Кандидатстване за детска градина пловдив

Дата на публикация: 16.06.2019

Регистрирайте се. Коментари 4 Най-нови Най-стари.

Новини от вчера [46]. Пловдив строи още детски градини и ясли ч. Описание на алгоритъма за класиране 1. Таня Вече обзавеждат новата детска градина в Пловдив ч. Само за месец: Пуснаха и спряха поръчката за новата детска градина в "Южен".

Достатъчно е адресът на местоживеене на семейството, или да имате удостоверение за настоящ адр. Благодарим за вашата регистрация. Как мога да преценя дали имаме шансове за прием в някое детско заведение. Социални критерии 6.

Новото бижу на Пловдив е готово.

От тях са на яслена възраст, за първа възрастова група, 92 за втора възрастова група, 41 за трета подготвителна група и 27 за четвърта подготвителна група за 6-годишни деца-. Защо детето ми отива назад в списъка на чакащи? Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.
  • Благодарим Ви! Следователно, не може да определите какви са реалните шансове за прием.
  • Започнете да пишете Децата, въведени в един профил, трябва да живеят на едно и също място и да имат една и съща адресна регистрация.

Регистриране 4. Социални критерии 7. Може да се обърнете с писмо към Работната група, за да бъде взето мнението Ви при обсъждане на евентуални подобрения на правилата за следващата година.

Декларирам, че имам навършени 14 години. Те ще посещават детските градини от 15 септември в първа възрастова група. За другите възрастови групи анализите посочват, че свободните места са достатъчни за всички кандидатстващи. За всички деца на възраст за подготвителна група са осигурени места в ДГ или училищата.

  • За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
  • Треска за Димитрис Папайоану - фенове изкупиха билетите за представлението в Пловдив светкавично.

Обявените места бяха общохвърчат пиратки Съгласно ч л, кандидатстване за детска градина пловдив първоначално обявените места, за трета - 58 и свободни места за четвърта подготвителна група.

Увеличават се кандидатстващите за яслените групи деца! Така ще бъдат класирани по-голям брой деца по общи критерии. Полицията: Не паркирайте под терасите. За контакти.

Идва ред за две дългоочаквани детски градини в Пловдив. Всяко дете участва само в един списък на чакащи за дадено ДЗ. Моля изпратете чрез формата за обратна връзка ЕГН и трите имена на детето и един от родителите, както и валиден имейл, с който ще можете да влизате в семейния си профил.

От Общината търсят ст Детето ми в момента посещава частна ясла, това дава ли предимство. Активация на акаунт. Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. Може ли някой да ми разясни процеса. Няма да има заявяване на входящи номера.

Резултати от класиране за прием в детските заведения на гр. Пловдив, проведено на 27 август 2019 г.

Стачка на майките трябва в Южен. В противен случай се създава гранична група, като кандидатурите се маркират с флаг указващ, че съответната кандидатура ще участва в теглене на случайни номера напр.

След определения от центъра срок, родителят следва да получи оценка и след това заповед. Родителите от ДГ "Мир" твърдо зад персонала на градината ч. И това дава ли ми предимство при класиранията за следващата учебна година?

Гаф свалил Тато в пералнята на хотел "Марица" Цитирай Полезно. Събирам мнения за частните и държавните ясли в Пловдив 4 Детски ясли и градини. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Лентата е прерязана. Вижте няколко любопитни истории, случили се в града под тепетата.

Регистрирайте се, кандидатстване за детска градина пловдив.

Страсти български (Тема с продължение...)

Обявените свободни места бяха само 51, но тенденцията е да се увеличават значително с напускането на 3-годишните, които ще постъпят в детските градини. Ако имате деца, които живеят на друго място, не може да ги добавяте като членове на семейството. Основните дати са:

Ще имаме ли по-големи шансове, ако подадем заявка в по-ранен час. Пред камерата на Plovdiv Идва ред за две дългоочаквани детски градини в Пловдив.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Йонона
    Детето ми посещава яслена група в общинска детска градина. За обявените свободни места в класирането взеха участие деца, родени през година.
  2. Митена
    Кметът на "Източен" инспектира новото крило на детска ясла "Веселушка". При неспазване на срока за постъпване, незаетото място ще се обяви за свободно на следващото класиране, а детето ви няма да може да кандидатства за съответното детско заведение до началото на класиранията за следващата учебна година.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.