София гоце делчев маршрут

Дата на публикация: 17.06.2019

Красива е България-това е мястото,което трябва да пазим,ценим и о б и ч а м е! Браво бе колега и не мина през мен тва си е. Взех само фотоапарат, една камера GoPro, която така и не успях да закрепя и не можах да снимам клипове, малко пари и зарязах раница и всичко друго, за да ми е по-леко.

След Симитли беше спокойно. До този момент си мислех, че и тя е от старинните, дори от най-старите, къщи на Лещен. Нямах търпение да продължа, за да открия нови и хубави места до крайната цел. Най-близките спирки до Гоце Делчев са:. Предишна тема Следваща тема. Затова и слагам тапите в ушите и сменям Enigma, която слушах във влака с по-агресивна, за което тъкмо на място идва папката с Trap music, която вкарва поне две конски сили в повече.

Пожелавам ви прекрасно лято и нови, интригуващи дестинации. И дори са собственици на не малко от къщите. И за да може да съжителства с джамията, софия гоце делчев маршрут, която се намира на метра от. Ветрен може би точно по продължението му бях стигнал дотук Така Добринище изчезва и повече от години името му не се споменава никъде.

The universal smartphone mount Shop now. Публикувано в екскурзии и почивки с етикети Благоевград.
 • Край реката, която преминава през Добринище, има минерални извори и точно там са открити стари басейни.
 • ПС: Блогът ви е супер, винаги го преглеждам преди да предприем пътуване:.

Има население от 2 души. Public Private. Карти на София: картата на София в Google. Последно посещение: Пет дек 20, В момента е Пет дек 20, При кликане върху която и да е точка от тези карти на картата на България, се показва подробна карта на БГ с изскачащ текст с името на конкретния обект - град, път, магистрала, булевард, улица или друг обект.

 • Благодаря им и потеглям. Ще съм благодарен на всеки отзовал се.
 • Благодаря, Мариана, ще очаквам новини! Разглеждахме старите къщи, простирахме взор към невероятната панорамна гледка надолу към град Гоце Делчев.

Благодаря колеги. Има ли някой който е ходил скоро на там, че ми е мътна индия. Чудите секак да стигнете до Гоце Делчев софия гоце делчев маршрут София, България. Новия калкулатор на маршрути е тук :. Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Странното е, че в обратната посока бяха поне 3 пъти повече.

Повечето къщи изглеждаха или стари и необитаеми, или пък бяха вили и къщи за гости. И трите селца трябва да бъдат посетени поне веднъж в живота от всеки българин. Help Center.

Ковачевица се намира на около 8 километра от Лещен навътре в планината. Как да стигна до Гоце Делчев с Автобус. Оценка на читателите: 4, софия гоце делчев маршрут.

Бях съвсем близо до връх Беслет с неговите м. Наистина не би изглеждал толкова невероятно, камо ли скали с такъв разм.

Account Options

Дори не знаех, че има подобен път, но маршрута ми се стори интересен, а и отдавна не бях минавал през Велинград. Ако и вие разпускате в района на Банско и Добринище , може да си отделите половин ден, за да се потопите в тази приятна и различна обстановка на всяко едно от трите селца.

През октомври г. Полицаи също не видях ,но след добринище има на места дупки комбинирано с хубав път и много лъже така ,че по внимателно да не се разтресеш като мен!

Искам да попитам според вас дали е удачно да оставим колата в Лещен и да си направим разходка до Ковачевица?

Взех само фотоапарат, малко пари и зарязах раница и всичко друго, the route was added to your favorite rout! И дори са собственици на не малко от къщите, софия гоце делчев маршрут. Бяха пуснати свободни да се разхождат и пасат на воля. Риболовна карта на България. Не бях сигурен дали някога ще стигна по-далече от СПА столицата на Балканите с кола.

След км. Карти на София: 4!

Как да стигнеш до тук

Делчево: панорамна гледка към град Гоце Делчев. Има ли някой който е ходил скоро на там, че ми е мътна индия. Ще се радвам да споделите, ако стигнете до водопада. Разбрахме се с лични колега ама тои е обаркал бензиностанциите.

Как да намерите най-добрия маршрут и път между два града и две точки в България. И трите селца трябва да бъдат посетени поне веднъж в живота от всеки българин, софия гоце делчев маршрут. Чак се стреснах като видях след още час как двама местни се спускат с мотор ИЖ надолу бавно по камъните?

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Йоана-Симона
  Така е, имаме толкова много забележителности, само трябва да им се наслаждаваме и да ги пазим!
 2. Балетка
  Край реката, която преминава през Добринище, има минерални извори и точно там са открити стари басейни.
 3. Латинка
  Мисля че около Баничан , но не сам много сигурен. Което заради това имаше шанса да ме настигне най-после.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.