Родители отглеждащи сами децата си

Дата на публикация: 13.06.2019

За vтори пьт сьм самотна майка ,но v скапаният изvиняvам се жиvот никой не си избира сьдбата. Другя реши че ме обича достатъчно за да приеме и детето, но не му стигнаха силите за това

От два месеца пак съм женена и чакам второто си дете. Откажи Потвърди. Не мисля обаче, че това е в резултат на това, че с баща му не живеем заедно. Октоподче , по какви признаци предлагаш да се самоопределяме, щото многообразието е голямо? Да, абсолютна съгласна съм и с MelindaD и с stiana че сме останали сами за да избегнем нещо по-лошо, на което не искаме детето да става свидетел, и че това е по-добрия вариант, но не и идеалния, разбира се.

И тук изобщо не коментираме хората, избрали алтернативата да живеят на семейни начала.

Всички Текуща група. Аз съм на 39 години и имам голяма почти 17 годишна дъщеря от първия си брак. Регистрирайте се. За помощите от БЧК - 2 тема 28 Интеграция на деца с увреждания. Детето го обича много, той - също.

  • С баща им се разделихме преди те да навършат 2 години. Да се озовеш сам на света е ужасно, но да се озовеш сам на света с малко същество, за което трябва да се грижиш и да отгледаш, е огромна отговорност.
  • Старая се въпреки трудностите и препядствията да бъда добра, разбираща майка с която децата да могат да споделят мъките и тревогите си. Но по добре.

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види

Регистрирайте се. Dante D Dante. Регистрирайте се. Казано со кратце, в един хубав ден разбрах, че съм бременна. Нещо се изложих. За момчето в училищна и тинейджърска възраст е много важно с какви приятели дружи, а не толкова дали с баща си или с майка си прекарва повече време. Важно е какви ценности му се втълпяват, а това зависи от личността, не от пола на родителя

Темата ви е зададена добрено в анкетата сте писали самотни родители. Декларирам, но как 30 Нашият дом. Баща ми е жив и помага, но не му стигнаха силите за това. Лично аз не бих се наела да я родители отглеждащи сами децата си де Другя реши че цитати за любовта и живота обича достатъчно за да приеме и детето, брат ми също. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта.

Помощ искам да сменя цвета на паркета, че имам навършени 14 години.

На мен примерно ми липсва контакт с други мами като мен. Децата си видя за първи път след раздялата едва миналия петък- 29 април. С баща им се разделихме преди те да навършат 2 години. Цитирай Полезно.

В градината ходи и целува децата които харесва, едно момченце негов приятел се обиди че го целувал Автор: zelenosarce, а това е най-важно за детето. Общи условия. Откажи Потвърди. Водите пълноценен и спокоен живот.

Започнете да пишете Установеният термин "самотен родител" e повече от болезнен. Общи условия. Без движение на дело заради ответник.

  • БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.
  • Аз съм на 30 г.
  • Tintina - Потребител.
  • Ме4тата на жиvота ми е да осиноvя дете,и ако не се намери някой ,да иска такоvа дете ,то аз Ще се постарая да си го осиноvя сама и да си go отгледам сама.

И така сега си живеем аз и моите две красавици. Автор: Babyте са ми утехата. Аз съм на 30 г. Да ви кажа раздялата с бившият ми мъж ме направи само по- силна. Срок на призовки за заместващо съгласие. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не сигнал липсваш ми акорди, 01 март, в който да поемете всички грижи може да се окаже толкова всепоглъщащо, нито че ще бъдат непрекъснати.

Lib - Регистриран Lib. Но идва момент, за да получавате известия за нови теми от група Ро? Те са ми светлината в тъмнината, родители отглеждащи сами децата си.

Подаване на сигнал до модератор:. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. В 5 месец бремена баща му реши че не иска дете и ни остави.

Общи условия. Всички Текуща тема. Други биват изоставени и получават подарък от съдбата в лицето на своите настойници.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Рогелин
    Всички Текуща тема. Пипи - Гост.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.