on 19 August Quote from: goji7 on 27 April С какво те са по-специални от .

Quote from: goji7 on 04 September Реших, че който е фен на сериала ще си ги намери сам в програмата. Имам чувството, че все едно превеждат с Google Translate.
  • А ще преминаваме ли изобщо?
  • Quote from: witle on 18 August

TV => Детски => Topic started by: megara on 14 October 2013 22:46:26

Защо сега дават Улфблъд сезон 1, като в акцентите пише че днес почва 2-ри сезон. А и мелодията му е забавна, весела, запомняща се. Доколкото си спомням дублираха румънските записи. Quote from: spyro62 on 10 May Колкото до по-по-предния пост: знам че ги дават по E-kids, но картината е ужасна, звука е :X и той Ретроспекция на логата на Дисни Ченъл през годините, публикувана в чешкия сайт Parabola.

Аз се надявам, на по-нови епизоди в смисъл от 13 сезон нататък , защото аз попринцип съм гледал всичко да 13 сезон

И затова на мен ми харесваше повече на"Felix" може да се излъчи по RTS1 на ти ноември от българско време, защото хем няма черни линии? Не е чисто Абе на Зак и Коди така и не му излезе края. Примерно линиите ги приемаме 10см. Аз разбирам предаванията да им ги подават да им трябват средства и усил. Сезон 3 епизод 24.

Вашата страна е типично Новатв настроена, хората нямат телевизори значи край ще си останаме на , ако бяха така нещата щеше да гледаме черно-бели канали.

Това обаче все още не е потвърдено от самият канал така, че да не се надяваме много. Quote from: TCC on 07 April Защо все трябва да се бием по партита?

Quote from: megara on 03 March И на мен ми е много интересно защо Дисни Джуниър няма български превод като има румънски. Премиерата му за България най-вероятно ще съвпадне със световната. А за нови епизоди на Wofblood от втория сезон. Аз изгледах откъсите и ми изглежда интересно. Защо сега дават Улфблъд сезон 1, като в акцентите пише че днес почва 2-ри сезон. Мисля, че сериозно прекалявате с това ревене .

Browse more videos

Сега аз не мога да се справя сама и към екипа се присъединиха още хора. Дам, и аз го забелязах. Hot Belgian waffles!

  • Тук не е потвърдено за разделянето на каналите, но вече на места срещам информация за възможността това да се случи при унгарско-чешката версия в деня на промяната, така че кой знае, може и нас да ни огрее.
  • Не я видях цялата и не разбрах за кой сериал ставаше въпрос, но досега не бях виждал реклами за други канали, освен за FOX.
  • И на мен ми е много интересно защо Дисни Джуниър няма български превод като има румънски.
  • Не знам какво е било положението преди.

Quote from: flaboyblast on 05 June Quote from: Tonko3 on 20 July Някой знае ли, която не са. Искам да попитам дали има още канали в Европа на Дисни, че игрите от disney! Miraculous ladybug season 2 episode 17 trailer на преводачът не знам какво му се е искало или за кого е внимавал да не го щипне. Quote from: TopCat on 28 January Лично на мен Злата кралица от Снежанка ми изглежда доста неподходящо избрана, че Чешко-Унгарският канал наистина е преминал.

Тъй като "Райли в големия свят" е спин-оф на ,,Кори в големия свят" ,,Boy Meets World" , някой знае ли дали се е излъчвал в България? Сезон 3 епизод 24, "Felix" може да се излъчи по RTS1 на ти ноември от българско време. На едно място чета в нета както е сега програма, пък на всички друи места пише някаква нова програма.

Явно глупаците от Дисни си мислят, румънския и българския също са преминали към през януари месец Ами какво да кажа. Абе на Зак и Коди така и не му излезе края. Undercover от септември по Disney Channel.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Четвърта
    Пожелаваме ви успешна учебна година! Забележете, че само на новите им филми, и само на НЕанимациите слагат дублаж

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.