Примерни текстови задачи за 2 клас

Дата на публикация: 15.06.2019

Средно аритметично на числа. Задачи от делимост на числата. Текстови задачи Умножение и деление с 4.

Контролна работа за 2 клас Метър ,дециметър ,сантиметър. Задачи от пресмятане на числена стойност на изрази със степени. Задачи за сътезания за 5 клас. Тестови задачи с десетични дроби. Обиколка на успоредник. Час ,минута ,секунда.

Умножение и деление с числата 1, 2 и 3. За да публикуваш коментара си, трябва първо да презаредиш страницата. Задачи за състезания нови задачи за 3-ти клас. Измерване на ъгъл. Колко са всички ученици във първи,втори и трети клас.

Подготовка за национално външно оценяване по математика в 7-ми клас Построения с линийка и пергел. Съдружително свойство на умножението.

(60-25) -25

Действие умножение. Задачи за 2 клас Таблично умножение и деление с 6. Мерни единици за лице. Тест по математика за 2 клас.

Задачи за подготовка за национално външно оценяване в 7-ми клас.

  • Мерни единици за лице. Деление на числото 0 с друго число.
  • Колко см е обиколката на триъгълника?

Числата от 11 до. Умножение на едночлен с множочлен и многочлен с многочлен? Влез в профила си Регистрирай се. Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар. Консруктивни задачи за малки ученици Правоъгълна координатна система.

Математика 2 клас - Проверете можете ли сами да решите

Събиране,изваждане,умножение и деление на десетични дроби. Писане ,четене и сравняване Преговор Събиране и изваждане на числата до Събиране и изваждане на числата до с преминаване.

Задачи за самостоятелна работа. Умножение с числото 7. Деление с числото 1. Числата от 0 до Събиране и изваждане на двуцифрено число с едноцифрено число?

Тестове по раздели от учебното съдържание за 7 -ти клас. Не можеш да гласуваш за свой коментар! Входно ниво по математика за 7 -ти клас. Таблично умножение и деление със 7. Задачи подходящи за подготовка за НВО и за състезания,олимпиади и турнири по математика Задачи от смеси и сплави за 7 клас.

Метод на математическата индукция за доказване на неравенства Подготовка за класна работа по математика за ученици от 5,6 и 7 клас Намиране на неизвестен множител, доказване на тъждества. Задачи за подготовка за външно оценяване в 7. Математика за 2. Задачи от разлагане на многочлениделимо и делител. Пример 3 :. Входно и изходно ниво. Задачи за сътезания за 5 клас. Задачи за състезания. Задачи за 6 и 7 клас Примерни текстови задачи за 2 клас звезди -състезание на Академия 21 век Софийски математически турнир за малки таланти Матура 7 клас.

Тестове по раздели от учебното съдържание за 6 -ти клас. Моделиране на текстови задачи с част от число Задачи от национално външно оценяване по математика за 4. Задачи за състезания нови задачи за 4-ти - 5- ти клас.

Колко см е обиколката на триъгълника. Сравняване на числата до Лице на повърхнина и обем на правилна пирамида.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Илиана
    Умножение с числото 8. С 9 часа и 10 минути.
  2. Входно и изходно ниво Тест :Събиране и изваждане на числата до Тест по математика за 4. Задачи тип Pisa - четене с разбиране за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Уравнения от първа степен с едно неизвестно.
  3. Изходно ниво за първи клас. Задачи за 2 клас Четене ,писане и сравняване на числата до

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.